GalinkaS Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:44 #51 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:44 Продукція дійсно класна, більш якісна, та й ціни нормальні.Раніше купувала ковбасу Дмитрука (малий дуже любить), потім щось вона спортилась, а тепер задоволена що в Луцьку відкрили такий магазин. І доречі там мясна продукція дешевша ніж на ринку.
Kissti Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 18:20 #52 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 18:20 Продукція дійсно класна, більш якісна, та й ціни нормальні.Раніше купувала ковбасу Дмитрука (малий дуже любить), потім щось вона спортилась, а тепер задоволена що в Луцьку відкрили такий магазин. І доречі там мясна продукція дешевша ніж на ринку. Тростянецькі ковбаси якісні, але з чого ви взяли що Дмитрука спортились? Недавно вони отримали відзнаку кращий товар Волині, і їхній цех найкращий по якості в нашому регіоні...сама працюю в торгівлі і мені абсолютно всеодно вироби якого виробника буду продавати, керуюсь попитом своїх клієнтів)
D@ve Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 09:29 #53 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 09:29 Згоден.Якщо ковбаса - то тільки Дмитрука (всеволодівські ковбаси, свинюка на етикетці).
Andrew_Best Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 10:01 #54 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 10:01 Я купую де попало і яка вже попадеться
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 10:40 #55 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 10:40 Хто що скаже про новий магазин на Північному, ''Тростянецькі ковбаси''?Тростянецькі ковбаси допомогли закритися ВІО на північному та й інші ковбасники також стогнуть, що з таким конкурентом скоро закриються. За якість ковбаси нічого не знаю, але ціни такі, що черга часом аж на вулицю.
Oli Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 12:29 #56 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 12:29 а ковбаска супер, да і ціни приємні.
MACCEN Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:35 #57 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:35 Почитаешь тут так всех, и думаешь сколько вы проживете с таким подходом Думаете бабка что на базаре продает выращивает все без пестицидов и нитратов? Уверены что мясо не с наколленного кабачика и так дальше? Нивно так думаеть это реально! Рально то что, сам вырастил, и привез и съел, точно знаешь что "вроде как нормально", рога не вырастут, почему "вроде как", да потому не знаешь что то за семена, которые опять же купил где-то там, что там за генное соотношение и так дальше... Там-Там, да дорого, але він такий зручний, і комфортний, а за це все треба платитит хочеш ходи або не ходи, але туди будуть ходити, тому що там зручно і комфортно, якщо хто спорить, прийдіть туди, кількість клієнтів гороврить сама за себе. Хотя лучше "перебдеть, чем недобдеть"
qaster Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 16:10 #58 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 16:10 а по-моєму, якшо дати первісній людині нашу сучасну хавку, там ковбаски, або з макдака шось, то вона б скручиниласьтараканів давно бачили вдома в себе? ітог: ми (люди) все переживем, до всього адаптуємось поступово!З.І. мого дядька з Москви 3 дні боліла голова, коли він у відпустку приїхав до мами на дачу біля озера і лісу. Казав, шо було бажання підійти до вихлопної труби, "подихати" (як у відомій баянній історії)
Shkoder Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:35 #59 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 17:35 как и все подобные, полезная вроде бы тема скатывается в УГ соревнование пофигистов и параноиков. если не будет конструктива, закрою
Andrew_Best Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 18:04 #60 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 18:04 Погодьтесь, що коли Ви купуєте ковбасу, скажімо Ви цікавитесь, читаєте склад, оглядаєте візуально, врховуєте ціну і т.д. Але все ж коли виходите з магазину у Вас немає 100% впевненості що це дійсно продукт який придатний до споживання.Ось розповім Вам сьогоднішній похід на старий ринок, купити м'яска, сирку ... Купуючи сир по неподалік на прилавку по іншому мішечку з сиром повзе тарган, це просто піздсец. Таке враження що ми живемо десь серед дикунів і серед дикої природи. Це просто жах. І Ви скажете "так я впевнений що купую якісну ковбасу"? А не задумувались що по ній повз таракан. Так, вибачте, не хочу це узагальнювати на всіх, але зрозуміло одне, що в нашого народу немає культури, ніякою при чому. І при такій культурі, самосвідомості, виробнику чи продавцю продукту ПОХ на вас і на ваше подальше самопочуття, який би то продукт не був, головне заробити на вас - НЕ ПРОДАТИ (ДОНЕСТИ ДО ВАС ЯКІСНИЙ СГ ПРОДУКТ, наприклад) а тупо збарижнічати і заробити на вас грошей. Отакий ми народ. Які б там норми і вимоги до продавців не були, але поки будуть існувати стихійні базари де садрані і засмаркані сілюхи будуть продавати оце лайно з тарганами - доти продукту нормалоного ми не отримаємо. Доки не будуть організовані якісь органазації підприємців або ще щось яке б обєднувало виробників і стимулювало виготовити і запропонувати дійсно якісний товар - доти буде зновуж таки їсти лайно.Сорі, що комусь споганив апетит, але то реалії...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.