Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

.... відкриваєш "перегляд нових повідомлень", а там з 20ти нових повідомлень в усіх темах - 15ть qasterа :)

Маленька приємна новина - РО на 10 днів дасть можливість відпочити від такого писання.

веселий пасажир, ждьом вазвращєнія

Опубліковано

Маленька приємна новина - РО на 10 днів дасть можливість відпочити від такого писання.

веселий пасажир, ждьом вазвращєнія

Фан-клюб??:D

Опубліковано

А знаєте чим зайняти блондинок десь на 1-2 годинки :

написати на листку з однієї і другої сторони слово "ПЕРЕВЕРНИ"

зайнятість гарантовано :)

Опубліковано

дратують блондинки - здається ж не тупі створіння,нормальні дівчата,а роблять з себе х.з. шо!

Набирає текст з капс локом, одним вказівним пальцем правої руки, ставить пробіли перед комами... брюнетка... сам сьогодні бачив.

Опубліковано

Набирає текст з капс локом, одним вказівним пальцем правої руки, ставить пробіли перед комами... брюнетка... сам сьогодні бачив.

Невже таке бува насправді?

Опубліковано

Tolik_lt

а тупим дівчаткам ніхто слова не давав!

Це явно лишнє...

Для початку: він зовсім не схожий на дівчинку

Tolik_lt

Класний КотЄ

Опубліковано

Дратує коли прокидаєшся за 5 хв до будильника, а коли знову думаєш здрімнути,то виникає таке відчуття що лишилось спати з пару годин :)

Опубліковано

.. витрясають килимки на балконах.

Сусіди наших друзів викидають з вікон їжу. На вимиті вікна і випрани білизну може прилетіти гречка 3-денної давності, або макарони по-флотськи :mdr: :mdr: :mdr:

Опубліковано

.. витрясають килимки на балконах.

Сусіди наших друзів викидають з вікон їжу. На вимиті вікна і випрани білизну може прилетіти гречка 3-денної давності, або макарони по-флотськи :mdr: :mdr: :mdr:

гггггггггггг - прикалісти сусіди)))))....

чи альтруісти..... - з гаслом "Нагодуємо усіх!!!" кидаються з тарілкою борщу на амбразуру до вікна)))

розсмішила)))

Опубліковано

дратує коли сусіди знизу затіяли ремонт за 2 дні до нового року і причом причина то їхня а розбивати стіну маїм ми шоб їх бл.ть...

Опубліковано

Це можна було б і в "Про що говорить місто..."

АЛЕ

Стріляла б таких мамаш.

Щойно в дворі.

Йде мамаша, руки в кишені. За нею метрів через три - хлопчик років 3-4х. Я нічого не чула, але вона раптом до нього розвертається і на весь двір ричить:

"Та не пищи бл@ть. Ти мене вже зранку за@бав і зараз хочеш, бл@ть?"

Я була в шоці.

Потім, коли підійшли до дороги, вона його почекала, взяла за руку і, реально, перетягнула через дорогу.

ЖАХ.

Опубліковано

Zerotul, может объединимся? У нас тоже соседи дебилоиды.... Только более раннего периода (могут и с 5 начать). Обидно, что потом не можешь уснуть и засыпаешь перед самым будильником...и так крепко...

Опубліковано

Zerotul, может объединимся? У нас тоже соседи дебилоиды.... Только более раннего периода (могут и с 5 начать). Обидно, что потом не можешь уснуть и засыпаешь перед самым будильником...и так крепко...

А как обьеденится-встать раньше их и орать как коты в марте?Или мочить прямо на хате

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...