erica Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:54 #1 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:54 От мене, наприклад, дратують водії, яким плювати, що ти стоїш посередині дороги на переході і з дитиною за руку. Вони ж поспішають А ще дратують продавці, які на калькуляторі віднімають 12-8 А ще дівчата у в"язаних чоботях коли +37 на вулиці :dont:
ursa Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:57 #2 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 13:57 А мене дратують люди, що ходять роздратовані
Tarzanych Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:00 #3 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:00 От мене, наприклад, дратують водії, яким плювати, що ти стоїш посередині дороги на переході і з дитиною за руку Я колись написав про це в темі "Паркующиеся идиоты" Тут же отримав порцію критики від якогось автолюбителя, типу пішоходи тормознуті, чи щось таке. А що ж робити, коли невідомо, чи зупиниться він А що дратує... Та наче нема такого, щоб щось сильно дратувало) Хіба що наш менталітет - якщо в мене здохла корова, хай ще в сусіда здохне.
Luka Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:13 #4 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:13 Згадав анекдот. Приходить пацієнтка до психіатра: -Доктор, мене все дратує! Д: -Можливо Вам варто зайнятись спортом, погуляти ввечері в парку, пройтись на вихідних по магазинах? П: -Спорт, прогулянки, шопінг мене дратує! Д: -Можливо варто зайнятися сексом? П: -А це що? Д: -Ви не знаєте, що таке секс? П: -Не знаю. Можете показати? Д: -Можу В процесі "показу" пацієнтка роздратовано: -Доктор, ви будь-ласка визначіться- туди чи сюди, бо туди-сюди мене теж дратує!
solnishko Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 #5 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує коли лізеш в холодильник за останньою котлетою, а її вже хтось з"їв коли наприбиравшись перед Великоднем бачиш на паркеті свіжі брудні сліди коли, прокинувшись зранку, відчуваєш на подушці слину.. (бррр) і ні, мужики, місячних у мене нема, просто я дратівлива
Shraick Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 #6 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:32 Мене дратує коли хтось каже буду за 3-5 хвилин і приходить/приїжджає за годину.
Yuraul Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:43 #7 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:43 Взагалі мене все дратує.) Ну, але якщо намагатись бути об’єктивним, то найбільше дратує, коли людина понтується, а ще більше, коли ці понти - галімі (безпідставні).
Hexus Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:50 #8 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:50 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує Так вы сами нас приучили, чуть какой бзик так сразу ПМС. Вот и получается, если женщина нервничает и раздражается и этому нет никаких причин значит ПМС. И меня раздражает когда женщина любой свой псих списывает на ПМС, ведь это же так удобно!
Kusya Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:52 #9 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 14:52 мене дратує, коли мужики списують на ПМС будь-що, що їх в жінці не влаштовує Так вы сами нас приучили, чуть какой бзик так сразу ПМС. Вот и получается, если женщина нервничает и раздражается и этому нет никаких причин значит ПМС. И меня раздражает когда женщина любой свой псих списывает на ПМС, ведь это же так удобно!отут ви не праві.....ні ні.......
Lisovic Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 #10 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 А мене дратує, коли щось складне робиш а за спиною хтось стоїть і дивиться і ще намагається давати тупі поради.А ще дратує коли хтось не розбираючись в електроніці намагається полагодити сам, а коли не вдається то приносить мені та й ще хоче шоб я то зробив майже за безплатно...
Luychi Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 #11 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:02 А я сама кого хош роздратую. Мене то за шо?
D@ve Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:25 #12 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:25 В інеті давненько існує спеціалізований ресурс http://zadolba.li/, буває, почитую вечорами. От там точно, чого тільки людей не дратує...
shono Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:31 #13 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:31 Дуже тратують курулевни, які плигають на перехід не дивлячись і валять завернувши голову в право - всьо я на зебрі! попробуй наїдь - таке враження що на переході збивають неболяче)) Дратують малолітні барани (неодноразово підмічено хто саме за кермом)для яких відітєлі всі помало сунуться і вони вискакують на зустрічну смугу і тупо летять заставляючи різко вивертати в право... а мо то жара так діє на мене?))))))))))
zzzvalentinxxx Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:38 #14 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:38 Дратує,коли в самий необхідний момент починає сильно щось чи хтось тупити - телефон/комп/програми/мережа перевантажена/в машині лишній баласт на задьому сидінні/дівчина не може визначитись.
Bestie Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:51 #15 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:51 Мене взагалі все дратує, але я це якось гладжую. А ще мен дратує мій чоловік, коли зварила їсти - а він кричить шо того не їстими, і сала не їстиме, і мяса, і риби, і плову, і борщу.... так і хочеться сказати гам...на наїжся козел.. А ше дратує, коли начинає порівнювати з тим, що робить його мама. Мол його мама робить набагато краще. А ще коли обіцянок не дотримується. А ще коли збираєшся щось робити, і ти прекрасно знаєш як це робити, а тобі все одно розказують як і шо робити. Карочь я якась вся нервна і псіх. Навіть коли згадую то дратуватися починаю.... Кошмар
iamlegend Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:52 #16 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 15:52 а мене нічо так зараз не дратує, як водії маршруток, які постійно стоять на зупинках і чогось чекають...
SvitlikOM Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:05 #17 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:05 А я особливо дратівлива вранці, коли не висплюсь. І розумію, що оточуючі в цьому не винні, але нічого з собою зробити не можу. Особливо бісить, коли запізнююсь на роботу, сідаю в маршрутку, а водій сунеться як сонна муха, ще й зупиняється на кожній зупиньці і чекає, поки хтось сяде. А ще, коли в маршрутці хтось поруч дуже голосно розмовляє по мобільному про якісь дурниці, коли хтось кашляє навіть не намагаючись стриматись, коли поруч стоїть якесь волохате чудо і те волосся лізе скрізь. Але це проходить. Навчилась з цим боротись, встаю раніше на годинку, і маршрутки вільніші і пішки можна пройтись.
mastersat Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:13 #18 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 16:13 А я особливо дратівлива вранці, коли не висплюсь. І розумію, що оточуючі в цьому не винні, але нічого з собою зробити не можу. Особливо бісить, коли запізнююсь на роботу, сідаю в маршрутку, а водій сунеться як сонна муха, ще й зупиняється на кожній зупиньці і чекає, поки хтось сяде. А ще, коли в маршрутці хтось поруч дуже голосно розмовляє по мобільному про якісь дурниці, коли хтось кашляє навіть не намагаючись стриматись, коли поруч стоїть якесь волохате чудо і те волосся лізе скрізь. Але це проходить. Навчилась з цим боротись, встаю раніше на годинку, і маршрутки вільніші і пішки можна пройтись.Що ви всі такі роздратовані цестусуеться тількі нормальнихмужиків.Я в житті себе не дратуюніякіми проблемами бо люба проблемавирішуеться а роздратованість проходить.А життя прекрасне воно в нас одне и кожен хозяін,барин своїй судьбі.
Вoвчик Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:01 #19 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:01 я взагалі спокійний, але дещо мене дратуємене дратує постійний шум, наприклад снідаєш а на кухні вімкнений телевізор і, особливо, в рекламі одночасний шум(наприклад гомін або просто шипить для уваги), якайсь мелодія і чийсь голос розповідає про якійсь рекламованого товару, а також гуде холодильник, гупають сусіди і за вікном швидка пищить, і це все одночасно - жах...а також дратують юзери які не можуть зрозуміти елементарних речей користуванням ПК, - навіть якщо їх вчиш, стоїш над ними і кажеш куди нажимати і щоб ще записали, а потім всерівно подзвонять і розказуй їм це все по телефону, і врешті всерівно щось не те накляцають - а операція то : натиснути л.к.м. 5 разів(я підрахував: звіт з 1С на флешку скинути), або коли бухгалтер з великим стажом не може розібратись в елементарних проводках, а винний в цьому ти, бо програма погана...а ще коли домовився з людиною, узгодив ціну, а як зробив то починають торгуватись
PavelS Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:49 #20 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:49 Коли дивлюсь футбол, а людина, яка ну взагалі нічого не шурупає в цьому, питає "а хто грає?". Те ж саме коли читаю книжку летить питання "а що ти робиш?". Роздер би. А ще коли хтось постійно мусить на 5-10 хв запізнитись, от мусить просто і без цього жити не може.
Shraick Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:57 #21 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 17:57 А ще мене дратує коли в маршрутці голосно матюжатсья.
solnishko Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:27 #22 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:27 коли в маршрутці голосно матюжатсья.або голосно розмовляють по телефону..маршрутки - то взагалі окрема тема:- іноді від деяких пасажирів запах просто сногшибатєльний- іноді водії так поспішають від"їхати пошвидше, що буквально з неї вилітаєш, ризикуючи попасти під колеса- іноді вікна відкриті так, що протягом сережки з вух витягує, а іноді навпаки закупорено так, що ризикуєш впасти в обморок, в абсолютно нєпрілічну позу- а іноді попадаються люди - мудаки, вони то є кругом, але чогось найчастіше - в маршрутці
Deemon Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:57 #23 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 18:57 Останні пости можуть стати декому вагомим аргументом не юзати громадський транспорт в гарячу пору року і не тільки.... велосипеди\мопеди\авто практично вирішують цю траблу. Буде як в пісні: А я - парень молодой, А я весь такой крутой. Шпарю, шпарю по столице, Шпарю, шпарю по Тверской. Кореш видный, деревенский, А не фраер городской. Ветер в харю, а я шпарю, Что мне грусть, моя печаль. Видел Аллу Пугачеву - Горбачева не встречал.
Tolik_lt Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:20 #24 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:20 а мені якось пох...
SunSeth Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:32 #25 Опубліковано 13 Серпня, 2010 в 19:32 і ні, мужики, місячних у мене нема, просто я дратівливанема? можна вітати? на УЗД вже ходила? хлопчик?Мене взагалі все дратує, але я це якось гладжую. А ще мен дратує мій чоловік, коли зварила їсти - а він кричить шо того не їстими, і сала не їстиме, і мяса, і риби, і плову, і борщу.... так і хочеться сказати гам...на наїжся козел.. А ше дратує, коли начинає порівнювати з тим, що робить його мама. Мол його мама робить набагато краще. А ще коли обіцянок не дотримується.то ти ше терпелива- іноді вікна відкриті так, що протягом сережки з вух витягує, а іноді навпаки закупорено так, що ризикуєш впасти в обморок, в абсолютно нєпрілічну позуа мені чим більше, тим краще, мабуть тому, що я сережок не ношу.а мені якось пох...а мені якось пох, шо тобі пох...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.