Перейти до змісту

Нове авто

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таке питання до форумчан.

Знайомий хоче взяти машину. Приблизно в такому ціновому діапазоні. І хоче брати б/у. PEUGEOT 307. Наїздила вона 30 тис. 4 роки машині, десь на сайті в Києві найшов. Я йому не рекомендую її брати тому шо він взагалі не знає власника і як на ній їздили і чого реально продають і багато чого тим більше потім шось доказувати в Києві нереально. Я йому пропоную докласти ше десь пару тисяч і взяти або само просту октавію або опель астру. Хто має опеля скажіть шось про нього. Чи взагалі краще взяти пежо, які будуть рекомендації?

Опубліковано

2 snight:

у меня опель астра предыдущего модельного ряда, тот который сейчас продается как Classic. 1.6, 16v, хетчбек, 2003 года, пробег чуть больше 50 тык. регулярно используется для городской езды, изредка - чуть дальше. так что задавай вопросы - я отвечу

Опубліковано

Я от саме і хочу рекомендувати йому цю машину.

1. Опель автохаус закрили, але обслуговувати є де?

2. Реальні витрати палива, ато в мене в паспорті 11 а їсть 15.

3 Кажуть шо підвістка жосткувата.

4 Як на рахунок поломок, шось серйозне міняв.

5 і твої висновки на разунок машини

Опубліковано

С такой суммой беушку строго фтоппку.

Ввіду того, що за 13-16 т. можна позволить собі не так уж і мало, я би порився тут:

http://www.autoconsulting.com.ua/autoforum...wforum.php?f=13

Культовое место! :D

Но часом заглядаючи і сюди:

http://www.autonews.com.ua/compare.php - тупо порівняння характеристик

Опубліковано

2Snight

ВолиньАвто зараз обслуговує Опелі в Луцьку.

Реальні витрати палива залежать від маси факторів -- стиль їзди (основний фактор), вологість і температура повітря, якість пального, кондиціонер (вкл/викл), каталізатор (його стан), тип і розмірність і гуми і тиск в колесах, якість дорожнього покриття, кількість пасажирів, напрямок вітру :D і багато іншого.

Коли мій батько їздить на його BMW 735, то вона бере біля 12 літрів на сотню. А коли я -- до 18 :)

Опубліковано

[qoute]Я от саме і хочу рекомендувати йому цю машину.

1. Опель автохаус закрили, але обслуговувати є де?

кто тебе такое сказал? я у них "переобувался" месяц назад. открыт и работает. в крайнем случае никто не мешает воспользоваться альтернативными сервисами, машина же не залочена на автохаус. вопрос только в гарантии.

2. Реальні витрати палива, ато в мене в паспорті 11 а їсть 15.
расход зависит только от манеры езды. если просто ездить без спортивных наклонностей, то в городе максимум 10, на трассе 7. если сознательно экономить, то примерно 9/6
3 Кажуть шо підвістка жосткувата.

да, есть такое дело. если сравнивать с моими предыдущими машинами, то жеще был только passat b2. ford scorpio, audi 100, мерс 124 были мягче, но и более валкие. по маневренности астра даст им всем 10 очков вперед и в не в последнюю очередь засчет жесткой подвески.

4 Як на рахунок поломок, шось серйозне міняв.
по причине поломки был заменен клапан в системе рециркуляции выхлопных газов, потом еще несколько раз регулировался. связано с низким качеством нашего бензина. по собственной инициативе заменил термостат на более "теплый". свечи заменил до гарантийного термина по причине того же дерьмового бензина. вот и все. и это на 50 тысяч! в некоторых машинах успевают пол-машины за это время заменить
5 і твої висновки на разунок машини

если кратко, то я доволен приобретением отличной городской машины. для долгих поездок она тоже подходит, но нет того комфорта, как в скорпе или мерсе - в астре очень четкое и резкое рулевое, что является отличным преимуществом в тесном городском потоке, но на трассе чуть утомляет

Опубліковано

я на Астрі і по місту немало накатав, і в Києві кілька разів був, і на море їздив. З моря 11 годин за кермом практично без зупинок (заправка і пересцикі не рахуються :) ) майже не стомили, тільки праве коліно трохи боліло від довгого перебування в одному положенні, алн від машини це не залежить -- від BMW 5- і 7-series в мене такий самий ефект. Єдиний мінус -- мені після Nissan Almera в ній не вистачало підлокотника між передніми сидіннями і підігріву сидінь (є тільки в версії з шкіряним салоном). А взагалі -- машина просто супер! Якби зараз мені був потрібен невеликий міський автомобіль за таку суму -- дивився б саме на Астру. Ну можливо тільки турбо-дизель взяв би замість 1.6і, але це вже питання смаку і відстаней, які наїжджаєш кожен день :D

Нарахунок того що вона жорстка -- ну а що ж ти хотів від маленької легкої машинки? Але принаймні за Nissan Almera вона м'якша і разів в 10000 краща по якості інадійності. Порівняння цільком об'єктивне, поскільки обидві машини купував нові з салону і деякий час (близько двох місяців) мав змогу їздити на обох по черзі.

P.S. Один нюанс -- моя Астра була зібрана на ЗАЗі крупноагрегатно. Тобто в готовий кузов всунули готовий двигун і прикрутили готову підвіску. А зараз їх повністю роблять на ЗАЗі, включаючи зварювання кузова. По словах техніків якість істотно відрізняється.

2Scorpio:

розкажи про записку з привітом біля відключеного динаміка :lol:

Опубліковано

І шо тепер робити з якістю? Навряд шо оригінальну зборку тут найдеш, дійсно і на Промтехсервісі казали шо октавії зара не такі пішли, не дивлячись на те шо вони там де збиоалися там і збираються

Опубліковано

главное не бери "нашемарку" типа заз-дэу.. они недорогие, почти как "тазы", но сыплются аналогично последним

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...