Перейти до змісту

Пиво в Вопаке

kayot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу обратить внимание форумчан!!!!

Вчера а Вопаке на Киевской было куплено пиво "Жигулевское" в кол-ве трех бутылок!!!

Все пиво оказалось прокисшее и с осадком, хотя срок годности был до 18/09/10г.

Сегодня вернул пиво - вернули деньги, а "осадок"...остался.

Будьте внимательны при покупке продуктов питания и напитков!!!

Опубліковано

афигеть! вчера купили в ларьке литровое жигулевское с кумом, тоже 18/09, тоже кислое, и также без разговоров вернули бабки(вернее, поменяли на 1715 :))

Опубліковано

бо треба пити розливне живе))))

только так и делал..но что-то последних три раза оно в "Запасе" совсем никакое + павловки небыло....я огорчен и расстроен, так вот решил попробовать бутылочное, попробовал на свою голову!!!!

Опубліковано

Прошу вибачення за помилку магазин Біля Брами пивний магазин називається "ПИВБАЗА" там нам не пощастило з Живим пивом...

Опубліковано

У Пакко висить абява, що якщо знайдеш просрочений товар, тобі віддадуть аналогічний але свіжий безкоштовно. Правда, перевірити не довелось, зате доводилось купувати ще придатну за терміном, але уже прокислу сметанку. Потрібно ще й зберігати у відповідних умовах.

Опубліковано

У Пакко висить абява, що якщо знайдеш просрочений товар, тобі віддадуть аналогічний але свіжий безкоштовно.

У теперішні часи нечувана щедрість з їхньої сторони :) А штраф і прочі радості вони заплатити не хо-хо?

Опубліковано

У Пакко висить абява, що якщо знайдеш просрочений товар, тобі віддадуть аналогічний але свіжий безкоштовно.

У теперішні часи нечувана щедрість з їхньої сторони :) А штраф і прочі радості вони заплатити не хо-хо?

В чому щедрість? Ви ж заплатили за товар. Вам поміняли оплачений неякісний продукт на якісний.

Опубліковано

"знайдеш просрочений товар, тобі віддадуть аналогічний але свіжий безкоштовно." - я так понял не КУПИШЬ, а НАЙДЕШЬ

Опубліковано

В чому щедрість? Ви ж заплатили за товар. Вам поміняли оплачений неякісний продукт на якісний.

Там смайлик був ;) Вони зобов'язані це робити і без всяких об'яв.

Опубліковано

неее, находишь в торговом зале, ещё перед кассой, ещё неоплаченый просроченый товар, дальше зовёшь менагера и он ведёт на кассу, где выдаёт чек на бесплатный свежак.

Правда видел такую объяву только в ВОПАКЕ на Чехова

Опубліковано

"знайдеш просрочений товар, тобі віддадуть аналогічний але свіжий безкоштовно." - я так понял не КУПИШЬ, а НАЙДЕШЬ

ну, це вже інша справа. до речі, сьогодні бачив сир (творог) у "Фуршеті" кінцева дата споживання якого сьогодні, а це вже 8-ма вечора була.

Опубліковано

неее, находишь в торговом зале, ещё перед кассой, ещё неоплаченый просроченый товар, дальше зовёшь менагера и он ведёт на кассу, где выдаёт чек на бесплатный свежак.

Треба буде подумати ЩО я дуууже хочу, але не можу собі дозволити - і піти там пошукати :D

Опубліковано

Треба буде подумати ЩО я дуууже хочу, але не можу собі дозволити - і піти там пошукати

Почни з простроченого коньяка :)

Опубліковано

Треба буде подумати ЩО я дуууже хочу, але не можу собі дозволити - і піти там пошукати :D

ага, "Арарат" 20-ти летней выдержки, просроченый на один день :0024:

зы опередили))

Опубліковано

Я вчора в цьому ж магазині на смердючого ляща нарвався. Добре, що маю звичку завжди забирати з собою чек. Приїхав, поміняли без проблем. Правда поміняна також була підгулявша...

Опубліковано

Я вчора в цьому ж магазині на смердючого ляща нарвався. Добре, що маю звичку завжди забирати з собою чек. Приїхав, поміняли без проблем. Правда поміняна також була підгулявша...

так нада было просто деньги забрать и потом или в Запасе или в Океане рыбку взять - всё что плотно запаковано - очень часто уже подгулявшее (из мира рыб).

Опубліковано

бо треба пити розливне живе))))

І з живим зараз частенько можна не вгадати. Два останніх рази брав Земан традиційний в Хмільній бочці. Обидва рази пиво було кислим. Гроші повернули, валять на постачальників. А скоріше за все, хлопцям впадло промивати трубки від дріжджового осаду.

Опубліковано

Так уже не сезон якби, я потихеньку перебираюсь на пиво з більшим терміном зберігання - "Здоров, пастеризоване!"

Опубліковано

а я за звичкою п'ю розливне :) Тіло звикло за літо і до кількості і до смаку :)

В щодо прстрочки - то якщо товар лежить на складі більше 2/3 терміну придатності - він вже НЕ повинен потрапити покупцеві. Себто на полицю. Ну і ці всі "бонуси" типу "Знайди у нас прострочений товар (допоможи нам його знайти) і візьми нахаляву свіжий, бо нам не хочеться платити штрафи в санепідемстанцію та іншим інстанціям", це все тільки для того.

Сволачі. Казли.

Опубліковано

Є там на Вопаці один маркетолог хитрожопий, не інакше як його рук справа.

Ну і мабуть був вже прецендент, що хтось нажалівся у відповідні інстанції, за що по голівці нікого не погладили.

Опубліковано

Є там на Вопаці один маркетолог хитрожопий, не інакше як його рук справа.

Ну і мабуть був вже прецендент, що хтось нажалівся у відповідні інстанції, за що по голівці нікого не погладили.

вполне может быть....бо было ощущение, что они знали сами причину моего прихода....даже спорить не стали на удивлеие..а я уже к атаке готовился :rolleyes:

Опубліковано

У Вопаці ще постійно сирочки дитячі \ті що в шоколадній глазурі\ просрочені валяються. Там термін зберігання 2 місяці при температурі -18 здається, а вони лежать у відкритій холодильній вітрині - там така температура не може підтримуватись. На зауваження менеджери тільки огризаються.

Вот би хто дав прямий телефон "відповідних інстанцій" куди жалітись в таких випадках :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...