Перейти до змісту

Про пошук роботи

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В звязку з тим,що дійсно багато людей пробують через цей форум шукати роботу спробую допомогти.Так як по роботі буваю на різних фірмах , спробую надати інформацію про те ,що знаю,де потрібні робітники,так як почав на це звертати увагу тільки сьогодні,то небагато:

Електросервіс - будівельники та електромонтажники. Зараз актуально,розмовляв на прохідній про зарплату, сказав до 2000гр. тел.788678

Ще памятаю,в Руті та Пан курчак ,в самих фірмах є стенди,де є вакансії,бачив,правда деякий час назад. Пан курчак - біля охорони,7 поверх, Рута - 3 поверх.

Ну вот що знаю , захотілося зробити щось добре :)Чесно,щось найшло,вирішив написати,адже часто пишуть - шукаю будь яку роботу,будь ласка,пробуйте.

P.S.Надіюсь,така тема не є порушенням даного розділу.

Опубліковано

Думаю. тема буде корисна комусь...

Я зі свого боку нагадаю що пошуком роботи можна займатись будь де і будь коли. Варто лише відправити смс з запитом     

місто посада          на номер 730 (держ.служба зайнятості)

наприклад, Lutsk direktor  і чекайте смс з пропозиціями. Вам залишиться лише набрати телефон роботодавця.

Смски повинні бути безкоштовні.         Бажаю працевлаштування !

Опубліковано
Пан курчак - біля охорони,7 поверх, Рута - 3 поверх.

Забув написати поверх чого:) Підозрюю що мова про Глобус.

Опубліковано
Пан курчак - біля охорони,7 поверх, Рута - 3 поверх.

Забув написати поверх чого:) Підозрюю що мова про Глобус.

Так,вибачаюсь,саме там,в "Глобусі",7 поверх.Як зайти до охорони,то навпроти на стіні висить дошка оголошень,там і бачив оголошення.

Чому звернув тоді увагу - подумав,якби я шукав роботу,то б не додумався ходити по фірмах,і вже в середині фірми шукати оголошення .

Опубліковано

И тот, кто скажет, что ему не подходят данные вакансии, пусть лежит на диване и плюет в потолок, робота есть всегда и везде. Надо только одно – желание. Я не прав?

Опубліковано

На багатьох підприємствах з"являється нехватка персоналу!

Як приклад - Пакко-Холдинг, там вже самі розшукують і передзвонюють всім бажаючим працевлаштуватись.

Сьогоднішня інформація:

Якщо ви маєте рідних, знайомих, сусідів, які шукають роботу – просимо Вас надати інформацію в департамент управління персоналом.

В наявності є слідуючі вакансії:

- комірник на склад (чол..),зп. від 1500 – 1800 грн.;

- контролер – приймальник на склад, зп. від 1500 1800 грн.,

- продавець продовольчих товарів на гуртівню (чол..);

- охоронці на магазин і на гуртівню (чол.)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС адреса:

Україна, 43005, м.Луцьк, вул.Клима Савура, 21а

телефон/факс: (0332) 780-190, (0332) 789-489

гаряча лінія: 8-800-501-95-20 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовно)

Опубліковано

Був сьогодні в глобусі,точніше на "Пан курчак" , там тільки керівні посади:

Головний бухгалтер;

Начальник відділу управління персоналом;

Маркетолог;

Начальник відділу продаж;

тел. 788216

Опубліковано

И тот, кто скажет, что ему не подходят данные вакансии, пусть лежит на диване и плюет в потолок, работа есть всегда и везде. Надо только одно – желание. Я не прав?

нєт ти не прав

+1

В чём ? Конкретно и по сути

Може бути вакансія елекритка, а я балерина. :blush:

Може бути вакансія балерини з ЗП 100грн, а я хочу 200. ^_^

БЛАГОРОДНУ ТЕМУ ПЕРЕТВОРЮЄТЕ НА БАЛАГАН. <_<

Опубліковано

Контролер-приймальник потрібен на склад, що знаходиться на Вишкові (ПАККО). Робота в дві зміни, друга зміна випадає лише пару разів на місяць. Бувають понаднормові робочі години. За заробітну плату нічого не сказали - все залежить від результатів співбесіди. Цю інформацію мені надали по телефону.

Опубліковано

На " Аверс" потрібний системний адміністратор .

Можна підходити на "аверс" що на Конякіна,19а

або можна попробувати скинути резюме на : [email protected]

Опубліковано

Чув що в "ТИГРЕС" потрібні працівники.

p.s. Часто є вільні вакансії в "ПЕЛІКАН" (сам бум і інших застерігію - шарашкіна контора)

Опубліковано

Думаю. тема буде корисна комусь...

Я зі свого боку нагадаю що пошуком роботи можна займатись будь де і будь коли. Варто лише відправити смс з запитом     

місто посада          на номер 730 (держ.служба зайнятості)

наприклад, Lutsk direktor  і чекайте смс з пропозиціями. Вам залишиться лише набрати телефон роботодавця.

Смски повинні бути безкоштовні.         Бажаю працевлаштування !

Надіслала СМС за порадою Луцьк директор. В результтаті за 2 хв. отримала 10 СМС з вакансіями з розділу інші -зп від 800 до 1300. Передбачаю що СМС-ки будуть приходити цілодобово. Сервіс йола-пала!

Опубліковано

В Сільпо потрібні на роботу кухар, продавець, касир, вантажник. Тел. 782983 або звертайтесь безпосередньо у відділ кадрів вул. Кравчука, 23 (службовий вхід зі сторони автостанції).

Опубліковано

Надіслала СМС за порадою Луцьк директор. В результтаті за 2 хв. отримала 10 СМС з вакансіями з розділу інші -зп від 800 до 1300. Передбачаю що СМС-ки будуть приходити цілодобово. Сервіс йола-пала!

Цікаво чи можна його відмінити :)

Опубліковано

так, надсилаєш смс на той же номер, зі словом "синхрофазотронщик" чи іншою неіснуючою професією. :D

Опубліковано

Можна:

"Кількість вакансій, відправлених по конкретній заявці, не перевищує 10-ти SMS-повідомлень. Після їх отримання, у разі продовження пошуку роботи, Ви повторно активуєте сервіс. Для цього відправляєте на номер 730 SMS-запит з цифрою «2». Щоб відмовитися від розсилки вакансій, необхідно надіслати на номер 730 SMS з цифрою «1»"

http://www.dcz.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=93705&cat_id=45691

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На " Едельвіку" що на 40-му терміново потрібні швеї. Карбишева,2

Зарплата від 1500 гр.

тел. 786033

Опубліковано

p.s. Часто є вільні вакансії в "ПЕЛІКАН" (сам бум і інших застерігію - шарашкіна контора)

А можна детальніше? Моя знайома туди збирається влаштуватися...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В Сільпо потрібні на роботу зав. відділом, прибиральниця, касир, вантажник. Тел. 782983 або звертайтесь безпосередньо у відділ кадрів вул. Кравчука, 23 (службовий вхід зі сторони автостанції).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...