Перейти до змісту

Місцеві вибори 2010

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як на мене, то єдиним ОСМИСЛЕНИМ вибором на цих виборах було вибрати "проти всіх".

Проти всіх в крісло мера не посадиш

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Що по партіях, що по мажоритарниках, тенденція виявилась скрізь одна: лідерами є Батьківщина, Свобода, Регіони, Фронт змін.

Підсумки 93% 

Опубліковано

Проти всіх в крісло мера не посадиш

Зате влада буде знати яка в них СПРАВЖНЯ підтримка, а не так, як одна бабця голосувала - понаставляла "+" де-небудь, плюнула і пішла додому.

Опубліковано
Официальную информацию получить негде? Сайт Центризбиркома «лег» – якобы из-за активности пользователей

01.11.2010 11:29

Как сообщили «Обкому» в пресс-службе Центральной избирательной комиссии, сегодняшние перебои в работе официального сайта вызваны повышенной активностью пользователей.

Напомним, что на президентских выборах в феврале текущего года, результаты которых интересовали Интернет-аудиторию не меньше, нежели итоги выборов местных, сайт ЦИКа работал как часы.

Невже випадковість?.. )

Опубліковано

Романюк Романюком, а Сильная Украина всралась. Ни в город ни в область они не проходят. И судя по всему БЮТ в миськраде получит большинство и назначит своих заместителей, секретаря и тд.

Опубліковано

Романюк Романюком, а Сильная Украина всралась. Ни в город ни в область они не проходят. И судя по всему БЮТ в миськраде получит большинство и назначит своих заместителей, секретаря и тд.

це, до речі, ставить під сумнів твою тезу про те, що все пораховано наперед

Опубліковано

Я имел ввиду выборы мера, а не списочников

Опубліковано

А от чомусь 19 % ПР на Волині ні в кого сумнівів уже не викликає...

photo_19866.jpg

Опубліковано

А Романюк? Комуніст колишній. Тепер кожному жителю міста Луцька буде видаватися примусово (!!!) кредитка Приватбанку!

Невже комуніст це діагноз, який з тобою на все життя? По - моєму більшість людей, яким за 40 були членами партії ;)

А в мене кредитка є :rolleyes:

Опубліковано

А що чути за Бороду (Клімчука) по мажоритарному округу? Прокотили його чи ні?

Слышал, что практически на всех участках он впереди свободовского кандидата на 50 голосов. И как-то интересно БЮТ сняла своего кандидата с этого округа

Опубліковано

А що чути за Бороду (Клімчука) по мажоритарному округу? Прокотили його чи ні?

Слышал, что практически на всех участках он впереди свободовского кандидата на 50 голосов. И как-то интересно БЮТ сняла своего кандидата с этого округа

Подивися останні перед виборами місцеві газети - всі священники співали осанну Бороді, в т.ч. і Михаїл. Я думаю без голови облдержадміністраціїї і поради "старшего товаріща" Архієпископа Луцького і Волинського Михаїла тут не обійшлось.

Але удару було завдано по "Батьківщині" сильного і підступного (от не знаю, чи це планувалось заздалегідь чи вирішилось "по ходу").

Опубліковано

А от мені чогось не віриться в 19% для ПР. Екзит пол давав Батьківщині - 32%, ПР - 15%, Свобода - 10%. А по бюлетеням получається в Батьківщини - 20%, ПР - 19%, свобода - 5%. Ну не вірю я що в нас кожен 5 (з тих що голосував) за ПР голосував. Добре попрацювала адмін машина як на мене. Сумно...

Опубліковано
На Волині станом на 11.30 1 листопада до ОВК надійшли результати про підсумки голосування на 93% виборчих дільниць.

Де взяли 93% якщо станом на 9-00 протоколи здали тільки пять дільниць? :blink: По луцьку

Опубліковано

По Луцку голосовать могли 150.000 человек. Эту тему просматривали меньше 300 участников. Это даже не 0.2% от количества потенциальных избирателей. 90% населения Луцка не слышали об этом форуме или чихать на него хотели. Что можно планировать и высчитывать, опираясь на мнения ничтожного меньшинства избирателей? :)

Опубліковано

Ну не вірю я що в нас кожен 5 (з тих що голосував) за ПР голосував.

А що тут дивного ? Люди з здоровим глуздом є і серед волинян :D

b0230.gif

Як то казав один класик "Над кем смеётесь ? Над собой смеётесь!"

Доречі вибори це чітко показали !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...