Перейти до змісту

Плюш ХС. Оксамитовий Сезон.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Кого лично не поблагодарила, очень хочу поблагодарить, хоть так.

Спасибо даже тем, кто просто приехал, нам все были нужны, и праздные зрители, и гонщики, и помошники. Самоотверженные фотографы и операторы. Без вас всех, нет ГОНКИ. Любой. Личная благодарноть Куму, МСВ,КМД, Миле, Танюхе. Френд, ты - лучший френд.

Не обошлось без недоразумений. Воды не хватило, будь она неладна, снова - вода. Просто организаторов было мало, для такого размаха. Велозона и Крава вовремя подключились, неоценимо помогли.

Может забыла кого, уж простите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 209
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Результаты... результаты где? Смотрю в элите заруба была серьезная...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємно, що приїжджі учасники, гості оцінили рівень підготовки гонки.

Великий респект нашим організаторам!!! Молодці!

Виклалися на 100% і сьогоднішній день запам’ятається, впевнена, усім масою позитиву, драйву і просто класними емоціями.

До речі, старт/фініш по затяжній дорозі, а також розворот продумані дуже вдало. Це дало можливість добре бачити початок і розв’язку гонки.

:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Організаторам щира подяка. Гонка такого рівня в наших краях вперше, і якби не ваш ентузіазм, ніфіга б не вийшло. Молодці. :smile-zachot:

Трохи фоток поклав сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороша гонка. Боротьба була на кожному колі, постійно то мене хтось обганяв, то я когось доганяв. Траса страшно дратувала горбиками, на яких швидкість падала просто колосально. Також багато тупив на технічних участках, особливо на першому колі, далось взнаки незнання траси і повна відсутність пігдотовки до гонки. Організація на 5 балів, молодці. Були деякі мінуси, але без них ніяк, все не врахувати. :smile-zachot:

Давайте фотки, фотографи :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Krava, давай фото в студію!!! Є пару файних моментів з падіннями, orv засняв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую організаторам за організоване ригалово! :smile-zachot:

Дякую вболівальникам за підтримку, водопій і хавчик, як то кажуть гуртом і ригать легше :rolleyes:!

Статистика по пульсу:

Час 1:35:11

Середній 177

Максимальний 196

Жиру спалено на 2283 ккал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша гонка для мене,враження просто не передати!!! :smile-zachot: Після першого-півтора кола легені почали помаленьку лізти назовні :) ,але потім відкрилась друга дихалка і можна було б пятий валити :D .Також отримано масу позитиву просто від спілкування з людьми,всім дуже дякую!!!

P.S.Окремі враження від поїздки на HUMMERі ,пока їхали по полю думав шо уссусьнах...водію респект і уважуха :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.Окремі враження від поїздки на HUMMERі ,пока їхали по полю думав шо уссусьнах...водію респект і уважуха :ok:

Так, это ты был с камерой?

Должны быть неплохие кадры.

Спасибо тебе и всем, кто снимал гонку, в твоем лице.

А тебе досталось, я знаю...

"-Крава: ти там добре тримаеся?

-Оператор,болтаясь в люке Хаммера,: Да... навродь.... Ай!....Ой...."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Хороша гонка. Боротьба була на кожному колі, постійно то мене хтось обганяв, то я когось доганяв. Траса страшно дратувала горбиками, на яких швидкість падала просто колосально. Також багато тупив на технічних участках, особливо на першому колі, далось взнаки незнання траси і повна відсутність пігдотовки до гонки."

Незнаня траси :sq_ye: а чиї це слова від 21 серпня :D " Я однозначно за рівну по складності трасу для дівчат і аматорів. Уж де-де, а на трасі аматорів в Гараджі нема страшних для дівчат місць, навіть для першопрохідців." Знав..знав а перед гонкою забув? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по суті: Все було круто! і траса, і компашка, і горки як для веліка так і для хомячка. Свою порцію адреналіну та спорту з спіртом отримав сповна!

За що всім ФІЗКУЛЬТПРИВЕТ і УВАЖУХА! :smile-zachot:

ПіСі:

От тіко одного понять не могу, чо мені медаль не дали, я ж фінішнув третім. Зразу після Андрюхи-паролімпійця :blink: !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За фотки - то там їх аж 4 гіга. То я сьодні сделаю діск і передам КМД. А він нехай викладе на Еф-Ті-Пі.

Командор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для першопрохідців.. ця траса суцільний кошмар..))))

Чувак з Еліти... не знаю як звати ..один з тих, що ми з Андрюхою зустріли розповідав, що подивишись на перший підйом.. подумали.. "ну де тут можна завалитися.. все ж просто..." ... На гонці завтикав в летів колесом в глибоку яму впав .. каже ного боліла всю гонку ледь доїхав...

От така фігня буває.

Я особисто всім задоволений, в суботу ми з Андрюхою.. (параолімпійці мля..))) трасу пройшли кілька разів і я для себе обдумав всі нюанси. Нові знайомства, весело провів час, єдиний мінус це незрозуміла ситуації з Мерченком Андрієм, якому не дали медаль за 1 місце в ВЕТЕРАНАХ. Я доїхав до фінішу, трохи побекав ))) забрав в Спартака свої каплі для носа і погнали з Андрюхою дивитися роботу Еліти. Це вартувало того. Ух.. роботи мля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от суппереліта в роботі:

6a0b6bf2ff96.jpg

5bb1522dcf38.jpg

4d971728a75e.jpg

4e3b54df643b.jpg

fd70fd5ea93f.jpg

5608a922e09b.jpg

a6654b30254f.jpg

35d53ce65736.jpg

8678d54cb286.jpg

169dea948458.jpg

4d01618fbfd8.jpg

8fbac50798d2.jpg

9703db33673a.jpg

c320415f6bda.jpg

d33980148e27.jpg

6b002dae0471.jpg

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"-Крава: ти там добре тримаеся?

-Оператор,болтаясь в люке Хаммера,: Да... навродь.... Ай!....Ой...."

DSC_2473.JPG

Denissmile,это ты? Мчались вы по полю неслабо! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось ВІН! :0011:

Небритий человчище в красной курточке и с домашним топориком... :0002:

cef59e3a64b8.jpg

Кулемет ми цього разу не відкопували! :0123:

:dont::mdr:

:blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати с Элитой трохи некрасиво получилось. Сказали что будет семь кругов а не пять прям на старте. Тимцо мог-бы ехать в ветеранах и стать на пьедестал, а так..... Говорил, что если-б знал про семь, то сто процентов поехал-бы в ветеранах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про круги решение приняли гонщики. По положению нахождение на трассе кубка 1:20-2:00, а пять кругов - это всего час. Симаха просил сделать 8 кругов, сошлись на семи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До траси треба було звикнути. Перше оглядове коло вводило в шок...бо навіть з зупинками на вивчення "підступних" ділянок...матрасному темпі....сили кудись дівалися :unsure: А тут на гонці треба таких 3 кола пройти (для дівчат). Мені мабуть поригати і 2-х вистачило б. Останнє коло, всі підйомчики їхала на 1-3...про швидкість взагалі не думала...повзла собі аби доїхати. АЛЕ!!! це для мене були реально ПЕРШІ кросскантрійні змагання :blush: ...бо накінець-то вдуплилась, що робити з гальмами і кермом між дерев на спуску і на крутих поворотах :lol: Порадував феєричний фініш..мало того ,що вже не треба напрягатися то ще й..пастух, корівки і зелено-білі шарики від приватбанку :D "адурєнне відчуття свята" ...це ще краще ніж саме нагородження))))))...

Організація на висоті. Мабуть і сама природа,побачивши велику проведену роботу,посприяла проведенню гонки, хмари розійшлися,ігноруючи ДОЩ на gismeteo.ru :ok: І взагалі радувало море нюансів...

Таіс!! 2 своїх вела позичила на гонку учасникам.Респект!

Мадкот ....no comments!!! завжди цікаво спостерігати за тобою!!!

Маша з малявкою ... Таня з Лілі... Віка....Міла... Результати пацанів думаю залежать від вашої пристуності і підтримки. :g15:

Крава. З появою Тебе серед велосипедистів......кажися... самі змагання на якийсь новий рівень вийшли....стали солідніші 100% а "прушніші" 200%!!!!

Спонсори(ВЕЛОЗОНА!!!). Організатори(DI&ODNA!!!!!!!).Учасники. Фотографи. Ваш інтузіазм думаю оцінили всі. Позитив притягує позитив. Так що і вам буде везти в найближчому майбутньому :blush:

Гості з інших міст. :smile-zachot: Цікаво було подивитися в дії на "веломонстрів" Для мене навіть можливість подати стакан води в гонці переможцю еліти було за велику честь :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трудно в такой суматохе не наступить кому-нибудь на любимый мозоль. Но, думаю, Юра Тимцо не в сильной обиде. Не за призы ж ездит. А рейтинг бы свой он так в ветеранах не поднял. Выглядел он достойно в такой солидной компании.

С Мерченко, думаю, просто недоразумение вышло. Разберемся.

Извиняемся, если что не так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось маленьке фотопопюрі диких здивованих облич гонщиків:

eddc0837fa86.jpg

24ded61cd8f0.jpg

5de8003c6b7e.jpg

2cedbddae9bd.jpg

cbcf9b8b57b8.jpg

f4b76abf8724.jpg

6a0af5ac3a7a.jpg

ee39e375b61a.jpg

4317d812a3db.jpg

e38f4d1a8a80.jpg

2433d4af6236.jpg

7dc210d27adb.jpg

63be34138a4c.jpg

f75fabac9847.jpg

7ae26788f136.jpg

001f3407deb6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юра, может и не в обиде, но он рассчитывал на пять, а сделали семь. А за Мерченко обидно и несправедливо получилось!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denissmile,это ты? Мчались вы по полю неслабо! :ok:

нє, з камерою то я був :) Дєня просто потім з Кравою з траси вертався :)

Саня (krava) - там ти бачив, що рейлінг тобі зверху посунувся з одного боку? не знаю чи фігово закріплений був, чи то може я кабанячо приклався - звиняй тоді :)

відео тільки скинув на комп, сьогодні буду монтувати - може до завтра встигну (на диво нормально і рівно вийшли ті моменти де еліта під гору перла - зважаючи на те, як мене в люці ковбасило в різні сторони :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трудно в такой суматохе не наступить кому-нибудь на любимый мозоль. Но, думаю, Юра Тимцо не в сильной обиде. Не за призы ж ездит. А рейтинг бы свой он так в ветеранах не поднял. Выглядел он достойно в такой солидной компании.

С Мерченко, думаю, просто недоразумение вышло. Разберемся.

Извиняемся, если что не так...

извинея не принимаются, так как не за что извиняться! А на счет недоразумений. То кто ничего не делает - тот и не тупит...

:sq_ye:

вот лучче посмотри на свою ихидно-довольную рожицу на твоем серпантинчике:

1afbfdf7baf1.jpg

cb06886c9b5e.jpg

:smile-zachot:

навіть шкодер зі своєю "шкодною душою" в шоці:

d79cf8c40f3b.jpg

від твоїх проделок:

2a5ef174c3e1.jpg

e9588f412692.jpg

ПіСі:

ту HDEELutsk

А рейлінг вже на місті і хомячок чистий...

якраз забрав з мойки.

:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNer , что ты предлагаешь сделать с Юрой и Мерченко?

ПротоколЛКУ Луцк Плюш ХС.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...