Перейти до змісту

Віртуальне місто Луцьк. Активна громада – жителі Борди!

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Багато букв!

Преамбула

Тема створена не як політичне замовлення, не як агітаційний проект, не як стартова площадка під когось. Хто читає розділ політика, напевно зрозумів, що деяке відношення до цієї мутної сфери я маю, але, слава Аллаху, до двіжняка, що відбудеться 31 жовтня я маю відношення в якості спостерігача і незалежного коментатора подій :smile3:

Все, що буде описано нижче цікаво мені і, маю надію, багатьом користувачам форуму.

Розміщую топік у «Флеймі», тому що дехто упереджено ставиться до розділу «Політика», а я б хотів долучити до обговорення усіх активних учасників. Ну як зміг – так підвів, тепер по темі...

Ми всі живемо тут як у віртуальному місті і всі хочемо зробити його кращим, то чому би нам його не створити? Ви запитаєте – як? А дуже просто! Кожен житель форуму зможе висунути себе на ту чи іншу посаду для управління певним сектором чи напрямком. З конкретними пропозиціями вдосконалення обраного сектору. Жителі міста зможуть проголосувати. А в активному обговоренні з’явиться багато конструктиву, буде цікаво, і всі, хто буде читати, зможуть зрозуміти модель громадського менеджменту.

Це свого роду віртуальна гра, але корисна і, думаю, цікава. Головне не перетворити це все в срач.

Що це дасть?

Активне і веселе обговорення. Конструктив. Наприкінці – структура посад. Загальне поняття і модель управління. Перелік реальних пропозицій. Якщо перелік буде достойний уваги, то я особисто передам його в руки новому меру, звісно, якщо мером не стане невідомий дядя Петьо. Прямий доступ до усіх теперішніх кандидатів у мене є, окрім колишнього голови ОДА, але то є не проблема.

Як це реалізувати?

Тут я би хотів порадитись як хто бачить реалізацію ідеї. Найкраще було б окремий розділ тимчасово, але треба порадитись з мастодонтами форуму.

Перелік секторів управління теж виставляється на обговорення.

Отож

В даній темі займаємося обговоренням ідеї. Як хто ставиться. Подобається чи ні. Як хто бачить варіант реалізації. А саме втілення запустимо після обговорення.

Дуже хотів, щоб до теми долучились усі, а не тільки ті хто активно живе в розділі «політика»

Якщо все піде, то, керуючись власною скромнісю і незаангажованістю :smile3: , візьму на себе роль голови усього цього процесу.

Ну поїхали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ти пропонуєш після всього  оцього  лайна   висувати свої кандидатури? :_38:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку дійсно було б варто порадитись з "мастодонтами", а то виходить прямо як в реальному житті - як тільки шматочок стає ласим, то находяться на нього роти чи управлінці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ця гра для визначення проблем і їх рішень, то я недумаю що теперешні кандидати незнають що треба робити, вони просто не хочуть бо інші цілі. На кадрах треба зосередитись, а рішення будуть самі собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за дурний тон наводити порядки на чужому подвір"ї?

Дарагіє гості, нє надаєлі лі вам хазяєва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за дурний тон наводити порядки на чужому подвір"ї?

Дарагіє гості, нє надаєлі лі вам хазяєва?

Толік ти про шо?

До Борди це не має ніякого відношення.

Луцьк він і в Буркіна-Фасо Луцьк... тілько віртуальний.

Я завтра попробую описати на прикладі.

А то бачу шота ніто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав тут симулятор якийсь новий випустили чи колеги ігру роблять нову...єх.. :0027:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримали одні, а відписали інші - завсєгдатаї і всьо мімо каси.

Фіг з вами, почну я. Не знаю чи до кінця зрозумів автора, але спробую.

Зробив би всю бугалтерію (державну) прозорою і доступною для кожного. Краще якби це було у межах держави, але раз ми граємося в віртуальний Луцьк, то хай буде одне місто, пілотний проект. Реалізувати як веб-ресурс, дані постійно оновлюються. Дані у вигляді дерева: корінь - Луцьк, бюджет міста, сума Х, але з подробицями: отримали з Кийова 0.5Х, місцеві збори 0.2Х, продаж землі 0.3Х. Далі, на рівень нижче, куди пішли бюджетні гроші: 0.3Х - мерія, 0.05Х - медицина, 0.1Х - освіта і т.д. Вибираєм любу рубрику і знову розкривається дерево. Наприклад, мерія (0.3Х=1000000грн) - 500000 грн на нове авто меру, 50000 - зарплата службовцям, 200000 - скрєпки 100 шт., 250000 - зарплата мера. І так до самого низу, аж до зарплати прибиральницям. Я утрірую, але кожний бажаючий зможе побачити на що тратяться їхні гроші, що за скрєпки переплачено, авто для мера задороге, зарплата мера завелика, а службовців замала. Когось зацікавлять скрєпки по 2000 грн за штуку, розслідування, прокуратура, виявиться факт відкату, мер в тюрьмі. Іділія. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 nickel

То ти теж в ферму вконтакті граєш? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, я розставлю всі крапки над і завтра.

Але nickel, правильно зрозумів.

Так що завтра чекаю в темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 nickel

То ти теж в ферму вконтакті граєш? :D

ні :D в мене супер мтс енерджі - 20 mb в день. Про ферму тільки мрію, про ютуб читав в газеті :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадало "Білет на планету Транай" - ось де ідеальна політична система :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Так, я розставлю всі крапки над і завтра.

Але nickel, правильно зрозумів.

Так що завтра чекаю в темі.

ну і?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і?

... та я от думав чи реінкарновувати.

Ну попробуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...