Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Бывший Агроконтракт на Конякина

Последний раз была там несколько месяцев назад, и очень хотелось бы услышать, что я ошибаюсь, что там уже все по-человечески :angry2:

Нічого не змінилось... Все те саме. Навіть персонал не міняється)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бывший Агроконтракт на Конякина Последний раз была там несколько месяцев назад, и очень хотелось бы услышать, что я ошибаюсь, что там уже все по-человечески   :angry2:

Нічого не змінилось... Все те саме. Навіть персонал не міняється)))

Варто просто змінити закупівельну "точку" - щоб зберегти нерви. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто просто змінити закупівельну "точку" - щоб зберегти нерви. :)

та я через таке не нервуюсь, а "точку" важко поміняти, бо географічно дуже вигідна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дятли, які заходять в маршрутку, біжать на перше вільне місце і потім штурхають в спину - передай.

Особливо клінічєскій случай, коли сидиш в практично порожній на передостанньому місці, перед тобою мінімум 3 ряди пустує, ЧМО сідає на останнє місце і тицяє в спину двогривенником - передай.

:mdr::mdr::mdr::mdr::mdr::mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дятли, які заходять в маршрутку, біжать на перше вільне місце і потім штурхають в спину - передай.

Особливо клінічєскій случай, коли сидиш в практично порожній на передостанньому місці, перед тобою мінімум 3 ряди пустує, ЧМО сідає на останнє місце і тицяє в спину двогривенником - передай.

:mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr:

ага, і вирішуєш зробити добру справу встаєш і передаєш, а воно бігом сідає на твоє місце, бо йому не подобаються сидіти на передніх кріслах

і бісить коли виключають воду коли захочуть і без поперадження, ПОСТІЙНО.

І дратує та палочка біля слона в асвальті через яку я спіткнулась сьогодні, мля.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:mdr::mdr::mdr::mdr::mdr::mdr:

А мене навпаки бісить, коли сідаєш в маршрутку в якій достатньо вільного місця, а якесь чудо стане в дверях і починає шукати гроші по усіх кишенях, потім знаходить, розплачується і чекає поки йому дадуть здачу. А ти в той період висиш на останній сходинці в самих дверях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене навпаки бісить, коли сідаєш в маршрутку в якій достатньо вільного місця, а якесь чудо стане в дверях і починає шукати гроші по усіх кишенях, потім знаходить, розплачується і чекає поки йому дадуть здачу. А ти в той період висиш на останній сходинці в самих дверях.

а йєщьо харять принци і принцеси, яким впадло гроші передати водієві:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а йєщьо харять принци і принцеси, яким впадло гроші передати водієві:D

паліффо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посылать таких :D вежливо ) через всю маршрутку ) к водителю ) с деньгами ))

это хуже, имхо )) это не только бесит, но еще и задерживает. просто пока один ищет деньги по всем карманам, остальные висят не только на последней ступеньке в дверях, а еще и ждут на улице, одной ногой в маршрутке )) а значит, маршрутка стоит, время идет..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво. Більша частина речей, які всіх бісять і дратують, пов'язана з маршрутками. Може ну їх... Давайте ходити пішки, тим більше, скільки того Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво. Більша частина речей, які всіх бісять і дратують, пов'язана з маршрутками. Може ну їх... Давайте ходити пішки, тим більше, скільки того Луцька.

аха :) а если надо быстро - то бегать :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене дратує, коли треба займатись дурною непотрібною роботою :mad:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене дратує армія! бо тре в неї йти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже 3 сторінки накатали))) оце жизнь пішла, всім тра пить рєланіум і виконувать дихальні вправи )))))) :0031:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли в супермаркеті тебе запитують чи маєте знижку, пзд якби ж я мав то сказав би :mdr: (прямо послати хочеться :angry2: )

або купуєш молоко, і його загортають в мішочок, або пару сирків, кожен в мішочок а потім всі в ще один, а як заберу до того як вона запакую то бачиш но ше й обіжається, типу дайте я вам загорну :angry: (навіг мені ті мішочки, та нафіг не треба потім мусурка вся забита, ах да сервіс, культура в )І(опу мені треба такий сервіс)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне дратує, коли люди туплять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У маршрутках тільки коли іншого виходу нема, наприклад, задофіга везти. Відчуття жахливі. Живу біля роботи, а по справах їжджу на велосипеді. Приєднуйтесь. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво. Більша частина речей, які всіх бісять і дратують, пов'язана з маршрутками.

Живу біля роботи, а по справах їжджу на велосипеді. Приєднуйтесь. ;)

На велосипеде - эт хорошо ) Сама об этом думаю, только так чтоб и на работу тоже )

Одна только беда - когда едешь на велосипеде по городу, то те же маршрутки на дороге, подрезающие и не считающие одинокого велосипедиста за участника движения, тоже бесят и раздражают ))) даже пугают, я бы сказала, все-таки руки-ноги ломать не хочется )

Что ж делать-то с ними?? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На роботу також мона велосипедом, просто мені туди швидше дійти, ніж дістати велосипед, вивести на вулицу, приїхати і тд.)

А щодо руху, то спочатку теж було не по собі і дратувало, але якось звик. Тут лишень вибирати: їздити чи боятись. Врешті-решт, якщо самому грамотно кататись, то нічого страшного не трапиться. А якщо трапиться, то ж не вгадаєш що, тут і і камаз може не врятувати.)

Зате вел - це класно, корисно, піднімає настрій і життєвий тонус, не потребує вкладання великих коштів, чим менша відстань, тим швидше доїжджаєш і ще купа плюсів.

Ми вєрім, что єсть свабода, пока жива мєчтаааааа

Вєрім в свою свабоду і будєт так всєгдаа!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли в супермаркеті тебе запитують чи маєте знижку, пзд якби ж я мав то сказав би :mdr: (прямо послати хочеться :angry2: )

або купуєш молоко, і його загортають в мішочок, або пару сирків, кожен в мішочок а потім всі в ще один, а як заберу до того як вона запакую то бачиш но ше й обіжається, типу дайте я вам загорну :angry: (навіг мені ті мішочки, та нафіг не треба потім мусурка вся забита, ах да сервіс, культура в )І(опу мені треба такий сервіс)

первый раз вижу человека, которого раздражает сервис! :blink:

а то, что кассир с вами здоровается, или то, что за вами корзинку на место убирают, или спасибо говорят за покупку - не раздражает? :0001:

анекдот где-то в начале темы был ("Доктор, меня все раздражает..") - перечитайте внимательней :D

или проблема просто в том, что знижки нет, а очень хочется? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

первый раз вижу человека, которого раздражает сервис! :blink:

швидше те що його всебічно нав'язують, а і хліб у пакетиках це тоже дибілізм :dont:

или проблема просто в том, что знижки нет, а очень хочется? :D

:D а ти уяви зранку збігав за хлібом, вдень зайшов купити поїсти і кожен раз ти мусиш відповідати шо не маєш знижки, це просто харить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты прикинь, ты ж каждые несколько секунд делаешь вдох и выдох... И сердце стучит... И глаза моргают...

Не харит? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хліб у пакетиках це тоже дибілізм

Краще хай його десятки людей "пощупають". В нас же в супермаркетах в усіх стерильної чистоти руки! Зато в сміття виноситимеш рідше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАА-А-А, не для того я рос, что бы пшеницу в брикетах покупать :D

А ещо меня бесит, когда сок в березовом лесу кончается, не идет и все, даже через соковыжималку! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Тут декого дратують пішоходи, які не вміють переходити дорогу, а мене страшенно дратують водії-хами, які ніби назло під час дощу пролітають на великій швидкості біля самісінького тротуару (дорога при цьому абсолютно вільна) по величезній калюжі, а ти мусиш прикриватися парасолькою або відстрибувати в іншу сторону :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...