Перейти до змісту

Ліга Європи сезону 2010/2011

Smith

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ну так не факт, що це погана новина для команди і вболівальників...

Динамо набагато краще може зіграти без нього

Хай Міля і зараз не так часто забиває але має непоганий пас, і чудову техніку може прикрити м'яч корпусом і поборотись до кінця і обично це закінчується штрафними. Тому для Динамо це втрата і дуже вагома. А нащод найкращий пасів як показує статистика Еременко найкращий. Хто бачив матч з Ворсклою то бачив його діагональ на Ярмоленка.

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Спартак М 0 : 2 Аякс

Зенит 1 : 1 Твенте

Ман Сити 1 : 2 Динамо К

ПСЖ (Париж) 2 : 0 Бенфика

Глазго Рейнджерс 2 : 1 ПСВ Эйндховен

Порту 3 : 0 ЦСКА М

Ливерпуль 2 : 0 Брага

Вильярреал 2 : 2 Байер

Жирним виділено ті команди, які пройдуть далі.

Опубліковано

Нінковича потрібно замінити думаю можна попробувати молодого Рибалку має непоганий удар і техніку + скоросний футболіст. Динамо потрібно використовувати те що Ман Сити в меншості і грати трохі точніше ато не одного толкового паса, жодної нормальної атаки. Таки нехватає Мілі :(

Опубліковано

ну нарахунок рибалки це ДУЖУ ДУЖЕ РИЗИКОВАНО, сьомін трошкі такий боязливий))) не думаю що це варіант. вроді і кравця в запасі немає, так би пішов на місце шеви, а той зайняв би позицію нінковича..

ну зозуля.... давай... ми за тебе...

Опубліковано

Урррррррааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Блін мабуть самий тяжкий матч який був. Молодці вистояли хоч і нічого майже не виходило. Як кажуть сьогодні фортуна на нашій стороні. Ураа ждем хтож нам завтра випаде в 1\4.

Опубліковано

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :)

Серце чуть не стало після штрафного на останніх хвилинах, і пізніше після удару Джеко!

Опубліковано

Ну нарешті, вийшли в 1/4 фіналу!!!

Блін, які нерви, в мене всі сусіди, напевно, зрозуміли, що футбол іде.

Цей матч ДК зіграло на порядок гірше від київського. З таким бездарним та панічним захистом. Не можна, навіть, в такому випадку говорити, що вони грали в гостях. Це занадто. Не можна так грати.

Опубліковано

Та грали якось дуже боязливо. Ніколи не йшли вперед, шукали партнерів ззаду.. може така установка була в тренера. Ніби це мало б допомогти контролювати м"яч, і таким чином матч. :)

Опубліковано

Smith, там не лише захист но і нападу не було. Зарано ще Гармашу і Зозулі грати в таких матчах. Попов красава попадав на славу :) Чорт після цього матчу завтра з будуна на роботу вставати :smile3: Давно так не нервувався за гру. Мабуть остатній раз коли з АЗ грали. Ну молодець Сьомін так тримати далі!!!!

Опубліковано

Ждемо завтра, а там... 7 і 14 квітня!!! Дуже погано що не було ким підсилитися, ось це і є маленькою проблемою динамо, вродіби гравців дуже багато, а от випустити когось в такому матчі немає... ех був би кореа...

Опубліковано

Smith, там не лише захист но і нападу не було. Зарано ще Гармашу і Зозулі грати в таких матчах.

Бо центр поля на атаку практично не грав.

Опубліковано

зовсім не цікава гра була... одні не хотіли, інші не могли.. випадковий гол.. був би закономірний рахунок 0-0

Опубліковано

Ну наші грали на результат...сама гра була гірша ніж коли ювентусу програли 4-0))але, шо краще програти бій з хорошою грою, чи виграти війну з поганою???

Опубліковано
Та грали якось дуже боязливо. Ніколи не йшли вперед, шукали партнерів ззаду.. може така установка була в тренера. Ніби це мало б допомогти контролювати м"яч, і таким чином матч.
там не лише захист но і нападу не було.
Цей матч ДК зіграло на порядок гірше від київського. З таким бездарним та панічним захистом. Не можна, навіть, в такому випадку говорити, що вони грали в гостях. Це занадто. Не можна так грати.

Шановні друзі. Ми тільки що вибили з розіграшу єврокубка головного фаворита. Зробили це акуратно і надійно. Шансів пропустити другий мяч практично не було. Якого х...я Вам ще не вистачає?

Не було задачі гнати вперед і не могло бути!!! Це не Браса це Динамо Київ, яке ще пів року тому вигрібало в Тирасполі. А проти нас була команда, яка на свому полі не програє 11-матчів посліль (граючи на секундочку в Англійській ПЛ), а ЛЄ останні 3 матча виграла, забиваючи суперникам по 3 мяча.

Ми що їх при цьому всьому мали все рівно в газон втоптати?!!!

Опубліковано

Цілком задоволений сьогоднішим матчьом, футбол був в київі, а тут гра на результат! Цікаво завтра побачити взгляд букмекерів на переможця ЛЄ

Опубліковано

Коли в них грало вже 10 гравців, то можна було б і впевненіше контролювати м'яч і саму гру. Мені здається, що й контратака результативна могла б легко вийти.

Опубліковано

Коли в них грало вже 10 гравців, то можна було б і впевненіше контролювати м'яч і саму гру. Мені здається, що й контратака результативна могла б легко вийти.

Скільки в МС було реальних моментів в другому таймі? Як на мене, тільки удар Джеко з під, здається, Бетао + зрізка після прострілу в ближній кут, яку потягнув СаШо. Це не впевненний контроль? Ініціативу віддали, тому що не могли не віддати, але ж не посипались. Достатньо дисципліновано відіграли матч. Грамотно дали результат.

Опубліковано

Гра грою, але коментатори на айсітіві це просто атпад, цілий матч говорять одне і те саме, хоч дивися без звуку, цей другий то взагалі нулячий, напевно перший матч в карєрі коментатора)

mykola , а чому так спартак хочеш?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...