Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, SergLutsk сказано:

але у нас не буде попиту по 800 грн, десь по 200-300 так.

800 - це перегіб, але, "бізнесмен" - хоче за рік-два-три відбити інвестиції ;) 

хоча, порахуйте вартість дороги, як мінімум у Львів, десь так і вийде... 600+ грн. якщо брати повний день.

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Аквапарк окупається при ціні квитка 800 грн 

У Львові і Тернополі 800 грн це ціна сімейного квитка (2 дорослих + дитина) на цілий день. А звичайний квиток 350 грн.  В мінус собі фігачать? Чому не закриваються досі?

• +1 5
Опубліковано (змінено)
22 хвилин тому, vampirich сказано:

В мінус собі фігачать? Чому не закриваються досі?

воно -так, але, у Львові і свого населення вистачить, а в Тернопіль їздять з інших міст - Франківськ, Хмельницікий, Рівне, та й з Луцька їдуть.

Хто поїде в Луцьк крім населення області та рівнян? тому і ціна на "якусь сотню-другу" буде вища, але, це буде вигідніше ніж їхати у Львів.

Опубліковано
5 годин тому, Nokian сказано:

Просто в Луцьку нема ніяких цікавих івентів.

шоправда?

Чи те, що ти на ці івенти не ходиш, то це їхня відсутність??

- Бандерштат

- Ніч у Луцькому замку

- меч Луцького замку

- ФудФест

- Чемпіонат Європи з легкої Атлетики (до карантину Палиця, (от же ж нігадяй) проводив!

- Забіги (півмарафон, марафон)

- День Батька

- ВелоДень

І це влітку.

І лише те, що знаю я.

3 годин тому, Nokian сказано:

Аквапарк окупається при ціні квитка 800 грн ,плюс має бути постійний трафік 

Це тобі знайомий сантехнік розповів?  Який мав там труби прокладати?

У Вода Клаб, У Трускавці, за день - 100$ з людини. Піца, 300 грн (та ,яка в нас 100-120).

І людей вагон ЗАВЖДИ. в БУДЬ-ЯКУ пору року!

те, що барига хоче 800 (звідки ти таку цифру взяв??, ХЗ), то це лише хоче.

4 годин тому, Nokian сказано:

Ну і не дай бог хто втопиться,власника роздінуть.

Кожен хто входить у подібний клуб, купуючи квиток, автоматично погоджується із правилами поводження на воді і правилами поводження себе у закладі. Все. Тут все максимально ясно.

Якщо воно напилося і втопилося, то заклад тут ні до чого. Єдине, за що можуть "пред'явити", що вчасно його синього не випровадили.

4 годин тому, Nokian сказано:

Не буде в Луцьку ближчим часом.

як і МакДака, ага.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

зазвичай людні місця у БестБургер  або NewYorkPizza - пусто!

не знаю хто тепер в ті ригачки ходити буде

Опубліковано
31 хвилин тому, case_l сказано:

не знаю хто тепер в ті ригачки ходити буде

Чого одразу ригачки?

Піца в Н'юЙоркПіца, не сама смачна. Але там моїй старшій подобається теплий салат з телятиною.

Ну і хто хоче посидіти з пивом і фастфудом, то там самий раз.

А Scorini трохи людей було. Там піца смачніша.

Ну і 3-й поверх, в Порт-і, там було щось подібне - теж буде порожній.

Хай власники роблять висновки!

Опубліковано (змінено)

- Бандерштат

не всім подобається, а в цьому році - взагалі ніяк, як на мою думку.

- Ніч у Луцькому замку

аналогічно, діти - тим більше не всі хочуть, та й більше одного разу - не підеш

меч Луцького замку

та сама фігня, цікаво для вузького кола шанувальників

- ФудФест

цього року - дітям ,малим - було цікаво, дорослі - такий фуд фест без питань можуть собі хоч щодня влаштовувати, так що - не цікаво

- Чемпіонат Європи з легкої Атлетики (до карантину Палиця, (от же ж нігадяй) проводив!

не цікаво для абсолютної більшості

- Забіги (півмарафон, марафон)

про сьогоднішній "ковбасний забіг" навіть Положинський поскаржився, не авторитет, але - сказав правду - не цікаво нікому

- День Батька

- ВелоДень

теж саме....

ну не цікаво, банально...совково.

І це влітку.

а що взимку? Ялинка-Миколай- Водохреще? 

Ну, можуть ще зимній фудфест зробити, забіг на лижах...

• +1 5
Опубліковано (змінено)

В Луцьку, всі розваги зводяться до одного - жрачка. ТРЦ Порт-Сіті, розваг - мінімум ,але, фаст-фуд на кожному кроці, а потім показують пальцем на американців, такі самі і будемо, якщо відпочинок зводиться до того - щоб піти на піцу чи в інший фаст-фуд. Центральний парк - суцільні забігайлівки, не місто, а один великий генделик.

• +1 3
Опубліковано

@Bliksss ок. А що цікаво ?

От що було б цікаво?

Якщо не шукати собі нічого цікавого, то все не цікаво.

В мене куму, наприклад, дуже цікаво спати у вихідний. Він 2 через 2 працює.  Найкраще заняття. Цікаво, що він готовий це сутками робити!

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, Zheny@ сказано:

От що було б цікаво?

та багато чого цікаво, головне, що б не раз в рік, а коли захотів - тоді і пішов.

Вже який рік - навіть оглядовий майданчик на Потебні не можуть до ладу привести, це - цікаво, і дітям, і фото там цікаві і це безкоштовно.

Так само як і ботанічний сад, що один, що другий. Але -накуя воно, якщо там генделик не поставиш.

З сучасних розваг - розваг складніше, але - боулінг/кінотеатр - це маст хев, цим не здивуєш.

хоча б атракціони сучасні в парку, або, ті ж самі катамарани в парку на 33-му.

Ті ж самі фестивалі вуличної їжі - мають бути доступними для всіх, і там має бути щось цікаве (оригінальне), а не -звичайне меню місцевих пабів.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Zheny@ сказал:

Був сьогодні у Порт Сіті.

зазвичай людні місця у БестБургер  або NewYorkPizza - пусто!

тупо всі вільні столики. 

Їм тепер або ціни скидати, або класти більше ковбаси в піцу.

І ворушитись афіціантам доведеться швидше, кілька разів в Портсіті замовляли піцу, чекали від пів години і більше, макдональдс тут явно виграє.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
6 хвилин тому, jurgen007 сказано:

І ворушитись афіціантам доведеться швидше, кілька разів в Портсіті замовляли піцу, чекали від пів години і більше, макдональдс тут явно виграє.

в макдональдсі також косячать, мені в чізбургер сир забули покласти

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 минуты назад, case_l сказал:

в макдональдсі також косячать, мені в чізбургер сир забули покласти

поміняли чи послали?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
5 годин тому, SergLutsk сказано:

Звідки такий точний розрахунок? А взагалі аквапарку звичайно Луцьку бракує, діти його люблять, але у нас не буде попиту по 800 грн, десь по 200-300 так. Треба ж брати до уваги рівень доходів

Гаріка Коргородського питали,чи буде він у своїх молах аквапарки робити.

Він відповів,чому не буде..

Щодо розваг ,то спорт і мистецтва у нас поки програють кабакам всуху..

Свого часу відкриття Адреналіну в Луцьку було досить помітним та знаковим,але все тіче ,все міняється 

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

Нарізка Коргородського питали,чи буде він у своїх молах аквапарки робити.

ШТА?

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, Nokian сказал:

Нарізка Коргородського питали,чи буде він у своїх молах аквапарки робити.

Щодо розваг ,то спорт і мистецтва у нас поки програють кабакам всуху.

Хай зроблять ціну адекватну, тоді не будуть програвати, бо якщо місячний абонемент в Спортлайф 1500 коштує, то пенсіонеру чи бюджетнику хіба в складчину з сусідами брати.:D

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

та багато чого цікаво, головне, що б не раз в рік, а коли захотів - тоді і пішов.

Вже який рік - навіть оглядовий майданчик на Потебні не можуть до ладу привести, це - цікаво, і дітям, і фото там цікаві і це безкоштовно.

Так само як і ботанічний сад, що один, що другий. Але -накуя воно, якщо там генделик не поставиш.

З сучасних розваг - розваг складніше, але - боулінг/кінотеатр - це маст хев, цим не здивуєш.

хоча б атракціони сучасні в парку, або, ті ж самі катамарани в парку на 33-му.

Ті ж самі фестивалі вуличної їжі - мають бути доступними для всіх, і там має бути щось цікаве (оригінальне), а не -звичайне меню місцевих пабів.

Повір, дофіга всього є, головне бажання - знайти для себе цікаве.

Є арт галереї.

Є Адреналін, а там купа розваг. І пожрати і поскакати і кіно і всяка фігня. БУв "Стоп Кадр", там концерти різні були, відомих і не дуже артистів.

Ще був "Кофеїн" @Masik-а. Не продовжили йому оренду, зажралися, там теж різні концерти були.

Більярди. Вистачає.

Дітям

Фестивалі їжі, тут погоджуся, поавинні бути щосезону / щомісяця, благо є кому влаштувати. І є де.

Є оригінальні ідеї, але то мої ідеї.

Ну і кожному своє.  Я повторюся. Комусь цікаво мистецтво, іншому гастро-тур по Луцьку. Третьому зависнути в корчамаках з пляханом бухла.

І останнє - ціна питання своїх інтересів!

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ну і кожному своє.  Я повторюся. Комусь цікаво мистецтво

ну блін, ну не всім воно цікаво, експозиця не оновлюється, не будеш же одне і те ж саме дивитись щоразу?

крім того, я от більше фотографію люблю ніж живопис, в картинну галерею - мене важко затягнути, з власної волі - не піду.

Ти мене не так зрозумів, мова навіть не про платні розваги, а просто, щось цікаве для людей.

Тіж самі концерти безкоштовні в парку - можна щотижня організовувати.

Якісь безкоштовні "ролердроми" в центральному парку - набагато приємніше ніж ригайлівки на кожному кроці,

люди прийшли відпочивати, чи бухати? до того ж, розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, або поява в нетверезому стані - це адмінка.

Питання, хто дав дозвіл на торгівлю алкашкою в парку? Торгували і раніше, але ж не в таких масштабах, я далеко не трезвенник, але - всьому свій час та місце.

• +1 1
Опубліковано
41 хвилин тому, case_l сказано:

он вже самокати завезли, тепер школота під енергетиком гасає то місту

ну і яка тут розвага? і рпніше можна було взяти на прокат біля бім-бома та при вході в парк.

Самокати в Луцьку - не зайдуть, у великих містах вони дуже виручають в часи пік, щоб не штовхатись в метро, або стояти в пробках, за 30-35 грн можна доїхати до роботи. А заради розваги, ну катнуться разок-других і все, їх вже помітно менше на вулицях.

Опубліковано
23 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І останнє - ціна питання своїх інтересів!

ну, тут в кожного - своя межа, але, якщо мені цікаво - то ціна вже не така важлива.

Опубліковано
19 хвилин тому, Nokian сказано:

Гаріка Коргородського питали,чи буде він у своїх молах аквапарки робити.

А хто такий той Гарік?

АПД

Вже почитав..  пєдік. з баблом.

У Луцьку є КУПА ДУЖЕ багатих  людей. І у них є гроші зробити аквапарк. + залучити інвесторів.

Так от, перед тим, Вітя, як щось голослівно заявляти, то це треба, принаймні, доказати.

Ти з якогось незрозумілого органа висмоктав суму у 800 грн в аквапарк. Де ти її взяв? Це людина, сім'я, ??

Бо, щоб взяти звідкись хоча б якусь суму, треба трошки економістом побувати.

Порахувати орієнтовні прибутки, обов'язкові видатки, і це без вартості будівлі.  Але щоб порахувати прибутки, потрібно ще багато "вводних" перерахувати.

А ляпнути "800" з розумним виглядом, це в твоєму репертуарі - в борошно бздьож!

Давай разом рахувати. З врахуванням ціни конкурентів. (Це 4-й пункт будь-якого бізнес плану).

Найближчий аквапарк - ~150км від Луцька. Львів. 850 грн за сім'ю (3 чол) цілий день. Трохи далі Тернопіль ~200км - 820 грн сім'я (цілий день).

Їхати від Луцька до кожного з тих міст і назад (авто, на бензин  +- 200-300 грн) з області дорожче. (декому до Луцька ще 150-200)

І того, з Луцька в аквапарк і назад + послуга ~1000 грн. Це без додаткових плюшок, це без їжі та напоїв.

Ціна перестає бути важливою, якщо в Луцьку буде гавніщє, в  порівнянні з конкурентами.

Можеш і 1000 поставити за сім'ю, якщо це буде цікавіше, ніж у найближчого конкурента.

(це як Буковель і Закопане (Потльща), до Буковеля ближче, але цінник на все зашкалює. До Закопаного далі, але там все дешевше! Але якщ проїхатися ще далі в Чехію до Нове Мєсто, чи Гаррахова, то там ще веселіше! )

Тепер ближче до цифр. Цифри дууууже приблизні.

В день 5-7 сімей по 750грн (щоб менше, ніж у конкурентів) , або ж одинокий 350 грн (з тієї ж причини) і 10-20 чол, то це ~7200 мінімум в будній день. Тільки вхід. Не рахуючи їжу, що купиться, пиття і т.д.

У вихідний людей більше, вдвічі (нехай).

тепер 24 робочих дня. + 4 вихідних.

7200 *24  ~172000 грн + ~57000 = ~230 000.  Це просто тільки за вхід і перебування! Жодних додаткових послуг. І дуууже приблизно.

Додай до цього водичку, алкоголь, поїсти (накрутки в барах не малі!). Додаткові послуги (рушники, халати, тапки, тощо)

в 500 000 - 750 000 - (в дуже хороші пори року і 1 000 000) Це в місяць.

Мінус податки, ЗП, електрика, вода.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
38 хвилин тому, Cherman сказано:

А, якщо серйозно, Луцьк - місто з багатою історією. Можна було б відштовхуватись від цього.

в даному випадку, на туристів якось покуй, тут мова проте, що і своїм нема чим зайнятись у вільний час.

Якісь громадські місця мають бути, загальнодоступні розваги...

А не вони відкрили громадську вбиральню за кілька лямів і кажуть - перемога. Тільки не ясно, чому не було на відкритті Монатіка, чи хоча б Положинського?

Мене просто дістає те, що от хочеться погуляти у вихідний по місту, ідеш по парку - скрізь генделики і синяки.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...