Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

За місячну зарплату пересічний американець купить автомобіль,а українець?

за 2000 доларів, він купить +/- теж саме що українець за 700 на бляхах.

• +1 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 хвилин тому, paksivatova сказано:

в Штатах живе моя сестра з чоловіком

тут в половини борди є родичі в Штатах, або особисто там вчились, чи працювали ;)

• +1 1
Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

тут в половини борди є родичі в Штатах, або особисто там вчились, чи працювали ;)

Я це написала,бо мені закидали типу я сижу тут на дивані,фантазую і розказую на луцькому форумі,як живуть в США 

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, paksivatova сказано:

тому теж маю уявлення про життя там 

Стосовно нерухомості в Україні, ситуація теж неадекватна.

Дочка в Києві знімала квартиру з подругою за 8000 грн. + комуналка. Це 350$.

Мій колишній колега по роботі, знімав зі своєю дівчиною за 5000 грн.

При чому дочка знімала майже халупу, десь в "єбєнях", паршива квартира була, але не було варіантів в той момент, а колега дуже навіть непогану  квартирку в непоганому районі, неподалік від "центру".

Отаке.

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

за 2000 доларів, він купить +/- теж саме що українець за 700 на бляхах.

На бляхах ще їздять?

якось не попадають мені на очі

• +1 1
Опубліковано
Щойно, paksivatova сказано:

бо мені закидали типу я сижу тут на дивані,фантазую і розказую на луцькому форумі,як живуть в США 

Якщо це камінь в мій город, то я лише перепитав, звідки інформація.  Подібних закидів не було.

Опубліковано (змінено)
26 хвилин тому, paksivatova сказано:

якось не попадають мені на очі

просто - вам не попадають на очі, хоча, їх таки набагато менше стало.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

раз зачепили бляхи: мені одному здається що пальма першості в номінації "самі неадекватні на дорозі" перейшла від блях до транзитних номерів? 

Опубліковано
8 минут назад, vampirich сказал:

пальма першості в номінації "самі неадекватні на дорозі" перейшла від блях до транзитних номерів? 

то просто одні і тіж самі водії перефарбувалися

Опубліковано
1 час назад, paksivatova сказал:

За скільки часу пересічний американець заробить 10 $?

А українець 280 грн?

Я мав на увазі, що якщо в Америці є вибір чи за 10 баксів купити гамбургер і колу чи три тарілки морепродуктів, то в нас за 280 грн вибір не особливо розгулятися.

• +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Arden сказано:

то просто одні і тіж самі водії перефарбувалися

ніт. бляхарі свої автівки тоді майже всі пооформляли

А червонобляхи - в мене підозра що це всякі перекупо-перегонщики в основній масі

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
31 минуту назад, Arden сказал:

Я мав на увазі, що якщо в Америці є вибір чи за 10 баксів купити гамбургер і колу чи три тарілки морепродуктів, то в нас за 280 грн вибір не особливо розгулятися.

В нас можна кілограм вареників в кафе з'їсти. І точно більше наїстися ніж тими морепродуктами.

Опубліковано
21 хвилин тому, vampirich сказано:

А червонобляхи - в мене підозра що це всякі перекупо-перегонщики в основній масі

Так і є. При чому не місцевих дофіга.

Олені.

• +1 1
Опубліковано
29 минут назад, vampirich сказал:

ніт. бляхарі свої автівки тоді майже всі пооформляли

до речі,а скільки часу по закону можна їздити на транзитах?

• +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, volks сказано:

В нас можна кілограм вареників в кафе з'їсти. І точно більше наїстися ніж тими морепродуктами.

Порція вареників в "Пузатій хаті" трошки вартує.

Як і в інших закладах. При чому я вареників з'їм багато, а голод відчую за 2-3 години.

У чоловіка на фото 2 миски. Одна з грильованими морепродуктами. Інша з салатом (+ начос)

Для порівняння. (Якщо ти не зрозумів), то гамбургер + кола = ~8-10$. І все. То за  ті ж гроші він отримав тарілку грильованих морепродуктів з овочами, салат і начос.

То у нас за 65+кола = ~100 грн. Мало б бути + - так само.  За 100 грн мав би наїстися морепродуктами з салатом і булкою.

Хоча, комплексний обід вартує 60-70 грн. Тарілка супу (грам 300+, як в кого) порція каші / плову / картоплі з котлетою чи м'ясом і компот / чай. 

Кожен шукає своє.

Малий казав, що йому той бургер на наступний день ще відригався.

Опубліковано
5 минут назад, paksivatova сказал:

до речі,а скільки часу по закону можна їздити на транзитах?

Официально 10дней на оформление после покупки. Но красные- это растаможеные на фирму для продажи.

Опубліковано
2 минуты назад, romanc сказал:

Официально 10дней на оформление после покупки. Но красные- это растаможеные на фирму для продажи.

і скільки ці растаможені на фірму  на продаж можуть їздити на червоних номерах ?

• +1 1
Опубліковано
Только что, paksivatova сказал:

і скільки ці растаможені на фірму  на продаж можуть їздити на червоних номерах ?

Ну они типа в продаже. Как в салоне автомобильном.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, paksivatova сказано:

майже рік

• +1 1
Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

майже рік

просто у нас нещодавно був випадок 

їздили з друзями на отакій машині з червоними номерами розмитненій на фірму - нас зупинили поліцейські ковельські і оформили протокол 

з їх слів - автомобіль не має права їздити 

мені було цікаво то можна чи не можна на ній їздити

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, paksivatova сказано:

просто у нас нещодавно був випадок 

їздили з друзями на отакій машині з червоними номерами розмитненій на фірму - нас зупинили поліцейські ковельські і оформили протокол 

з їх слів - автомобіль не має права їздити 

мені було цікаво то можна чи не можна на ній їздити

Ковельські менти - окрема країна :)

Це діагноз.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
9 минут назад, Zheny@ сказал:

Для порівняння. (Якщо ти не зрозумів), то гамбургер + кола = ~8-10$. І все. То за  ті ж гроші він отримав тарілку грильованих морепродуктів з овочами, салат і начос.

То у нас за 65+кола = ~100 грн. Мало б бути + - так само.  За 100 грн мав би наїстися морепродуктами з салатом і булкою.

Хоча, комплексний обід вартує 60-70 грн. Тарілка супу (грам 300+, як в кого) порція каші / плову / картоплі з котлетою чи м'ясом і компот / чай. 

Повертаємось до помідора і трактора, про які я написав не просто так.

Як можна порівнювати непорівнюване? Якщо я хочу морепродуктів - то я йду в ресторан з морепродуктами, і мені не важливо коштують вони дорожче чи дешевше ніж кола з бургером(хоча 10$ було за лате, нагетси і пиріжок). Відповідно якщо я хочу бургера з Макдональдса, я йду в Мак і мені не важливо, що за ті гроші можна з'їсти піцу, бо якщо я захочу піцу, то піду в піцерію.

Опубліковано
40 хвилин тому, volks сказано:

бля, мова була про смачно поїсти, більш - менш нормальну їжу, а не нажертись з голодухи.

Якщо напхатись аби чим, то можна літр кефіра і батон, ще дешевше буде.

Тобто не про те, що можна в Луцьку купити на 280 грн, а про те, що аналогічні страви будуть коштувати втричі дорожче ніж в США.

• Дякую! 2
  • +1 2
Опубліковано
14 минут назад, Bliksss сказал:

бля, мова була про смачно поїсти

Про таке не було мови.

Але якщо так, то, особисто для мене, набагато смачніше поїсти вареників, ніж морепродуктів.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...