MrVes Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:18 #26 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:18 Як для першого фільму - непогано. Хай тренується.Якщо ти про Сталлоне, то це його не перша режисура : 1978 — «Райская аллея»1979 — «Рокки 2»1982 — «Рокки 3»1983 — «Остаться в живых»1985 — «Рокки 4»2006 — «Рокки Бальбоа»2008 — «Рэмбо 4»2010 — «Неудержимые»20?? — «Неудержимые 2» (планируется)2012 — «По» (планируется)
Dima4s Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:41 #27 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:41 а старысть то зацепила їх і сталоне і шварц з дольфом вже поморщились...а про міккі вообще говорити нема шо
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:45 #28 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:45 Да, Жень, Сталоне як режисер давно вже показав себе... Шедевральний 4-й Рембо, і Роккі... А Нєудєржимі... То такий собі ностальгічний стьоб. Сценко в церкві з Віллісом, Слаєм і Арні пам"ятаєте? НУ чим не шедевр? - Куда он так торопится?- Хочет стать президентом.Старі конкуренти дружно постібались одне з одного, вкотре показавши що кіно то лище кіно.Мені фільм сподобався.Зірковий склад, атмосфера старих бойовиків, гумор. Кіно для відпочинку.Хоча... Пам"ятаєте сцену де Рурк розмальовує гітарку і каже шо краля від нього пішла, але він закінчить цю роботу і потім з радістю її розіб"є? Символізм. Відпустити те, що тобі було дороге, через знищення мосту, який вас єднав.А розповідь того ж Рурка про війну в Боснії і про жінку яка стрибнула з мосту?А сцена де Стетхем дає люлєй новому бойфренду своєї дівчини і каже "Тепер ти знаєш чим я заробляю на життя. Я не ідеальний, але я вартий того, щоб мене чекати"?Багато ще в фільмі таких моментів і діалогів. Сталоне талановитий режисер і вміє знімати.Не варто хаяти те, що не розумієте, ІМХО.З.І. А Мікі зараз виглядає набагато прикольніше ніж колись. Раніше була така собі "смазлівая" мордаха. А зара - то вже цілий образ. Він заново родився після Реслера.
MrVes Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:55 #29 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 12:55 Олег, ну навіщо ти розповів "саме цікаве" в фільмі? Тепер в ньому точно нема що більше дивитися ...
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:09 #30 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:09 )) Та є. Я його вже 2 рази дивився і ще разок перегляну.
Zheny@ Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:13 #31 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:13 упс... Чесно не звертав увагу на режиснрські роботи. Знав про Рембо-4. У фільмі явно не вистачає трошки поправити сценарій і режисуру. А загалом - відпочив.
MrVes Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:46 #32 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 13:46 )) Та є. Я його вже 2 рази дивився і ще разок перегляну. Та будь-ласка. Проти приведених тобою прикладів не маю нічого проти - ці чотири монолога дійсно варті уваги, от тільки фільм відноситься до жанру бойовик, а не драма. Дуже багато чого "недо": недоЦРУшник, недобандюк-наркоман (Лунгрен), відсутність копів при перестрілці в місті, політ на розвалюшному дерижоплі на острів святої Єлєни і проходження таможенного огляду в закритому острові. Бентежить діваха "связной" яка хз звідки намалювалась замість свого товариша. Бандюга, що купив генерала сам їздить стріляти рядових бунтарів, а генерала не слухають його ж підлеглі, хоча досить жваво в кінці починають шмаляти. Все це під соусом "командосовської стрілянини" навскидку і майже без пригинання від куль. Перезарядку бачив тільки в Сталоне коли він майстерно за 5 сек вистріляв 3 обойми з пістоля. В яких карманАх вони несли вибухівку взагалі не зрозуміло, адже ставили на кожну підземну колону. Розривання частин тіла від пострілів нігєра чомусь нагадало DOOM. Готовий відразити атаку помідорами.
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:03 #33 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 14:03 Бентежить діваха "связной" яка хз звідки намалювалась замість свого товариша. Ги. Вона ж пояснювала. Тіпуля злякався, а вона - дочь генерала, ратує за свабоду і нєзавісімость острова. Патаму підмінила парнішу ) недобандюк-наркоман (Лунгрен) Ну тіпа, під наркотою рвало кришу (хотів повісити пірата), а патом, ацкая обіда на Слая і як наслідок, бажання насрать в душу, тобіш, здать канкурєнтам. Після того як його чуть не пришили - поумнів, взявся за розум. Такий собі навернувшийся агнець. Все це під соусом "командосовської стрілянини" навскидку і майже без пригинання від куль Ну так, велкам ту 90-ті Про то і мова ж ) а генерала не слухають його ж підлеглі, хоча досить жваво в кінці починають шмаляти. У підлеглих два камандіра було. Пасєму, хто платив більше, ой і папа, читай, заказував музику. Потім, типу проснувся свідомий дух (от би в наших максів-ромах-анубісів так ) і внои вирішили парішать тупих піндосів за то, шо захватили їх райський острів і завалили сержанта Батісту з серіала Декстер (тобіш збилась мрія дєвачки-связіста )
vanus Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 15:56 #34 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 15:56 мляха муха я згідний з міксом, фільм класний, старі пирдуни трохи розважились ну і нас потішили.
Yurik Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:48 #35 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 17:48 Фільм супер. Якраз закінчив другий раз дивитися
RudEAk Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 18:39 #36 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 18:39 а я витер... качаю другий раз, хочу знову пустити скупу чоловічу сльозу
SunSeth Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 18:44 #37 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 18:44 Хоча... Пам"ятаєте сцену де Рурк розмальовує гітарку і каже шо краля від нього пішла, але він закінчить цю роботу і потім з радістю її розіб"є? Символізм. Відпустити те, що тобі було дороге, через знищення мосту, який вас єднав.А розповідь того ж Рурка про війну в Боснії і про жінку яка стрибнула з мосту?А сцена де Стетхем дає люлєй новому бойфренду своєї дівчини і каже "Тепер ти знаєш чим я заробляю на життя. Я не ідеальний, але я вартий того, щоб мене чекати"?Проти приведених тобою прикладів не маю нічого проти - ці чотири монолога дійсно варті уваги, от тільки фільм відноситься до жанру бойовик, а не драма. Дуже багато чого "недо": недоЦРУшник, недобандюк-наркоман (Лунгрен), відсутність копів при перестрілці в місті, політ на розвалюшному дерижоплі на острів святої Єлєни і проходження таможенного огляду в закритому острові. Бентежить діваха "связной" яка хз звідки намалювалась замість свого товариша. Бандюга, що купив генерала сам їздить стріляти рядових бунтарів, а генерала не слухають його ж підлеглі, хоча досить жваво в кінці починають шмаляти. Все це під соусом "командосовської стрілянини" навскидку і майже без пригинання від куль. Перезарядку бачив тільки в Сталоне коли він майстерно за 5 сек вистріляв 3 обойми з пістоля. В яких карманАх вони несли вибухівку взагалі не зрозуміло, адже ставили на кожну підземну колону. Розривання частин тіла від пострілів нігєра чомусь нагадало DOOM.Спойлєри защітани.
MrVes Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:31 #38 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:31 Спойлєри защітани. Уху, може відштовхуючись від написаного ще й сценарій напишеш?
mix_forever Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:40 #39 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:40 Та вічно йому шось муляє )
SunSeth Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:57 #40 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 19:57 Уху, може відштовхуючись від написаного ще й сценарій напишеш?Ага, убійца пачтальйон.Та вічно йому шось муляє )Тільки тобі своє не смердить.
BIKTOP1970 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 20:47 #41 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 20:47 Не дивлячись на хвилю негативних відгуків в цій темі, фільм виправдав принаймі вкладені в нього кошти. При бюджеті 80 млн.$ касові збори за чотири тижні прокату лише в США становлять більш як 92 млн.$:http://www.kinonews.ru/takings/Особисто - фільм сподобався, перегляну другий раз. І щоб не повторюватись - приєднуюсь до всіх позитивних відгуків.
fantazy Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 20:15 #42 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 20:15 Діалоги дійсно класні, а вот все інше.. Не дуже. Можна сказати тупий бойовик. Якби хоч трішечки цікавіше закрутили сюжет. Прикольно було дивитись на стількох зірок в одному фільмі. Ну і їхні стьоби одне з одного!
zaHARE Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 14:17 #43 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 14:17 фильм-пустышка,бах-бах-бабах!!!
Shkoder Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 20:05 #44 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 20:05 отличный боевик, стильный, быстрый и красивый. смотрится на одном дыхании и не отпускает все полтора часа звук приятный - диван просто ходуном ходил
leonon Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 20:21 #45 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 20:21 Згадав дитинство ))))))))))))))))), фаревер янг фаревер янг ))))) - відпочив
Alexander47 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 14:07 #46 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 14:07 Міцний горішок, термінатор і любий інший бойовик сподобався більше ніж цей фільм.Єдину, що дійсно сподобалось це *крутоє піке* на літаку.А, ще кулемет який броньований бункер підривав з декількох пострілів теж нічого.А ще Джету Лі треба було більше місця в фільмі віддати.
Korosy Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 19:54 #47 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 19:54 А ще Джету Лі треба було більше місця в фільмі віддати.може... хоча, він там не дуже вписується у загальну картину. другорядні ролі...це не його )))
SunSeth Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 20:51 #48 Опубліковано 1 Жовтня, 2010 в 20:51 може... хоча, він там не дуже вписується у загальну картину. другорядні ролі...це не його )))на фоні першої трійки "В ролях" — він сам другорядний.
Geniee Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 09:58 #49 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 09:58 Як на мене фільм на один раз!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.