Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2007

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
От тільки що була сітуешн у мене.

Цікаво хто винуватий би був. Мабуть, що я.

Заправка "Анко" біля Автовокзалу, ну і там багато хто проїджає через неї на Карпенка, я в тому числі, бо їду на стоянку яка як раз дивиться на неї. Так от... повернув від автостанції і як завжди планував по центру проїхати, але там заправлялась якась автівка та і поруч бус підїзжав до неї, бачив ще копійку яка обїзжала їх зліва, я ж побачиши вільний простір справа - тобто біля самої будівлі спрямував туди... і вже проїджаючи біля колонки побачив що чудо-копійка не поїхала прямо, а повертає прям на мене. Різкий тормоз десь метри 2-3 юзом.. Він теж став... Ну, не доїхав я до нього метри з два...

Яка ваша думка... хто б був винен: він чи все-таки я ?

Виноватий із Вас той, хто заїхав/поїхав на АЗС під "керпіч". Тому що на АЗС машини не можуть стикнутись лоб в лоб (виключенням є АЗС - Лукойл на вул. Рівненській)

• Відповідей 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
От тільки що була сітуешн у мене.

Цікаво хто винуватий би був. Мабуть, що я.

Заправка "Анко" біля Автовокзалу, ну і там багато хто проїджає через неї на Карпенка, я в тому числі, бо їду на стоянку яка як раз дивиться на неї. Так от... повернув від автостанції і як завжди планував по центру проїхати, але там заправлялась якась автівка та і поруч бус підїзжав до неї, бачив ще копійку яка обїзжала їх зліва, я ж побачиши вільний простір справа - тобто біля самої будівлі спрямував туди... і вже проїджаючи біля колонки побачив що чудо-копійка не поїхала прямо, а повертає прям на мене. Різкий тормоз десь метри 2-3 юзом.. Він теж став... Ну, не доїхав я до нього метри з два...

Яка ваша думка... хто б був винен: він чи все-таки я ?

Виноватий із Вас той, хто заїхав/поїхав на АЗС під "керпіч". Тому що на АЗС машини не можуть стикнутись лоб в лоб (виключенням є АЗС - Лукойл на вул. Рівненській)

Ти заправку "Анко" бачив колись ? Там "цеглини" немає і бути не може.. Там 2 рівноцінних заїзда..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Десь в пів другої сьогодні. На Львівській, вже майже на виїзді з Луцька.. на кільці до Кромберта... "Шістка" і "Пежо 405".

Схоже на те, що водій Пежо не пропустив "Шістку" виїзджаючи з кільця... Передкі в обох побиті добряче...

Опубліковано

я в 8,25 проїзжала там, то ще нічого не було,   єх,  скільки того часу для біди треба, пару секунд і все..... ;)

Опубліковано

Около 9:30 на остановке напротив "Там-Тама" белый бусик "Мерс" вляпался в 25-ю маршрутку (жёлтую, но не "Богдана"). Немного помялись.

А ещё (чуть не по теме) около 10 часов из вентиляционных шахт здания "Варшавки" повалил густой чёрный дым. Из пирожочной какой-то или парикмахерской - такой штын поднялся... Собралось четыре пожарных машины разных размеров. Но дым пропал быстро. Интересно, как бы машины пробирались к зданию через стихийных торговцев?

Опубліковано

дык это пожарные тренировались проезжать к рынку IMG24-1198141101.gif

таки проехали и потушили. А стихийных там нет. Там уже давно каждый поворот/закуток/квадратный метр куплен и не дай бог шо - закопают бабки , если кто-то левый примостицца! IMG24-1198141101.gif

Опубліковано

Неплохая тренировочка получилась - только что выходил, смотрел... 5 больших машин с лестницами и брандсбойтами, пожарники с кислородными баллонами... гы... на дороге к зданию позакрывались почти все "черепахи" :)

Срыв предновогодних продаж ;)

Опубліковано

На Шопена, біля приміщення в якому знаходиться "Октава" сьогодні була непогана аварія, бус "Мерседес" виїжджав з бічної вулиці і не пропустив їдучу по Шопена "хлібовозку", виїхав їй прямо перед носом, в результаті передок газельки розбитий вщент, в бусі також пошкоджений передок і погнуло і аж вивернуло бокову водійську дверку.

Ментів не було точно годину, через скільки приїхали незнаю.

Опубліковано

2ursa Це Еталон був, якраз біля мене на зупинці, на ньому майже не помітно, а в мерсика капот гармошкою.

Сьогодні зранку, між мостом і світлофором на повороті Ковельська-Шевченка ціла цепочка: Богдан (цілий), за ним мерс маршрутка, пазік, між мерсом і пазіком в гармошку легковик, марку не розібрав.

Ввечері на тій же Ковельській між вищезгаданим світлофором і Пакко поперек полоси Ауді-100 з вмятим боком від крила до крила і за метрів 10 другий легковик з зімятим передком, теж важко розібрати, щось давнє, чи Опель Аскона чи Рено. Похоже або Ауді де збоку виїжджала або її розвернуло при гальмуванні.

Вот такий деньок аварійний, трохи підтануло і сильний вітер з нульовою температурою зробили каток на дорогах.

Опубліковано

Сьогодні в годин 8 ранку, на Відродження напроти повороту на С.Ковалевську. "Шістка" і "Октавія", хтось когось не пропустив залежно від сигналу світлофору... здається не сильно, але все одно - неприємність значна.

Опубліковано

вчера ехали домой вечером.

на одном из перекрестков, за 10 метров до пешеходной зебры лежит человек. от головы метров на 5 лужа крови. рядом скорая, но докторов возле пострадавшего нет. :rolleyes:

следующий перекресток на той же самой улице. за 10 метров от зебры переходит дорогу человек.

через 300 метров Ленинградская площадь. очень загруженная транспортом развязка практически в любое время суток. по одной из примыкающих к прощади (Харьковскому шоссе) переходит женщина. ччерт, это самое!!! широкое место на всем длиннющем шоссе. а рядом, в 20 метрах - подземный переход!

вы мне скажите. ну чем думают пешеходы? :(

Опубліковано

Шура, це якраз те про що я вже не раз говорив. Біда в тому, що наші люди своє життя і здоров'я цінять менше, ніж гроші, так що єдине, що може позбавити нас від таких ситуацій -- величезні штрафи за перехід в неположеному місці. І ДАІшники повинні за цим слідкувати, як це роблять у всьому світі, а не казати "а що з них візьмеш".

Опубліковано

Сьогодні стояв на зупинці біля "Любе" і просто поражався з людей. Якщо їхати від Там Таму в сторону Променя, то за зупинкою є перехід, але купа людей просто валила перед зупинкою тим самим створюючи по трохи пробку, адже там ще і припарковані автомобілі і від цього маршрутчики стоять чекаючи щоб перестроїтися в другий ряд, а тут ще люди нагло валять під колеса :)

Опубліковано

Сьогодні близько 17:15 по вул. Шевченка від драмтеатру до спортшколи їхав мій знайомий (на старенькому Ford Sierra), точніше батько моєї знайомої, а за ним -- мій брат. На зустріч їхав ВАЗ 2104. Майже порівнявшись зі знайомим, ВАЗ різко вивернув на зустрічну смугу і зі всього маху в'їхав знайомому в ліве переднє крило. Брат відразу став за ним. З ВАЗа вийов водій -- хлопчина років 30ти, п'яний в цицьку, на ногах ледь стояв. Чого він різко виїхав на зустрічну -- не відомо, може заснув. Брат подзвонив мені, через 3 хвилини я був на місці ДТП.

Дорога получилась перекрита, автомобілі об'їжджали аварію по тротуарах. Брат відразу після ДТП викликав ДАІ. Водій ВАЗа пропонував знайомому 500 баксів і хотів роз'їхатись без ДАІ. Наївний... 500 баксів, коли в машині потрібно міняти крило, міняти капот, міняти бампер, міняти фару, міняти решітку радіатора, міняти колісну арку, міняти практично всю підвіску, невідомо що там по кузову буде... В такій машині це 1500 як мінімум! Але поки ми стояли і говорили зі знайомим, те п'яне чудо десь зникло. Люди, які зібрались біля місця ДТП, сказали що він чкурнув десь між будинки. Ми з братом кинулись його доганяти, і метрів через 30 стягнули його з забора, через який він намагався перелізти. Коли ми приволікли його до машин, знайомий дуже дякував, бо сам він тільки після інфаркту, і бігати не може. Каже "я б його вже і не доганяв...". Через трішки той гад почав битись зі свідками, які були старшими людьми, його ледь втихомирили і запхали в машину.

Після цього ми подзвонили в ДАІ і сказали щоб швидше прислали інспекторів, бо замучились вже ганятись за п'яним винуватцем ДТП і відтягувати його з бійок. Через хвилини півтори до нас прийшли два патрульних з гумовими кийками. При них "бігун" почав поводити себе дуже мирно. ДАІ прибуло через години півтори після ДТП... Я з братом були понятими, машини зтягнули з дороги, водіїв повезли в нарко-диспансер на експертизу.

post-51-1198537673.jpg

post-51-1198537829.jpg

--------------------------

Це з одного боку добре, що він в'їхав в машину знайомого. Якби там не було машини, то він вискочив би на тротуар і міг би там когось задавити. І добре, що він в'їхав в крило, а не на метер далі, в водійську дверку, бо удар був такий, що він напевно як мінімум роздробив би таз водію. Ну і добре, що він вискочив на зустрічну не на 5 метрів пізніше, інакше вдарив би машину мого брата (BMW 735i), а це йому було б наааааааабагато дорожче...

Опубліковано

А мені батя вчора розказував про цей випадок. Тільки казав що пробка була величезною і неміг в гараж попасти (гараж навпроти спортивної школи). Труба. Тримай нас в курсі... Цікаво чим все закінчиться.

Опубліковано

Сьогодні біля 19.00 за мостом біля автозаводу (в сторону Лучеська)

Маршрутка №16 лівий бік порваний, стояла біля фокстрону "в кармані" а на тротуарі зразу за мостом справа ауді з добряче розбитою мордою.

Я так і не зрозумів що там трапилось. Мож зто бачив?

Опубліковано
Сьогодні біля 19.00 за мостом біля автозаводу (в сторону Лучеська)

Маршрутка №16 лівий бік порваний, стояла біля фокстрону "в кармані" а на тротуарі зразу за мостом справа ауді з добряче розбитою мордою.

Я так і не зрозумів що там трапилось. Мож зто бачив?

авди непраф. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...