Перейти до змісту

Плюш ХС. Оксамитовий Сезон.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Блять, мне все понравилось. Сам от себя не ожидал, что будет звук, палатки, ЭЛИТА и все подобное. Атмосфера!

Не буду в стотысячный раз цитировать альпиниста, потому как сейчас начну материться, а я не в том настроении. Последние пять суток я спал по 3-4 часа, даже сегодня, после гонки встал в 5 , чтобы симаху в Дубно на поезд завезти. Из всей нашей тусовки могут нормально "порешать" только два человека - Таня и (думаю, вы не удивитесь) Крава! Риспект тебе, мужик!!! Это я вам говорю, как организатор. Также риспекты Ире, которая догадалась подавать воду на развороте и решила это самостоятельно (вы блин удивитесь, но 95-ти % из вас нужно сказать: вот трасса, вот - гонщики, вот там - вода, они сильно хотят пить и бла-бла-бла, бла-бла)

Тренер, у тебя ж есть подчиненные, которые постоянно лажают и ты расхлебываешь эти траблы, а у меня кроме Тани на эти соревнования небыло никого! Не может один человек все так организовать ... хотя, нет - может... *глажу себя по голове*

• Відповідей 209
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Мне самозабаниться? Легче всем станет?

При чём тут зачёт Кубка? Га?

В элитеМ прописаны динамовцы, а в элитеД - нет. В чём дело? Девчёнки недостойны быть в списках? Или не хочется их там видеть? ;)

Ты, может, хочешь сказать, что я имею отношение к спискам?

И я ж тебе отвечала, что мне интересны полные протоколы.

Ты ж не пьешь?

Заработался

А я до сих пор даже не в курсе, какое у меня самой время.

Опубліковано

Мне самозабаниться? Легче всем станет?

При чём тут зачёт Кубка? Га?

В элитеМ прописаны динамовцы, а в элитеД - нет. В чём дело? Девчёнки недостойны быть в списках? Или не хочется их там видеть? ;)

Ты на гонке был?

• Адміністратори
Опубліковано

На обиженых воду возят и балконы падают.

Думаю всем ясно?

Опубліковано

Девочки-динамовки, просим прощение за отсутствие вас в списках Любительского Кубка,по причине того, что ваши списки были поданы вашим тренером отдельно,своим протоколом, хотя, уверена, что вам, девченки, это все до далееекой звезды

Опубліковано

Незнаня траси :sq_ye: а чиї це слова від 21 серпня :D " Я однозначно за рівну по складності трасу для дівчат і аматорів. Уж де-де, а на трасі аматорів в Гараджі нема страшних для дівчат місць, навіть для першопрохідців." Знав..знав а перед гонкою забув? ;)

трасу я знав тільки візуально оскільки проїхався по ній пару кругів в той же день, коли вона була дочищена Мартензом з бензокосою. Ніяких тренувальних заїздів і розбору технічних ділянок не було. Перед гонкою швиденько проїхався коло для розминки не зупиняючись, бо за мною дали старт дівчатам. На тому ж колі виявив новий для себе спуск з дамби і потім технічний 2-х метровий підйомчик, на котрому я тупив на кожному колі. От тобі і незнання траси і не відпрацьованість технічних ділянок.

Коло аматорів вважаю цілком проїжабельним для дівчат. Навіть спуск з дамби не являє собою нічого супер важкого.

Опубліковано
не розумію. Дитячий садок все це!

Вы хотите поговорить о моих проблемах? Они вам надо? :D

Есть вещи, которые не выносят на всеобщее обозрение, и эти вещи важнее гонок - и тогда не имеет значения, сколько и чего было вложено в подготовку. Кроме того на мне свет клином не сошёлся ;)

нет.

Мой отдых - моя проблема. Твой отдых - твоя проблема!

мне абы со своими проблемами разобраться...

ПіСі:

Дружище. Будь проще и к тебе потянутся люди!

Опубліковано

Медали вручать, а потом отбирать - последнее дело. Предложение - оставить все как есть (не ошибается только тот, кто ничего не делает). Думаю, Андрей Мерченко(как и все окружающие)прекрасно знает свой рейтинг!

А по количеству кругов в элите все просто: кто регистрируется в элиту Кубка Украины должен быть готов вкалывать скоко скажут! Тимцо хорошо проехал, просто состав участников был очень сильный (или он ездил за медалько?)

Опубліковано

Че кричать после боя о справедливасти и ругать организаторов?Лучше бы помогали лучше организаторам."это я не всем", кто помогал тем респект и уважуха.

• Адміністратори
Опубліковано

Класна гонка.

100% Віддача організаторів.

100% віддача гонщиків.

Шкодую що не міг ганятись. Але раідю з того, що зміг хоч чимось допомогти організаторам.

А ще більше радію з того, що зміг подивитись на гонку у всій красі! Багато чого для себе як для гонщика любителя побачити, та засвоїти.

В процесі гонки ганяючи машини на дачах, штовхаючи москвіча з траси і поравляючи розмітку. Всю трасу оббігав :)

Ремонтували порваного цепа юніорам, відзняли багато гарних знімків :)

Тімцо їхав просто акі біо робот. Якби йому не помішали, то результати у нього були б значно кращі. Але це гонка, тут селяві і алягер ком алягер. Чи як воно там по хранцузьки :)

За Мерченко я дивився, його було важко не замітити. Але після другого круга я його не бачив, хоча міг і не побачити. Тому як часто переміщався по трасі.

Моє слово як маршала на трасі ніц не варте, моя задача була в другому.

Моє заключення по гонці.

Супер! Усі наявні глючки суттєво на результати гонки не вплинули :)

Якби деякі водовози з балконами на голові, були присутні в рядах організаторів, думаю глючків можна було уникнути, як і цієї переписки що до Мерченка і Юри :)

Isnt it? ;-)

Опубліковано

Народ, а взагалі тра окремий топік створювати саме по організації таких заходів, куди фіксувати кращі та гірші моменти, щоб при наступних підготовках їх уникнути

PS Хороші люди, а я на фото в когось є ???? А то блін аж обідно....

Опубліковано

Никто не учится на чужих ошибках. Даже, если нет там грабель, свои принесут. Думаю, идея утопична, утонет во флуде.

Но разделить темы подготовки, результатов и впечатлений, было б рационально. Вот, кстати, и пример - на других форумах так и делается. А мы, пожалуйста, все на кучу. Учли опыт? Нифига

Опубліковано

odna, я про другие форумы вообще не подумал :smile3: наверное, профессиональный матрасник, потому что. вас же там уже хвалят, наверное :ok2: надо срочно почитать

Опубліковано

TreNer , что ты предлагаешь сделать с Юрой и Мерченко?

а чому дівчата еліта лише двоє?

Опубліковано

LENS, 5 баллов :D

ахахахаххахахх. завтикав, читав зверху.

які б не були помилки суддів, організаторів і т.д. а кращої організації я ще не бачив. повірте, не перший раз ганяюсь. я був просто шокований, коли на кожному крузі, на кожному повороті по три стакани відразу сунули, ледь не заставляли їсти і пити. ця ваша відданість це просто вражаюче. вибачте, незнаю хто стояв на останньому повороті(після виїзду з лісу): цим дівчаткам (і з вами мабуть один хлопчик був) велике спасибі. я не хотів їсти, воду мав, а вони все "Візьми поїж, випий водички". і це не хтось один, а відразу троє!!! ви звичайно заслуговуєте на окрему вдячність. Дякую, за те що ви були там, з нами, за вашу підтримку.

Опубліковано

і чому спортсмени не йдуть у залік? а як же Петренко, Жданович? то й же наш Льоша Нікітін. вони завжди стартують чемпіонати і Кубки України, і прицьому вони є в рейтинзі Кубка любительського.

Опубліковано

спробував і я завантажити свої фотки. Може хтось і себе упізнає. http://picasaweb.google.com.ua/cimrizz/2010#

Гонка КЛАСНА !!!!. Все як по тєлєку із за заграніци. Впевнений, що Вам організатори, і надалі буде щастити, а ми допоможемо!!!

Опубліковано

фотографи, доречі, також працювали навідмінно. хтось, я бачив, знімав відео. цікаво подивитись

Опубліковано

Дивує предвзяте відношення, як ви кажете до "динамівців", що їх аж в протоколи не пишуть...те, що вони займаються в спортивній любительській секціїї, це не робить їх святими чи непереможними! вони не професіонали, вони діти. а той же Петренко, Симоненко і Надія Коломієць і хлопці з Хмельницька нічим не відрізняються від тих же динамівців, вони беруть участь в усіх Чемпіонатах і Кубках України.

тоді не запрошуйте,якщо така конкуренція вам не підходить!бо якби Яна не була хвора, а стартувала гонку,то мене б мабуть заставили заявити її в чоловічу еліту бо вона ж віце-Чемпіонка Світу!по вашій логіці

Організація супер, питань нема.

Цікавлять повні протоколи всіх груп включаючи і юніорів і дівчат-любителів

Опубліковано

Цікавлять повні протоколи всіх груп включаючи і юніорів і дівчат-любителів

И нас тоже интересуют! Веришь!

И положения по соревнованиям не мы придумали. Мы ведь даже, вопреки тем положениям,(поддерживаю полностью решение главного судьи) ребят в общем зачете и отметили, и наградили. Вот, с протоколами - туманно все. Вы ж сами подавали списки, где-то там и результаты. Я так пологаю.

Моя предвзятость - это только восхищение и уважение к спортсменам. За их успехами большой труд. Но любители трудятся в других сферах, желая при этом быть, хоть как-то, причастными к спорту. Делаем себе, в меру сил такие вот празднички, которые, кстати, вы - спортсмены - еще не так давно, скажем... не уважали. Я горда безумно, что наши соревнования достигли такого уровня, что стали вам настолько интересны. Буду только рада, впредь, иметь такую уникальную возможность видеть вас в деле, вживую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...