zanj Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 10:05 #1 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 10:05 Підскажіть хто знає хороший заклад для святкування ДН з дітьми. Бюджет до 100грн з людьмиБажано щоб зі своїм алкоголем
Oksana04 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 10:14 #2 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 10:14 з дітьми зі своїм алкоголем :blink: Не можу сказати, що хороший, але хрестини двох своїх діток робила в Наутілусі. Із-за того, що це було вдень (десь з 12ї до 18ї год) - ми були обидва рази єдиною компанією на весь бар. Діти гонились по залу. Ніхто не курив. Кухня пристойна. 80грн/люд. Можна докупити свої продукти і алкоголь. Може не зовсім те про що Ви питали, але в нас було так...
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:08 #3 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:08 з дітьмизі своїм алкоголемЩось я не до кінця розумію це поєднання... Старомодній я, чи що?
Oksana04 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:10 #4 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:10 з дітьми зі своїм алкоголем Щось я не до кінця розумію це поєднання... Старомодній я, чи що? І чого це раптом ця цитата стала моєю?
zanj Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:15 Автор #5 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:15 Дякую Oksana04 . Наутілус на Волі(??
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:16 #6 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:16 Щось я не до кінця розумію це поєднання... Старомодній я, чи що?Правильно буде "зі своїми дітьмиз алкоголем"
Oksana04 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:19 #7 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:19 Дякую Oksana04 . Наутілус на Волі(??Так.Просто я ще не зовсім зрозуміла з написаного Вами В КОГО ДН? В дитини, чи в дорослого? Бо мій варіант скоріше для дорослого іменинника.
zanj Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:38 Автор #8 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:38 Дитини, але дуже маленької.
erica Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:38 #9 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:38 Ми були в ресторані Каштан \в Теремно\ - похресниці рік святкували. Сподобалось - акуратно, чистенько, не накурено, в туалет малого не страшно заводити. Алкоголь і деякі страви приносили з дому.Загалом враження позитивні.
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:41 #10 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:41 Щось я не до кінця розумію це поєднання... Старомодній я, чи що?Правильно буде "зі своїми дітьмиз алкоголем"Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю? PS. Oksana04 - окремо вибачаюсь за некоретне цитування.
zanj Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:51 Автор #11 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:51 Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакана, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю? В мене таке враження, що у Вас доволі негативний досвід в цьому плані.Чому батьки будуть п'яні? Чому діти знервовані і заплакані? Випити пару грам за здоров'я не означає напитись...не варто перевертати все з ніг на голову і вважати, що всі хто вживає алкоголь, то якісь дегенерати.Р.С. Я вживаю алкоголь дуже рідко, і не вважаю, що це погано.Шкідливіше, на мою думку, є паління.Р.С.2. Сам не палю.
erica Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:57 #12 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 11:57 Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю?Не треба судити про всіх по собі. Якщо є на столі алкоголь, то ше не значить що треба напиватися до поросячого вереску! Ви не повірите шановний, але спати в салаті не обов"язково на кожному святі. Не бачу нічого поганого в тому, щоб взяти з собою дитину на святкування дня народження. Тут проблема не в присутності алкоголю на столі, а в адекватності батьків. ЗІ: Наша дитина не була голодна. Грався з іншими дітками і танцював з нами. Приїхали додому задоволені всі. Авторитет на місці.
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:01 #13 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:01 Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакана, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю? В мене таке враження, що у Вас доволі негативний досвід в цьому плані.Чому батьки будуть п'яні? Чому діти знервовані і заплакані? Випити пару грам за здоров'я не означає напитись...не варто перевертати все з ніг на голову і вважати, що всі хто вживає алкоголь, то якісь дегенерати.Р.С. Я вживаю алкоголь дуже рідко, і не вважаю, що це погано.Шкідливіше, на мою думку, є паління.Р.С.2. Сам не палю.А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив.. Але маю досвід роботи з алко і наркозалежними... Так ось, памятаєте віршик - "Все починається з малого..." Я нікого не намаюся в чомусь дорікнути, але не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі... І не намагайтеся мене переконати в тому, що це безневинно...
zanj Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:06 Автор #14 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:06 І не намагайтеся мене переконати в тому, що це безневинно...Не варто, дійсно рівняти всіх під одну гребінку, алкоголь це не є "добре", проте це не абсолютне зло. Все залежить від людини. Залежить від того задля якого ефекту його вживати, для мене наприклад це скоріш традиція і спосіб "розговорити" людину. створити відповідну атмосферу.
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:12 #15 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:12 А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив..А може ти ше й м"яса не їси?Не розумію я цю тупу, бидляцьку позицію - я крут, а всі інші гавно. Не п"єш, не куриш, не трахаєшся, не робиш шось ше... і шо далі? Всім впасти ниць і дружно попрохати - веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми?Маразм...Скажи, до чого тут то, шо не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...і то, шо людина просто хоче відсвяткувати ДР своєї дитини? Да, прийдуть родичі, куми і друзі, да, О УЖАС, вони вип"ють троха алкоголю. Але адекватні батьки, знають шо і як і ,я впевнений, зуміють витримати все в рамках хорошого тону.батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.Вибач, але, якшо в тебе було таке дитинство, то мені тебе шкода.
sweetlena Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:15 #16 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:15 Скоро і в нашої старшої донечки день варєнья...думала, цікава темка, а тут виявляється тема не про хороший пристойний заклад, а про "жахливих, алкозалежних, п"яних" батьків і про їх нещасних дітей. Скажіть, а що поганого в тому, щоб випити по 100 грам вина, пива та й горілки зрештою? В нас жоден день народження не проходить без алкоголю, але то все в міру. Ніхто не валяється потім під заборами, в салаті не спить, діти не заревані і засопляні, поки батьки по-вашому "бухають"...Вважаю припустимим навіть під смачну вечерю випити з чоловіком вина. Думаю це не впливає на виховання дітей, які в міру мого розуміння завжди ситі, охайно одягнені, і не показують на маму пальцем, коли та з келихом вина.
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:25 #17 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:25 Думаю, yvazhaemuy має пов'язані спогади з батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.важке дитинство, можна зрозуміти.
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:43 #18 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:43 Думаю, yvazhaemuy має пов'язані спогади з батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.важке дитинство, можна зрозуміти.Шановний ДІ. Якраз зовсім навпаки!!! І можу тебе запевнити - НЕ потрібно мене жаліти аніскільки. Смороду алкоголю в сімї не було ніколи. Дитинство - прекрасне! Кому з того завидно - кусайте собі лікті, а якщо намагаєтесь мене ДІСТАТИ, це ваші проблеми.
ursa Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:46 #19 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:46 Думаю це не впливає на виховання дітей... Нет. Не влияет. Даже на подсознательном уровне. Ребёнок же не будет записывать себе глубоко в мозг, что пить/выпивать - это нормально, здорово и весело. Нет, однозначно, только позитив. Откуда только берутся эти "детки", которые в четвёртом классе курят и ходят с пивом наперевес по паркам, дворам, а то и центральным улицам?
yvazhaemuy Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:53 #20 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:53 А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив..А може ти ше й м"яса не їси?Не розумію я цю тупу, бидляцьку позицію - я крут, а всі інші гавно. Не п"єш, не куриш, не трахаєшся, не робиш шось ше... і шо далі? Всім впасти ниць і дружно попрохати - веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми?Маразм...Скажи, до чого тут то, шо не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...і то, шо людина просто хоче відсвяткувати ДР своєї дитини? Да, прийдуть родичі, куми і друзі, да, О УЖАС, вони вип"ють троха алкоголю. Але адекватні батьки, знають шо і як і ,я впевнений, зуміють витримати все в рамках хорошого тону.батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.Вибач, але, якшо в тебе було таке дитинство, то мені тебе шкода.Адекватні батьки правильно зрозуміють мої пости, а хамити, впадати в істерику тільки від одного суперечливого посту - справа НЕадекватної особи на кшталт mix_forever. На рахунок мого дитинство - я висловився в попередньому пості - відповіді шановному ДІ. PS. Було б це обговорення шкідливості алкоголізму - поставив би тут "красновмовні" фото...
Oksana04 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:03 #21 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:03 Думаю це не впливає на виховання дітей... Нет. Не влияет. Даже на подсознательном уровне. Ребёнок же не будет записывать себе глубоко в мозг, что пить/выпивать - это нормально, здорово и весело. Нет, однозначно, только позитив. Откуда только берутся эти "детки", которые в четвёртом классе курят и ходят с пивом наперевес по паркам, дворам, а то и центральным улицам? Навіщо такі крайності? В мене батьки завжди все святкували з горілкою. Це ж не означає, що вони алкоголіки. Я горілки не п"ю. В мене є подружка, яка, коли ми збираємось, завжди п"є горілку, не дивлячись на те, що всі інші дівчата п"ють вино. Але це зовсім не значить - що вона алкашка. Їй від всяких розбавлених напоїв погано, а сто грам горілки для настрою в компанії - не вважаю поганою звичкою.
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:04 #22 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:04 Адекватні батьки правильно зрозуміють мої пости, а хамити, впадати в істерику тільки від одного суперечливого посту - справа НЕадекватної особи на кшталт mix_forever.Ги )А де істерика? Я лиш вказав тобі на суттєву різницю між тим про шо писав ти і тим, про що писав топікстартер.Кажеш я неадекват? Можливо. Іноді проскакує. Особилво надоїдливим, котрі пробують вчити мене як жити, я зазвичай стукаю в бубен )Просто є така файна приказка - не кажи мені шо робити і я не скажу тобі ,куда йти.Не варто отак от з наскоку обзивати людину.То шо в тебе нік "уважаємий", ше не значить шо ти такий в житті.Скоріше попахує штундецькою школою і неадекватним вихованням.to Ursa, есть такое понятие, как культура потребления. неважно, что ты потребляешь. Важно - как. Будь то алкоголь, первое, второе или десерт.Ребенок же запоминает, что чавкать за столом нельзя, руками есть нельзя и т.п. Так почему б ребенку не запомнить, что в умеренном употреблении алкоголя нет ничего предосудительного? Бокал вина, пива или 100гр. хорошего коньяку. Что в этом плохого для взрослого, сформировавшегося человека?Запретный плод сладок. Знаешь, почему спиваются "интилигенты"? Потому, что типа культурные и слишком правельные. И то нельзя и так нельзя.А у меня другое отношение - можно, но в меру и в свое время.
Olesya Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:10 #23 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:10 PS. Було б це обговорення шкідливості алкоголізму - поставив би тут "красновмовні" фото...Так, мова дійсно не про це, але ж саме Ви найактивніше розвиваєте тему про шкідливість. Чогось майже кожному хочеться бути пророком.
krava Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:16 #24 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:16 Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакана, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю? В мене таке враження, що у Вас доволі негативний досвід в цьому плані.Чому батьки будуть п'яні? Чому діти знервовані і заплакані? Випити пару грам за здоров'я не означає напитись...не варто перевертати все з ніг на голову і вважати, що всі хто вживає алкоголь, то якісь дегенерати.Р.С. Я вживаю алкоголь дуже рідко, і не вважаю, що це погано.Шкідливіше, на мою думку, є паління.Р.С.2. Сам не палю.А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив.. Але маю досвід роботи з алко і наркозалежними... Так ось, памятаєте віршик - "Все починається з малого..." Я нікого не намаюся в чомусь дорікнути, але не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі... І не намагайтеся мене переконати в тому, що це безневинно...веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми
difoto Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:22 #25 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:22 Исследования британских ученыхДольше всех живут умеренно пьющиеПотом идут пьющие беспробудноНа третьем месте непьющие совсем.yvazhaemuy, ваши безрассудные заявления лишь подстегивают других к негативной реакции на них. Мое мнение о таких людях, как вы, большинству присутствующих известно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.