Перейти до змісту

Плюш ХС. Оксамитовий Сезон.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так для себе. цікаво виходить круг 4.3 км Студент проїжає 18.45 це по 4.36хв\км, чесно кажучи я пробіжу швидше. :)

Математик хреновий :D Це виходить біля 13км/год. Для студента нормально, йому ще учитись :0002:

• Відповідей 209
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Альпініст, тебе до траси любителів ніхто і близько не підпустить. Так шо будеш бігать в елітну горку! Там десь на 400 метрів більше, тобто 4,7км.

Опубліковано

Я би теж тобі рекомендував записуватись в еліту. От Андрюха, Командор і Лекс не послухали пораду. :mdr:

І де тепер вони?

:blush:

Опубліковано

Думаю, можешь тут в теме регаться, или на БайкПортале, когда будет там открыта регистрация...

Опубліковано

Для аматорів середній час кола який приблизно має бути?

А то останнім не сильно хоца приїхати.

Опубліковано

Яка різниця який час. На гонці важко щось прогнозувати, всяке буває і зі всіма, тому гарантій, що приїдеш останнім немає ніяких :D

Опубліковано

Я на велі сижу всього два з половиною місяці, за цей час за спиною вже три гонки, одна з яких "Король гір".

То я тобі скажу: Ти головне взагалі доїдь! це вже результат! якщо ти пройдеш трасу - ти вже переміг!

Тобто, ти зміг розрахувати свої сили, а далі - далі ти вже будеш працювати на результат!

так шо логінся і борись! в першу чергу з самим собою, а далі - з соперниками!

Опубліковано

Во-во. У меня на первой гонке было жуткое желание сойти после первого круга. Но подбадривающие зрители добавили сил и я доехал :)

Опубліковано

Я на велі сижу всього два з половиною місяці, за цей час за спиною вже три гонки, одна з яких "Король гір".

То я тобі скажу: Ти головне взагалі доїдь! це вже результат! якщо ти пройдеш трасу - ти вже переміг!

Тобто, ти зміг розрахувати свої сили, а далі - далі ти вже будеш працювати на результат!

так шо логінся і борись! в першу чергу з самим собою, а далі - з соперниками!

Я взагалі то на велосипеді катаю вже більше як 10 років але в змаганнях беру участь уперше от і мандражирую.

Завтра поїду пробувати трасу можливо разок проїду на час.

Яким шляхом краще і ближче їхати до траси?

Опубліковано
Яким шляхом краще і ближче їхати до траси?

Смотря откуда ;)

Ровенская трасса, через Гаразджу, через мостик над озером, а дальше вперёд и вверх мимо кладбища :)

Опубліковано
А про 19 число - не знаю, так решила хозяйка трассы, думаем, что в воскресенье все ж больше народу будет свободно.

По поводу проведения гонки в воскресенье.

Пообщался я с народом, и вот, что выяснил.

Гонки кубка проводились по субботам. Именно потому, чтобы собрать больше народа, приезжего народа. Локальникам-то всё равно, а вот гостям (издалека и не очень) в понедельник, к примеру, на работу, и что тогда? Как показывает опыт, "сливки" разъезжались по домам сразу после финиша...

Пока не поздно, может, принять во внимание опыт предыдущих шести гонок?

Опубліковано
А про 19 число - не знаю, так решила хозяйка трассы, думаем, что в воскресенье все ж больше народу будет свободно.

Пока не поздно, может, принять во внимание опыт предыдущих шести гонок?

Решайте, как хотите, я одна этого не решаю, на мне трасса, даже не гонка. Мне этот же опыт предыдущих шести гонок подсказывает, что удобней всем в воскресенье. Хоть и надо спешить в понедельник, но не нужно спешить в пятницу. А суббота у многих рабочая, в отличии от воскресенья

Опубліковано

В упор не доганяю для чого організаційні питання обговорювати на форумі О_о ?

Мож давайте зробимо голосувалку "В який день краще всього проводити гонку" і тоді визначимо, як краще?

І взагалі, є якась одна людина, відповідальна за ГОНКУ? Чи всі потроху за все потроху?

Це так, маленький офтоп

Опубліковано

Мож давайте зробимо голосувалку "В який день краще всього проводити гонку" і тоді визначимо, як краще?

угу. и получится по результатам, скажем, среда, 4.30 утра :smile3:

Опубліковано

І взагалі, є якась одна людина, відповідальна за ГОНКУ?

Відповідальний за гонку - Di , відповідальний за трасу - odna. Головний суддя - Вячеслав Березін aka Berleon ("Велозона"). Секретар змагань - є сестричка odnoi особи.

Опубліковано

О, предваительно зарегались:

Гунько Алексей (рыжий) - Днепропетровск

Дорофеев Виталий (TheSpy) - Луганск

Мельник Віталій (Melnik) - Черкаси, Київ

и

Коломиец Надежда (Lucky) - Харьков

:)

Опубліковано

Орієнтовний час кіл (траса злегка підмочена):

коло Еліти - 19:59

коло Аматорів - 18:45

для еліти і аматорів різні кола? де ви таке бачили?

Пиредлагаю просто : "Плюш ХС".

не годиться. карколомний плюш більш агресивніше звучить(звичайно, якщо траса справді карколомна)

Тут возникла совместная идея в связи с названием сделать логотипчик для гонки такого плана:

logoplush.png

Красный и синий (на ленточке) символизируют трассы любителей и элиты :)

А в качестве призов или просто на память каждому участнику давать такую (похожую) игрушку (брелок) :D

дуже крута ідея!!! але було б ще краще (звісно якщо будуть спонсори), якби це був не брелок, а м`яка іграшка

Согласен с названием! Нужно срочно в течении двух дней подготовить положение и запустить на все борды.

Времени очень мало. Надо делать такие категории: девушки (все вместе не делить на любителей и элиту).

мальчики: элита, любители, ветераны 40+ и запускать всех вместе в один заезд чтобы была борьба и заруба.

Львов показал что раздельные старты категорий не дали борьбы и растянули время на целый день.

старт треба давати гандикапом 1 хв. між категоріями. так було завжди і скрізь. хай навіть на цілий день. це ж буде цілий день свята у нас

Опубліковано

bla bla bla

для еліти і аматорів різні кола? де ви таке бачили?

bla bla bla

не годиться. карколомний плюш більш агресивніше звучить(звичайно, якщо траса справді карколомна)

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

дуже крута ідея!!! але було б ще краще (звісно якщо будуть спонсори), якби це був не брелок, а м`яка іграшка

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

старт треба давати гандикапом 1 хв. між категоріями. так було завжди і скрізь. хай навіть на цілий день. це ж буде цілий день свята у нас

Че это было?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...