Перейти до змісту

Заклад для святкуння (ДН) з дітьми

zanj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть хто знає хороший заклад

для святкування ДН з дітьми.

Бюджет до 100грн з людьми

Бажано щоб зі своїм алкоголем

Опубліковано

з дітьми

зі своїм алкоголем

:blink: :blink: :blink::D

Не можу сказати, що хороший, але хрестини двох своїх діток робила в Наутілусі. Із-за того, що це було вдень (десь з 12ї до 18ї год) - ми були обидва рази єдиною компанією на весь бар. Діти гонились по залу. Ніхто не курив. Кухня пристойна. 80грн/люд. Можна докупити свої продукти і алкоголь.

Може не зовсім те про що Ви питали, але в нас було так...

Опубліковано

з дітьми

зі своїм алкоголем

Щось я не до кінця розумію це поєднання... Старомодній я, чи що?

І чого це раптом ця цитата стала моєю? :sq_ye:

Опубліковано

Правильно буде

"зі своїми дітьми

з алкоголем"

Опубліковано

Дякую Oksana04 . Наутілус на Волі(??

Так.

Просто я ще не зовсім зрозуміла з написаного Вами В КОГО ДН? В дитини, чи в дорослого? Бо мій варіант скоріше для дорослого іменинника.

Опубліковано

Ми були в ресторані Каштан \в Теремно\ - похресниці рік святкували. Сподобалось - акуратно, чистенько, не накурено, в туалет малого не страшно заводити. Алкоголь і деякі страви приносили з дому.

Загалом враження позитивні.

Опубліковано

Правильно буде

"зі своїми дітьми

з алкоголем"

Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю?

PS. Oksana04 - окремо вибачаюсь за некоретне цитування.

Опубліковано

Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакана, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю?

В мене таке враження, що у Вас доволі негативний досвід в цьому плані.

Чому батьки будуть п'яні? Чому діти знервовані і заплакані?

Випити пару грам за здоров'я не означає напитись...

не варто перевертати все з ніг на голову і вважати, що всі хто вживає алкоголь, то якісь дегенерати.

Р.С. Я вживаю алкоголь дуже рідко, і не вважаю, що це погано.

Шкідливіше, на мою думку, є паління.

Р.С.2. Сам не палю.

Опубліковано
Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю?

Не треба судити про всіх по собі. Якщо є на столі алкоголь, то ше не значить що треба напиватися до поросячого вереску! Ви не повірите шановний, але спати в салаті не обов"язково на кожному святі. Не бачу нічого поганого в тому, щоб взяти з собою дитину на святкування дня народження. Тут проблема не в присутності алкоголю на столі, а в адекватності батьків.

ЗІ: Наша дитина не була голодна. Грався з іншими дітками і танцював з нами. Приїхали додому задоволені всі. Авторитет на місці.

Опубліковано

Від перестановки доданків всім відомо сума не міняється. А в даному випадку від цієї перестановки абсолютно результат не змінився - батьки п`яні, діти заплакана, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких. Скажіть де сенс такого відпочинку і що це за таке СВЯТкування? Невже неможливо святкувати без алкоголю?

не варто перевертати все з ніг на голову і вважати, що всі хто вживає алкоголь, то якісь дегенерати.

Р.С.2. Сам не палю.

А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив..

Але маю досвід роботи з алко і наркозалежними... Так ось, памятаєте віршик - "Все починається з малого..."

Я нікого не намаюся в чомусь дорікнути, але не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...

І не намагайтеся мене переконати в тому, що це безневинно...

Опубліковано

Не варто, дійсно рівняти всіх під одну гребінку, алкоголь це не є "добре", проте це не абсолютне зло. Все залежить від людини.

Залежить від того задля якого ефекту його вживати, для мене наприклад це скоріш традиція і спосіб "розговорити" людину. створити відповідну атмосферу.

Опубліковано

А може ти ше й м"яса не їси?

Не розумію я цю тупу, бидляцьку позицію - я крут, а всі інші гавно. Не п"єш, не куриш, не трахаєшся, не робиш шось ше... і шо далі? Всім впасти ниць і дружно попрохати - веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми?

Маразм...

Скажи, до чого тут то, шо

не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...

і то, шо людина просто хоче відсвяткувати ДР своєї дитини? Да, прийдуть родичі, куми і друзі, да, О УЖАС, вони вип"ють троха алкоголю. Але адекватні батьки, знають шо і як і ,я впевнений, зуміють витримати все в рамках хорошого тону.

батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.

Вибач, але, якшо в тебе було таке дитинство, то мені тебе шкода.

Опубліковано

Скоро і в нашої старшої донечки день варєнья...думала, цікава темка, а тут виявляється тема не про хороший пристойний заклад, а про "жахливих, алкозалежних, п"яних" батьків і про їх нещасних дітей. Скажіть, а що поганого в тому, щоб випити по 100 грам вина, пива та й горілки зрештою? В нас жоден день народження не проходить без алкоголю, але то все в міру. Ніхто не валяється потім під заборами, в салаті не спить, діти не заревані і засопляні, поки батьки по-вашому "бухають"...Вважаю припустимим навіть під смачну вечерю випити з чоловіком вина. Думаю це не впливає на виховання дітей, які в міру мого розуміння завжди ситі, охайно одягнені, і не показують на маму пальцем, коли та з келихом вина.

Опубліковано

Думаю, yvazhaemuy має пов'язані спогади з

батьки п`яні, діти заплакані, недоглянуті, голодні, стрес для дитини, підірваний авторитет батька і матері як таких.

важке дитинство, можна зрозуміти.

Опубліковано

Думаю, yvazhaemuy має пов'язані спогади з

важке дитинство, можна зрозуміти.

Шановний ДІ. Якраз зовсім навпаки!!! І можу тебе запевнити - НЕ потрібно мене жаліти аніскільки. Смороду алкоголю в сімї не було ніколи. Дитинство - прекрасне! Кому з того завидно - кусайте собі лікті, а якщо намагаєтесь мене ДІСТАТИ, це ваші проблеми.

Опубліковано
Думаю це не впливає на виховання дітей...

Нет. Не влияет. Даже на подсознательном уровне. Ребёнок же не будет записывать себе глубоко в мозг, что пить/выпивать - это нормально, здорово и весело. Нет, однозначно, только позитив.

Откуда только берутся эти "детки", которые в четвёртом классе курят и ходят с пивом наперевес по паркам, дворам, а то и центральным улицам? ;)

Опубліковано

А може ти ше й м"яса не їси?

Не розумію я цю тупу, бидляцьку позицію - я крут, а всі інші гавно. Не п"єш, не куриш, не трахаєшся, не робиш шось ше... і шо далі? Всім впасти ниць і дружно попрохати - веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми?

Маразм...

Скажи, до чого тут то, шо

не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...

і то, шо людина просто хоче відсвяткувати ДР своєї дитини? Да, прийдуть родичі, куми і друзі, да, О УЖАС, вони вип"ють троха алкоголю. Але адекватні батьки, знають шо і як і ,я впевнений, зуміють витримати все в рамках хорошого тону.

Вибач, але, якшо в тебе було таке дитинство, то мені тебе шкода.

Адекватні батьки правильно зрозуміють мої пости, а хамити, впадати в істерику тільки від одного суперечливого посту - справа НЕадекватної особи на кшталт mix_forever.

На рахунок мого дитинство - я висловився в попередньому пості - відповіді шановному ДІ.

PS. Було б це обговорення шкідливості алкоголізму - поставив би тут "красновмовні" фото...

Опубліковано
Думаю це не впливає на виховання дітей...

Нет. Не влияет. Даже на подсознательном уровне. Ребёнок же не будет записывать себе глубоко в мозг, что пить/выпивать - это нормально, здорово и весело. Нет, однозначно, только позитив.

Откуда только берутся эти "детки", которые в четвёртом классе курят и ходят с пивом наперевес по паркам, дворам, а то и центральным улицам? ;)

Навіщо такі крайності?

В мене батьки завжди все святкували з горілкою. Це ж не означає, що вони алкоголіки. Я горілки не п"ю.

В мене є подружка, яка, коли ми збираємось, завжди п"є горілку, не дивлячись на те, що всі інші дівчата п"ють вино. Але це зовсім не значить - що вона алкашка. Їй від всяких розбавлених напоїв погано, а сто грам горілки для настрою в компанії - не вважаю поганою звичкою.

Опубліковано
Адекватні батьки правильно зрозуміють мої пости, а хамити, впадати в істерику тільки від одного суперечливого посту - справа НЕадекватної особи на кшталт mix_forever.

Ги )

А де істерика? Я лиш вказав тобі на суттєву різницю між тим про шо писав ти і тим, про що писав топікстартер.

Кажеш я неадекват? Можливо. Іноді проскакує. Особилво надоїдливим, котрі пробують вчити мене як жити, я зазвичай стукаю в бубен )

Просто є така файна приказка - не кажи мені шо робити і я не скажу тобі ,куда йти.

Не варто отак от з наскоку обзивати людину.

То шо в тебе нік "уважаємий", ше не значить шо ти такий в житті.

Скоріше попахує штундецькою школою і неадекватним вихованням.

to Ursa, есть такое понятие, как культура потребления. неважно, что ты потребляешь. Важно - как. Будь то алкоголь, первое, второе или десерт.

Ребенок же запоминает, что чавкать за столом нельзя, руками есть нельзя и т.п. Так почему б ребенку не запомнить, что в умеренном употреблении алкоголя нет ничего предосудительного? Бокал вина, пива или 100гр. хорошего коньяку. Что в этом плохого для взрослого, сформировавшегося человека?

Запретный плод сладок. Знаешь, почему спиваются "интилигенты"? Потому, что типа культурные и слишком правельные. И то нельзя и так нельзя.

А у меня другое отношение - можно, но в меру и в свое время.

Опубліковано

PS. Було б це обговорення шкідливості алкоголізму - поставив би тут "красновмовні" фото...

Так, мова дійсно не про це, але ж саме Ви найактивніше розвиваєте тему про шкідливість.

Чогось майже кожному хочеться бути пророком.

Опубліковано

Р.С.2. Сам не палю.

Але маю досвід роботи з алко і наркозалежними... Так ось, памятаєте віршик - "Все починається з малого..."

Я нікого не намаюся в чомусь дорікнути, але не розумію мам з колясками (з животиками) і пляшками пива в руках. Мені страшно дивитися на молодих "тат" з колясочками, які сидять в парку і кумарять... Ви думаєте вони починали так, ні все було пристойно, для настрою і так далі...

веди нас, о учітєль, і мудростью своєй наполні нам уми

Опубліковано

Исследования британских ученых

Дольше всех живут умеренно пьющие

Потом идут пьющие беспробудно

На третьем месте непьющие совсем.

yvazhaemuy, ваши безрассудные заявления лишь подстегивают других к негативной реакции на них. Мое мнение о таких людях, как вы, большинству присутствующих известно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...