Перейти до змісту

Помада

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Загальновідомий факт, що чоловіки надають поцілунку менше значення, але поряд з тим, є також факт, що вони з'їдають близько 3-4 кг помади за своє життя .   ;)

Для більшості жінок, губна помада – альфа і омега сексуальності.

Цікаво почути від чоловіків, чи може спинити вас бойовий окрас?

Які відтінки і якості помади не є привабливими (яскраві, сухі, вологі, холодні і т.д.)

І чи збуджують нафарбовані губи?

Опубліковано

я чув цифру 9 кг. яскраво-рожевий- зазвичай огидні, особливо у поєднанні з галубими тєнями. і такий- червоно-цегловий чи майже оранжевий. і нечіткий контур нанесення.

Опубліковано

любой цвет нормальный если подобран в тему....

это с точки зрения посмотреть...

с точки зрения "пощупать" помада, как и тоналки всякие - бе....

Опубліковано

Вибір кольору помади повинен залежати від ряду обставин починаючи з людини (колір шкіри, волося і т.д.) і закінчуючи зовнішніми чинниками (фасон одягу, тип та час зустрічі). Якщо загальна картинка доречна, то можна говорити про збудження, а якщо "ні в красну армію", то викликає тільки посмішку.

З.І. Не люблю стирати помаду ...

Опубліковано

Загальновідомий факт, що чоловіки надають поцілунку менше значення

З усіх правил є винятки :_08:

На щастя бувають такі губи, що інколи навіть і не помічаєш чи нафарбовані вони чи ні :g15:

Опубліковано

Це знаєш, як в гуртожитку студент заходить на кухню, а там всі стоять мовчки над казаном і щось варять. Ну студент вирішив, якось потрібно тишу розвіювати і каже:"Щось мені декан наш не подобається", а всі:"Не подобається не їж"

тут так як і в анекдоті про декана - не подобається не їж! :D

Опубліковано

Цікаво, що жінка з'їдає 35 кг помади. А потім кажуть- я нічого не їм, а так поправилась :g32:

Постепенное "поедании" помады опасности не представляет. Специалисты выяснили, что симптомы отравления могут возникнуть, если съесть, как минимум, три тюбика помады натощак (с)

Опубліковано

коли цілуєш, то хочеться відчути смак і дотик губ коханої дівчини, а не оте щось намазане... <_< Помада - це найбільша кака з усієї жіночої косметики (та й взагалі вся косметика це кака!)

Опубліковано

Останнім часом помічаю, що чоловікам більше починає подобатись природня натуральна краса жінок. Особисто я, з косметики полюбляю лише туш, олівець і тіні для підкреслення контуру очей. Гарно нафарбовані очі мене "б"ють на повал". Помада, лише у окремих випадках, коли сухі або тьмяні губи. І то лише не надто яскравого кольору. І ніякого тонального крему, - жахливий на смак. Взагалі, ненавиджу ранкові чи вечірні креми для обличчя, особливо, підчас сексу.

Опубліковано
ненавиджу ранкові чи вечірні креми для обличчя, особливо, підчас сексу.

а спец. змазкою не пробували користуватися? ;):D

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Люблю ярко-красный цвет помады, но пользуюсь изредка,

в основном использую прозрачный блеск, губы от блеска выглядят сексуально и соблазнительно.........

Опубліковано

Я люблю червону помаду, часто користуюся, маю біля 5-ти помад і блисків червоних відтінків і просто червоних. Але вона має бути саме червона, без малинових чи ще якихось відтінків. Ну і звісно кілька бежевих і коричнуватих блисків.

Опубліковано

І ще раз про помаду... Ви звертали увагу на форму своєї вживаної помади? 

Покажи мне свою помаду,и я скажу, кто ты.

1_1.jpg1_2.jpg1_3.jpg2_1.jpg 2_3.jpg2_2.jpg3_1.jpg3_2.jpg

Зустрічала колись оригіналку, у якої помада набувала спіралевидної форми.

Опубліковано

І ще раз про помаду... Ви звертали увагу на форму своєї вживаної помади? 

Покажи мне свою помаду,и я скажу, кто ты.

1_1.jpg1_2.jpg1_3.jpg2_1.jpg 2_3.jpg2_2.jpg3_1.jpg3_2.jpg

Зустрічала колись оригіналку, у якої помада набувала спіралевидної форми.

Помню по ящику о помаде росказивали-ужас что там может быть.Девушки,женщины и девочки :smile3: Хватит пялить на себя эту мини таблицу Менделеэва.Мы вас любим не за косметику и тем более не за ее количество на кв см кожи.

Вот вижу иногда мадамс с 3 кг штукатурки на фейсе,так и хочеться ее фейсом в умывальник.Так что не дай Бог вам мне на пути попастся :rolleyes: Чмоки в щеки,симпы и лафки :smile3:

ПС надеюсь феминисток нет и меня не будут вычислять по ІР и ругать за то что я влез в раздел Жо.

Опубліковано

Цікаво почути від чоловіків, чи може спинити вас бойовий окрас?

Залежно від того наскільки він бойовий. Якщо губи розмальовані у військовій тематиці під хакі то думаю спинить кожного, а більшість взагалі зробить фригідними. Якщо просто надто яскравий колір, то тут вже особисті смаки чоловіків, на кожен товар є свій купєц.

Які відтінки і якості помади не є привабливими (яскраві, сухі, вологі, холодні і т.д.)

для мене непривабливі неприродні кольори, сірєнєві, надто близкучі, надто яскраві. Вологі - кхм... тут вже дивлячись за яких обставин вологі губи... Холодні навіть страшно собі уявляти, де такі можуть попастись?

Мені чомусь здається що більшісту частину чоловіків уже ні, наварбовані губи в жінок вже стали звичною частиною буденності, вже скоріше більше уваги привернуть ненафарбовані. Збуджуватиме скоріше форма губ ніж лише факт нафарбованості. імхо.

..хоча в кожного чоловіка досить часті такі періоди що збуджує лише сама наявність губ ^_^

Опубліковано

зараз не користуюсь.. зовсім, навіть блиском дуже рідко... чому? не знаю.. перехотілось чи що :D

хоча раніше постійно фарбувала губи

Опубліковано

Чи то тест однобокий чи стерви не користуються помадою? :unsure:

По темі: намагаюсь завжди користуватись помадою, бо без неї губи обвітрююця дуже швидко. Головне правильно підібрати колір - і нікого вона не відлякуватиме :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...