krava Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:24 #26 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:24 а тепер по суті:дитині 1 рік. Пропоную, якщо зацепите погоду, ту ж "білочку", що за Струмівкою. І повітря свіже і старші по лісі побігають і батьки в волейбол, футбол, теніс пограють.А наш іменинник хапне чергову порцію кислороду.Як по мені, то - постарайтесь рванути на природу.ми так і робили та і робимо.А бар чи ресторан - це десь з 16 років.ДЛЯ ДИТЯЧОГО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТІЛ - ЦЕ НЕ ГОЛОВНЕ.Буде старше - погрузіться в декілька машин та поїдьте для прикладу в Рівне в зоопарк. Або ж в Тернопіль в аквапарк.Доречі, чому тернопіль а не Львів (дитячий майданчик в Тернопільському аквапакру ліпше ніж в Львівському)в мене поки все.
Zeuss Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:30 #27 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:30 По темі топіку, Мадагаскар заточений для святкувань з дітьми.Мінімальне замовлення - річ дуже умовна.Пан yvazhaemuy троль зі стажем, починав з розділу "Психологія...". Як правильно підмітив Мікс, там школа штунд або клонів (там де користуватись інтернетом дозволено). Довести щось неможливо, усі хто мислить не так - павші. А тролити - це їхній образ життя.
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:41 #28 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:41 Исследования британских ученыхДольше всех живут умеренно пьющиеПотом идут пьющие беспробудноНа третьем месте непьющие совсем.1. Глупота британських "вчених"2. Ще ніде я не чув про КОРИСТЬ АЛКОГОЛІЗМУ.yvazhaemuy, ваши безрассудные заявления лишь подстегивают других к негативной реакции на них. Мое мнение о таких людях, как вы, большинству присутствующих известно.3. Що значить безрозсудні? Ти хочеш мене переконати в тому, що АЛКОГОЛЬ і діти - це сумісні явища? І не намагайся. На сьогодні в мене все! Приємного вам вечора!
Zheny@ Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:41 #29 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:41 Дитина ходила на ДН в заклад, так би мовити, під назвою "Золотий ключик" це трішечки далі від "Золотого сонця". на карті позначено. Цін не знаю, там просто підвальне приміщення. Клоуни, музика. немає бару і т.д. Все приніс своє. Є номер телефону на вивісці.
krava Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:56 #30 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:56 дитяче кафе Золотий ключик Адреса: м. Луцьк, просп.Відродження,49А Тип закладу: Клуб Кухня: немає кухні Час роботи: 10:00 - 22:00 Інформація та замовлення за телефонами +38 (0332) 288-177 +38 (095) 857-35-05 Зал здається під замовлення.Вартість першої години 100 гривень,кожна наступна година коштує 50 гривень.І ЦЕ НА ВСЮ ВАШУ ВАШУ ВЕСЕЛУ КОМПАНІЮ,А НЕ НА КОЖНУ ЛЮДИНУ. Зал вміщає в себе 50чол.,є гардероб,бенкетний зал,сцена для виконань різних пісень,чи танців,дарц,музомат для замовлень не тільки музики,а також кліпів і мультфільмів. Святкувати можуть не тільки дитячі компанії,а й дорослі.Музичне і світлове оформлення забезпечує Dj Мhz і його послуги входять у вартість замовлення залу, а не оплачуються окремо!!! Солодощі,соки, бутерброди чи інші святкові страви замовники приносять з собою і комфортно накривать на завчасно акуратно застелені столики. Все для Вас! ... самі там не були. Нічого не скажемо. Взято тут: http://www.banketka.com.ua/restaurants/29
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:09 #31 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:09 а дуже навіть непоганий варіант. Все своє. Музика присутня. шо ше треба.
Oksana04 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:12 #32 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:12 а дуже навіть непоганий варіант. Все своє. Музика присутня. шо ше треба. Для кого? Для чоловіків!!! Згідна непоганий, але треба щоб ви допомагали дружині, а не вона днями готує, а ви лише ввечері, як один з гостей на все готове!!! ;)
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:20 #33 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:20 Еммм... Оксано, я дуже гарно готую і при тому, з превеликим задоволенням. Не треба обусоблювати Мені навпаки, дуже приємно, наготувати купу салатів і т.п. і потім слухати похвали
sweetlena Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:27 #34 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:27 Я б запропонувала "Адреналін сіті", кілька разів там відзначали сімейні події-сподобалось...Мамі і бабусі готувати не доведеться, татові з кумом є чим зайнятись, окрім (аж соромно говорити ) пити горілку, діткам, де побігати, а самій маленькій малечі поспати в візочку надворі. Є бесідки і є закрите приміщення "кіндерштабу". Ціни помірні, кухня смачна, з собою неси, що схочеш, розваг аби часу вистачило. І пам"ятайте: горілка-то вселенське зло, пийте компот
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:19 #35 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:19 АЛКОГОЛЬ і дітиЯкщо ви пропонуєте алкоголь дітям - ви просто ембіцильний проміжок між макакою та орангутангом! Дарма Дарвін не викреслив вас як вид. Я би таких вбивав на місці.
solnishko Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:55 #36 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:55 Безкоштовний урок на тему: "Як з однієї фрази можна зробити древньогрецьку трагедію" А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив. коли в житті немає досвіду, або він НІЯКИЙ))) то залишається просто знизати плечима і сказати : " не маєш ліків - не ЛІКУЙ"
Zheny@ Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:06 #37 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:06 Еммм... Оксано, я дуже гарно готую і при тому, з превеликим задоволенням. Не треба обусоблювати Мені навпаки, дуже приємно, наготувати купу салатів і т.п. і потім слухати похвали - Ваша жінка так смачно готує! - Сам ти жінка, то я готував..
nataliya Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:09 #38 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:09 Мадагаскар - оцтой. кухня ніяка. з дітьми - лише вдень, бо ввечері заклад стає повністю дорослою забігайлівкою... плюс у тому, що діти можуть ганяти на майданчику. аби не на другому поверсі сидіти, бо коли всі летять по сходах - здається впадуть разом з підпорами! Срібні лелеки за умови погоди можуть бути. хоча кухня вартості не відповідає. то деруни пережарять, то щось переплутають. а то починаютть розказувати, що діти по газонах не можуть бігати... Коротше кожне день народження дітей - то проблема.
sweetlena Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:31 #39 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:31 ... Коротше кожне день народження дітей - то проблема. А для мене свято Наші дітки-то моя найбільша радість і всі клопоти, пов"язані з ними, приємні!!! Головне, не заклад, де святкуєте, а настрій дитини та гостей. Можна і в скромній кафешці посидіти гарно, а можна в суперському ресторані з надутими обличчями сидіти.
sweetlena Опубліковано 18 Березня, 2011 в 15:51 #40 Опубліковано 18 Березня, 2011 в 15:51 Скоро відзначатимемо першу важливу подію маляти, можливо щось нове-цікаве зможете порадити. Можливий варіант щось типу на природі, не дуже хочеться діток за столами "маринувати". Коротше, розказуйте, нам цікаво
father Опубліковано 18 Березня, 2011 в 16:57 #41 Опубліковано 18 Березня, 2011 в 16:57 Скоро відзначатимемо першу важливу подію маляти, можливо щось нове-цікаве зможете порадити. ... Коротше, розказуйте, нам цікаво Для дитячого ДН я би порадив Зелений гай Файна окрайна Корчма в Зміїнці(Є окремий зал з окремим входом, велике подвірёя. Аліса(Тільки що природи немає) МАдагаскар
sweetlena Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:17 #42 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 09:17 Хто що скаже про "Хатинку"? Як кухня? Обслуговування?
AlexandrK Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 15:11 #43 Опубліковано 18 Квітня, 2011 в 15:11 В Хатинці досить непогана кухня. Я би сказав достойний заклад для святкування. Гарна та смачна кухня, в національних традиціях. В обслуговуванні також не помічав будь-яких недомовок. Лише, як на мене, трохи ціни кусаються, хоча мабуть як для кого. З дітьми краще не йти - ніде розважитись.
laska Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 05:21 #44 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 05:21 В листопаді замовляли "Золотий ключик", фото krava виставляв вище. Варіант святкування непоганий, якщо діток багато, а їм простору треба. Там за "каміном"- шторкою - маленька банкетка (щоб батькам сховатися ) З плюсів: просторо, чисто, світломузика, є іграшки, дартс, повно всілякої музики на любі смаки дітям. За окрему плату (набагато дешевше ніж клоуни) можуть організувати ігри-розваги протягом всього свята, там і костюми в них є. З мінусів: відсутність кухні, хоча є мікрохвильова і чайник. Все решта треба своє (можливо для когось це і плюс). Поруч є продуктовий магазин, де вам дадуть 5% знижку. Для нас був єдиний мінус, що це напівпідвальне приміщення з поганою вентиляцією (єдине вікно у банкетці) і було страшенно душно. Нас відразу попередили, щоб дітей легко одягали, та вони всеодно були мокрі. А загалом молодці, що відкрили такий заклад. Щось подібне було в палаці піонерів (дискозал) може хтось пам"ятає. Гості залишились дуже задоволені, тому і ми теж. А головне житло лишилось цілим після дня народження
sweetlena Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 08:49 #45 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 08:49 Знайома нещодавно хотіла замовити "Золотий ключик", по телефону пояснили, що заклад уже не працює, закритий на невизначений термін. Особисто не взнавала, тому 100% підтвердити не можу.
GalinkaS Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 14:14 #46 Опубліковано 19 Квітня, 2011 в 14:14 Якщо дозволяє бюджет, пропоную Срібні лелеки.Дуже часто там проходять святкування дитячих днів народжень.
Amelie Опубліковано 18 Травня, 2011 в 09:42 #47 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 09:42 знайшла ще : "Мармелад" кафе — організація сімейних свят, дитячих днів народження (клоуни, «смайлики», казкові герої).Телефон: 0332-723799Адреса: вул.Паркова, 1Години роботи: 8:00-22:00, cб.-нд. 9:00-22:00
sweetlena Опубліковано 18 Травня, 2011 в 10:34 #48 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 10:34 В Хатинці досить непогана кухня. Я би сказав достойний заклад для святкування. Гарна та смачна кухня, в національних традиціях. В обслуговуванні також не помічав будь-яких недомовок. Лише, як на мене, трохи ціни кусаються, хоча мабуть як для кого. З дітьми краще не йти - ніде розважитись. Тепер знаю, що дійсно там Смачно, чемно, цікаво. Та й дітки мали де бавитись.
Blondihelen Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:33 #49 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:33 Я б порекомендувала заклад "У ТАТА". Там на першому поверсі є така бенкетка, там постійно люди з дітьми святкують якісь міроприємства. Дуже зручно. Ми теж там не одне ДН відсвяткували, кухня смачна, ціни помірні і з господарями домовитися без проблем можна, щоб щось своє принести.
Flower Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:38 #50 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 09:38 Я б порекомендувала заклад "У ТАТА". Там на першому поверсі є така бенкетка, там постійно люди з дітьми святкують якісь міроприємства. Дуже зручно. Ми теж там не одне ДН відсвяткували, кухня смачна, ціни помірні і з господарями домовитися без проблем можна, щоб щось своє принести. Не зовсім подобається, ще спочатку коли він тільки відкрився то досить нормальний був, а після того як персонал почав з шаленою швидкістю змінюватись, то і все змінилось не в кращу сторону...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.