Virgin75 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 06:20 #26 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 06:20 На скільки мені відомо, відкриття 20 вересня.Цікаво скільки процентів буде знижка при відкритті ?
D@ve Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 09:09 #27 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 09:09 20 не може бути, тому що понеділок.
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 20:04 #29 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 20:04 В офісі сказали що всі вакансії зайняті! а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналусьогодні при мені дзвонили другу з Епіцентру, запрошували на роботу. Він колись анкету заповняв, але вже працює. Так що звіздять в охвісі, мінімум на одну вакансію.
rohde Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 18:35 #30 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 18:35 На бігбордах зазначено, що відкриття буде 25 вересня.
Abrikos Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 19:37 #31 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 19:37 На бігбордах зазначено, що відкриття буде 25 вересня.так, і на офсайті дата відкриття 25 вересня
spanasyuk Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 19:50 #32 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 19:50 В офісі сказали що всі вакансії зайняті! а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналусьогодні при мені дзвонили другу з Епіцентру, запрошували на роботу. Він колись анкету заповняв, але вже працює. Так що звіздять в охвісі, мінімум на одну вакансію.В мене друг там зараз працює - казав, що коли писав зараз заяву на прийняття на роботу, то вже троє писали на звільнення! Не знають як там потім буде працювати, а зараз вони працюють (до відкриття) з 8 до 21.00 і без вихідних (принаймні я так зрозумів)
nickel Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 20:33 #33 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 20:33 В мене друг там зараз працює - казав, що коли писав зараз заяву на прийняття на роботу, то вже троє писали на звільнення! Не знають як там потім буде працювати, а зараз вони працюють (до відкриття) з 8 до 21.00 і без вихідних (принаймні я так зрозумів) слабаки... Декілька років тому також відкривав магазин, то ми і до 3-4 год. ночі вкалували, і на другий день знову на 8.00. Правда, також не всі витримували - молоді пацани в обморок падали. Головне який вихлоп буде за таку роботу.
Pr0ektant Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 07:59 #34 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 07:59 слабаки... Декілька років тому також відкривав магазин, то ми і до 3-4 год. ночі вкалували, і на другий день знову на 8.00. Правда, також не всі витримували - молоді пацани в обморок падали. Головне який вихлоп буде за таку роботу. Колись я Вопаки проектував і контролював дотримання проекту аж до самого відкриття. Щоб вчасно відкритись в Житомирі, перед самим відкриттям набирали тупо перехожих з вулиці і платили по 250грн(на той час 50$) за кілька годин роботи - уборка, балони, лєнточки, викладка товару на полки в залі, складі, холодильних камерах і т.д. А під час відкриття цим самим працівникам ще й призи попадали - як першим покупцям
nickel Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 12:46 #35 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 12:46 Колись я Вопаки проектував і контролював дотримання проекту аж до самого відкриття. Щоб вчасно відкритись в Житомирі, перед самим відкриттям набирали тупо перехожих з вулиці і платили по 250грн(на той час 50$) за кілька годин роботи - уборка, балони, лєнточки, викладка товару на полки в залі, складі, холодильних камерах і т.д. А під час відкриття цим самим працівникам ще й призи попадали - як першим покупцям Зараз роботодавець не той. Ображаються коли перше питання на співбесіді, про розмір заробітньої плати. Вони щиро вірять, що я ведуся на магічні слова "офіційне працевлаштування", "кар'єрний ріст", "соц.пакет" і т.д. І думають, що гроші повинні цікавити мене в останню чергу після "командного духу" і другої муйні. І не розуміють, що це все мене, МОЖЛИВО, зацікавить після того як я матиму за що їсти купити.
MACCEN Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 14:22 #36 Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 14:22 Це те саме як по телефону тобі кажуть, приїдьте обсудимо скільки тіпа вам платити. Я кажу так ви скажіть мінімум і максимум, щоб я кинув все і до вас приїхав і обламався, може ващ максимум, це вже і є мій заробіток і я "шило на мило" міняти не збираюсь, чому я маю тратити свій час. Це як я раз приїхав до одним, прокомпосірували мені мозгі пів години, і кажу добре і скільки за ці всі напряги, нуу 1000 будемо платити точно а тм буде видно, я кажу сказали б це по телефону я б навіть не їхав
shalldone Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 21:23 #37 Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 21:23 Абсолютно достовірно із вуст (не буду відкривати джерело, бо можу спалити людину, яка працює в Епіцентрі): робота - рабська (вкалувати треба понаднормово, заввідділом, якщо нема роботи - віник в руки, це типу корпоративна традиція - всі рівні ); текучість кадрів велика (кому багато від життя не потрібно, може працювати, попиваючи з рукава по сотці сема в годину ); те що пообіцяють по зп не завжди співпадає з реальністю, радше завжди не співпадає (обіцяють доплату за наднормові, а потім штрафують ) А в цілому дуже порядна кантора
Boromir Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 22:27 #38 Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 22:27 Це те саме як по телефону тобі кажуть, приїдьте обсудимо скільки тіпа вам платити. Я кажу так ви скажіть мінімум і максимум, щоб я кинув все і до вас приїхав і обламався, може ващ максимум, це вже і є мій заробіток і я "шило на мило" міняти не збираюсь, чому я маю тратити свій час. Це як я раз приїхав до одним, прокомпосірували мені мозгі пів години, і кажу добре і скільки за ці всі напряги, нуу 1000 будемо платити точно а тм буде видно, я кажу сказали б це по телефону я б навіть не їхав точнісінько як у мене. Тільки робота була щей повязана з ризиком попасти на мінус, проектувальник пластикових вікон чи щось таке. Дуже шкода було відгула потраченого.
nickel Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 23:08 #39 Опубліковано 15 Вересня, 2010 в 23:08 Це те саме як по телефону тобі кажуть, приїдьте обсудимо скільки тіпа вам платити. Я кажу так ви скажіть мінімум і максимум, щоб я кинув все і до вас приїхав і обламався, може ващ максимум, це вже і є мій заробіток і я "шило на мило" міняти не збираюсь, чому я маю тратити свій час. Це як я раз приїхав до одним, прокомпосірували мені мозгі пів години, і кажу добре і скільки за ці всі напряги, нуу 1000 будемо платити точно а тм буде видно, я кажу сказали б це по телефону я б навіть не їхав точнісінько як у мене. Тільки робота була щей повязана з ризиком попасти на мінус, проектувальник пластикових вікон чи щось таке. Дуже шкода було відгула потраченого. якщо мірятись піпіськами, то я виграю - мені за роботу водія з власним авто запропонували 400-500 грн. Я там зверху писав про сьогоднішнього роботодавця якраз після тої співбесіди, весь на емоціях був.
Virgin75 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 09:32 #40 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 09:32 Хто знає конкретну адресу епіцентру в Луцькуів якій годині 25.09.2010 точно розпочнеться урочиста частина відкриття магазину ?
shalldone Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 09:39 #41 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 09:39 Хто знає конкретну адресу епіцентру в Луцькуів якій годині 25.09.2010 точно розпочнеться урочиста частина відкриття магазину ?На виїзді з Луцьку в сторону Рівного кільце - на ньому на ліво і побачиш одразу із правої сторони.По відкриттю, підскажуть знаючі, бо я не знаю.
Nikandr Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:24 #42 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:24 До речі, вичитав в умовах, що якщо виграєте 50 000 грн, то Вам їх не готівкою дадуть, а дозволять на цю сумму набрати в них товару. Так що хто хотів заради виграшу здійснити покупку, не спішіть
Fantom Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:37 #43 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:37 А як щодо поїздки на завод Бентлі ?
vrm Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:57 #44 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 15:57 Взагалі не розумію, яким боком тут ця поїздка...Ну купить якийсь чоловік собі, паркету наприклад. Ну робить ремонт, а тут бац - їдь в Англію, подивись як там машини збирають, слюні попускай. Ото-то щастя привалило. Нє щоб ремонт на халяву? Чи побутову техніку.А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки...
barbariska Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 06:26 #45 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 06:26 А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки... В Луцьку автомобілі не складають вже два роки. А подивитись як виробляють автомобілі на Бентлі цікаво. І думаю, що той хто таку поїздку виграє не буде вагатись
b0rg Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 07:13 #46 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 07:13 це просто супер поїздка! я їду на вихідні до кийова, і то відправляю своїх щоб покупку зробили і в розіграші взяли участь. хочу на завод Бентлі!
S30 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 10:09 #47 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 10:09 А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки... Аха, а на ЛуАЗі прям все автоматика робила. В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим. Правда, на цьому їх схожість і завершується. :_07:
vrm Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 13:54 #48 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 13:54 Аха, а на ЛуАЗі прям все автоматика робила. В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим. Да... але лише один кузов Bentley складається 255 годин... А як там в нас було? Хто там хоче ескурсію? ще деякі відео : 2
barbariska Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:00 #49 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:00 А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки... Аха, а на ЛуАЗі прям все автоматика робила. В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим. Правда, на цьому їх схожість і завершується. :_07: Я так зрозуміла, що vrm мав наувазі, що бентлі збирають не на конвеєрі, тобто не масово чи серійно, а одиночно. Тим і відрізняється зборка на ЛуАЗі і Бентлі. Ну і, звичайно, якістю...
S30 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 17:49 #50 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 17:49 Та все вірно Ви зрозуміли. І "конвеєр ручної зборки" ЛуАЗа теж знаю. І за виготовленням Бентлі теж колись цікаво було подивитись (правда не в живу). А стосовно мого порівняння. Так хто хотів той зрозумів. Звертайте увагу на смайли.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.