Jump to content

Хто вам заважає вільно спілкуватися на Борді?

Zeuss

174 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ітаг, таваріщі! Давненько у нас не було душещіпатєльних тем про утиски на борді.

Почитавши повідомлення бордівців, виникло відчуття, що на борді присутня тоталітарна група користувачів, яка не дає вільно спілкувати і висловлювати думки на форумі. От цитати:

Просто є певний контингент що віписується у певних темах...

Моїх коментарів у "Політиці" майже не має, але це не означає, що мене не цікавить політика, суспільство і т.д. Перечитую майже всі теми, а не відписую, тому що є певний контингент, з яким неможливо вести цивілізовану дискусію. Якщо твоя думка хоч на один градус розходиться з їхньою, то ти автоматично перетворюєшся на ворога: на "щирого українця", на москаля чи жида, троля і т.д. Вони навіть не здогадуються що правда не в крайнощах, а десь посередині. Тому намагаюсь не забувати старе англійське прислів'я: джентельмени не розмовляють про політику і релігію.

А дійсно було б цікаво знати чи хтось із тих хто тут часто любить "називати" речі своїми іменами (бидлом і т.п.) ... їх тут багато таких

Зразу хочу попередити!!! Тема створена не для обговорення модераторських дій! Якщо вас забанили - значить була причина.

Наприклад, ви хочете відписатись в якійсь темі, висловити свою думку або створити нову тему, але не робите цього тільки через те, що зараз налетять "коршуни", почнуть стібатись, обзивати "ідіотами", нагло хамити у відповідь енд азе. Так от давайте обговоримо, хто вам заважає, ому це вони собі дозволяють, і що б ви змінили. Аргументовано!

Для тих, хто баіЦЦа висловитись, прикручена голосувалка. Зразу хочу попросити вибачення у тих, хто в перелік тоталітарних діктатарафф не потрапив. Читаю тільки суспільні теми "Lutsk.talks", "Відпочинок", "Новини", "Психологія / Філософія / Релігія", "Політика і тд і тп"

Тема створена в флеймі, тому відписуємся без страху модерації.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply
Posted

Так от давайте обговоримо, хто вам заважає, чому це вони собі дозволяють, і що б ви змінили. Аргументовано!

Для тих, хто баіЦЦа висловитись, прикручена голосувалка. Зразу хочу попросити вибачення у тих, хто в перелік тоталітарних діктатарафф не потрапив. Читаю тільки суспільні теми "Lutsk.talks", "Відпочинок", "Новини", "Психологія / Філософія / Релігія", "Політика і тд і тп"

Тема створена в флеймі, тому відписуємся без страху модерації.

Не боюсь. Di собі дозволяє багато. Коли ввічливо пишеш - ввічливо і відповідає. Але є й таке, що поясненню не піддається. Ні з того, ні з сього - мати, обзивалки і т.д. Та голосувати ні за кого не буду. Підстав, як таких немає.

Ще офф. Не знаю в кого запитати, чому закрили тему в "Lutsk.talks", в якій я активно брала участь...

Posted

Як там капітан Смоллєт з "острова скарбів" казав?

-Меня не устраивает это корабль, меня не устраивает эта каманда...

И вообще... Меня ничего не устраивает...

Posted

імхо ніхто нікому не заважає, на тупі виклики типу "троль", від тупих авторів можна просто не реагувати. Просто є такі чуваки, як Діфото, Толік_ІТ і мікс_всегда і ще Sunthet які ведуть себе некоректно, на мою думку, хамлять і поводяться як оте саме бидло.... такі речі неприємні, хочеться взяти цеглу і повибивати нею зуби. а з другої сторони - яка мені нафіг різниця, в особистому житті не перетинаємся - і х.. на них.

Posted

Перш ніж писати на огляд тисяч людей свої пости треба подумати. Для кого це пишеться і для чого. Чи просто для самоствердження свого "уміща", або "за кумпанію". Сурово-кроваві модери якраз і намагаються припиняти такі витвори мистецтва. А те, що вони, модери, теж люди - значить можуть мати недоліки, можуть ругацца, обзивацца. Ілі паддєвать, як шановний Анатолій. :)Але то все фігня. Бо, ІМХО, пост, який ти хоч раз прочитав перед відправкою не накличе "немилість богів". Думаєм, коли пишем - і всьо буде ок...та й не стидно буде ;).

ЗІ. Ну, мені поіменовані в опитуванні особи жить абсолютно не заважають. :)

Posted

ЗІ. Ну, мені поіменовані в опитуванні особи жить абсолютно не заважають. :)

ех, нєдарабативаєм...

Posted

Возможно от того, что я не есть слишком активным пейсателем на борде, у меня возникло некоторое удивление от этого опроса? А разве кто то из выше перечисленных людей мешает общению? Странно, не замечал этого

Posted
Ілі паддєвать, як шановний Анатолій

шановний Анатолій - то сенсей паддєванія)))

моя скромна думка (я тут недовго. так що..)

Ді, Толік - балаболи, дікіє, но сімпатішниє

Шкодер. Зевс - алампійські боги, одним словом

Мікс - діктатор і тіран :P

Женя - побутовий гуру

все, нічого лічного,джаст бізнес ;)

Posted

так, я папрашу, Толік_ЛТ, а не ІТ:D

А ти буквачку зроби великою, щоб вапросів в нових юзерів не виникало ;)

Posted

Справа не в тиранах і в заважанні вільно спілкуватись, справа в тому, що НЕМАЄ БАЖАННЯ спілкуватись з певними людьми, через їхній вузький світогляд, несприйняття відмінної від їхньої точки зору, постійний (остогидлий) сарказм, невиправдану агресію і т.д. Просто я сам вибираю з ким мені спілкуватися, як в житті так і на борді. На борді навіть легше це зробити, особисто я не пишу через це в "Політиці" (та найдовша цитата в першому пості - моя). Там є люди з якими абсолютно немає бажання вступати в діалог, це постійні дописувачі і далеко не всі вони - модератори, тому не голосував. Хоча й деяких модераторів важко нормально сприймати і тим більше ставити в приклад (а якщо не модера ставити в приклад, то кого? Модер, в першу чергу, - зразковий юзер, і тільки потім модер). Хоча якщо модер - самодур, то й в розділі буде менше юзерів, що явно не гуд для форуму.

Posted

Как пріятно хоть в одной голосовалке пабіждать!

Ді, Толік - балаболи, дікіє, но сімпатішниє

ой... мерсі за компліма :)

Posted

Якось вже після фінального пункту буде не естетично :D

Та і останнім часом яду меньше.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...