Перейти до змісту

Супермаркети VS ринки, лоточники, хачики

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продукція дійсно класна, більш якісна, та й ціни нормальні.Раніше купувала ковбасу Дмитрука (малий дуже любить), потім щось вона спортилась, а тепер задоволена що в Луцьку відкрили такий магазин. І доречі там мясна продукція дешевша ніж на ринку.

:smile-zachot:

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Продукція дійсно класна, більш якісна, та й ціни нормальні.Раніше купувала ковбасу Дмитрука (малий дуже любить), потім щось вона спортилась, а тепер задоволена що в Луцьку відкрили такий магазин. І доречі там мясна продукція дешевша ніж на ринку.

:smile-zachot:

Тростянецькі ковбаси якісні, але з чого ви взяли що Дмитрука спортились? Недавно вони отримали відзнаку кращий товар Волині, і їхній цех найкращий по якості в нашому регіоні...сама працюю в торгівлі і мені абсолютно всеодно вироби якого виробника буду продавати, керуюсь попитом своїх клієнтів)

Опубліковано

Хто що скаже про новий магазин на Північному, ''Тростянецькі ковбаси''?

Тростянецькі ковбаси допомогли закритися ВІО на північному та й інші ковбасники також стогнуть, що з таким конкурентом скоро закриються. За якість ковбаси нічого не знаю, але ціни такі, що черга часом аж на вулицю.

Опубліковано

Почитаешь тут так всех, и думаешь сколько вы проживете с таким подходом :)

Думаете бабка что на базаре продает выращивает все без пестицидов и нитратов?

Уверены что мясо не с наколленного кабачика и так дальше?

Нивно так думаеть это реально!

Рально то что, сам вырастил, и привез и съел, точно знаешь что "вроде как нормально", рога не вырастут, почему "вроде как", да потому не знаешь что то за семена, которые опять же купил где-то там, что там за генное соотношение и так дальше...

Там-Там, да дорого, але він такий зручний, і комфортний, а за це все треба платитит :) хочеш ходи або не ходи, але туди будуть ходити, тому що там зручно і комфортно, якщо хто спорить, прийдіть туди, кількість клієнтів гороврить сама за себе.

Хотя лучше "перебдеть, чем недобдеть" :)

Опубліковано

а по-моєму, якшо дати первісній людині нашу сучасну хавку, там ковбаски, або з макдака шось, то вона б скручинилась

тараканів давно бачили вдома в себе?

ітог: ми (люди) все переживем, до всього адаптуємось поступово!

З.І. мого дядька з Москви 3 дні боліла голова, коли він у відпустку приїхав до мами на дачу біля озера і лісу. Казав, шо було бажання підійти до вихлопної труби, "подихати" (як у відомій баянній історії)

Опубліковано

как и все подобные, полезная вроде бы тема скатывается в УГ соревнование пофигистов и параноиков. если не будет конструктива, закрою

Опубліковано

Погодьтесь, що коли Ви купуєте ковбасу, скажімо Ви цікавитесь, читаєте склад, оглядаєте візуально, врховуєте ціну і т.д. Але все ж коли виходите з магазину у Вас немає 100% впевненості що це дійсно продукт який придатний до споживання.

Ось розповім Вам сьогоднішній похід на старий ринок, купити м'яска, сирку ... Купуючи сир по неподалік на прилавку по іншому мішечку з сиром повзе тарган, це просто піздсец. Таке враження що ми живемо десь серед дикунів і серед дикої природи. Це просто жах. І Ви скажете "так я впевнений що купую якісну ковбасу"? А не задумувались що по ній повз таракан. Так, вибачте, не хочу це узагальнювати на всіх, але зрозуміло одне, що в нашого народу немає культури, ніякою при чому. І при такій культурі, самосвідомості, виробнику чи продавцю продукту ПОХ на вас і на ваше подальше самопочуття, який би то продукт не був, головне заробити на вас - НЕ ПРОДАТИ (ДОНЕСТИ ДО ВАС ЯКІСНИЙ СГ ПРОДУКТ, наприклад) а тупо збарижнічати і заробити на вас грошей.

Отакий ми народ. Які б там норми і вимоги до продавців не були, але поки будуть існувати стихійні базари де садрані і засмаркані сілюхи будуть продавати оце лайно з тарганами - доти продукту нормалоного ми не отримаємо. Доки не будуть організовані якісь органазації підприємців або ще щось яке б обєднувало виробників і стимулювало виготовити і запропонувати дійсно якісний товар - доти буде зновуж таки їсти лайно.

Сорі, що комусь споганив апетит, але то реалії...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...