Перейти до змісту

40% українців готові за мільйон гривень назавжди залишити Україну

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Так коли вже почнеться довгоочікуваний "Вихід" Обраного Народу?? Де ваш Мойсей( Tolik_lt)? давайте вже рухайтеся, а то ви тут серйозно засиділися, фараон дає добро і ще в придаток на дорогу до "землі обетованої".

фаріон дає добро

В какую канаду на сей раз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

поїхав би, давно над цим думаю. маю знайомих, що виїхали і не жалкують. Тіки тре можливість в гості їздити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так коли вже почнеться довгоочікуваний "Вихід" Обраного Народу?? Де ваш Мойсей( Tolik_lt)? давайте вже рухайтеся, а то ви тут серйозно засиділися, фараон дає добро і ще в придаток на дорогу до "землі обетованої".

фаріон дає добро

В какую канаду на сей раз?

не бійся, тобі теж кошерного сала вистачить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anubius- "діставання" це у Вас хобі чи професія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дешевий і примітивний тролізм.

Vanus, давно в розділ не заглядував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і за 10 грн. готовий покинути Україну, ну звісно якщо переїжджати кудись в теплі краї поблище до екватора за чужий рахунок. :):0003:

І в чому затримка? Як варіант - Сомалі. До екватору рукою подати. Роботою забезпечать - автомат в руки і на катер, брати штурмом танкери з нафтою. Високооплачувана і непильна. Підходить? ;)

Ще один варіант - Афганістан. Теж досить тепла країна. По приїзді отримуєш: АК47 - 1шт, ішак - 1шт, мішки з героїном або опієм - скіко зможеш взяти. Твоя задача - доставити це все добро через кордон в Росію і не "попалитися" (ішака можеш лишити собі). Платять набагато краще, ніж на рідному заводі в Україні. Є бажаючі?

Ну я мав на увазі в спокійні країни а не в "гарячі точки". В світі є багато країн де ще гірша ситуація ніж в Україі, але я вважаю що і суть статистики була в тому що люди готові покинути Україну заради кращих умов життя, а не заради того щоб воювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а остальные 59% готовы за бесплатно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а остальные 59% готовы за бесплатно :)

из них 48,5% тяжело работают много лет, чтобы забашлять за это.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якби мені дали мільйон (навіть гривень), я б точно в Україні залишилась :)

Раніше футболісти-легіонери куплені із-за кордону із собою продукти привозили і кухарів, а тепер "розкушали" наше і їдять за милу душу, А Ванн Дамм то взагалі в Україні мало не "прописався". Добре йому тут. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь ряд постів в темі викликають огиду.

Ви думаєте ті люди, що погодилися б поїхати з країни зробили б це через чудове життя?

Той, хто наївся сала і запив пивасіком може вільно вести монолог з приводу не патріотичності голодного люду. Чи може ви забули що коїться в країні і як живуть східні і південні області, а частково і решта областей?

Добрий батько (мати) думає не тільки про себе, а й про своїх дітей, а яке майбутнє чекає ваших дітей в цій країні? Оптимістичні пронози можут робити ті, хто тим, чи іншим місцем крутиться біля влади, чи в ній, а що буде з іними важко сказати, мабуть, самому Богу. То такого життя ви хочете вашим дітям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через 2 роки моя дочка закінчує школу і хоче вчитись за кордоном. Якщо буде така можливість, то я з радістю виконаю її бажання. Але вже зараз я її прошу і настроюю, що за будь-яких розкладів потрібно жити в Україні. Бо вважаю, чим більше у нас буде освічених людей з мисленням західної цивілізації - тим меньше того бардаку залишиться в Україні. Я хочу українського майбутнього своїм дітям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше футболісти-легіонери куплені із-за кордону із собою продукти привозили і кухарів, а тепер "розкушали" наше і їдять за милу душу, А Ванн Дамм то взагалі в Україні мало не "прописався". Добре йому тут. :)

Воно то так, але уявний мільйон дають якраз за те що виїдеш з України. Так би всі залишились, це ж так по українські: і рибку з'їсти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через 2 роки моя дочка закінчує школу і хоче вчитись за кордоном. Якщо буде така можливість, то я з радістю виконаю її бажання. Але вже зараз я її прошу і настроюю, що за будь-яких розкладів потрібно жити в Україні. Бо вважаю, чим більше у нас буде освічених людей з мисленням західної цивілізації - тим меньше того бардаку залишиться в Україні. Я хочу українського майбутнього своїм дітям.

Саме про це я й писав.

Впевнений, що в цих 40% нема такого питання, як у Вас - навчання дитини за кордоном. Ситий голодному не товариш, ага.

З.І. Янукович - ваш президент, а відтак у вас є всі підстави вірити, що бардаку буде значно менше :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так, але уявний мільйон дають якраз за те що виїдеш з України. Так би всі залишились, це ж так по українські: і рибку з'їсти...

А я думаю, що якщо гроші взяти і виїхати - це те саме, що й Батьківщину продати. А тут з мілліоном залишитись і гроші не в банку закатати, а вкласти в розвиток економіки, то буде користь і державі і самому собі.

Mr. Ves майбутнє України твориться не лише президентом, а й нами. І ситими і голодними. Нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю, що якщо гроші взяти і виїхати - це те саме, що й Батьківщину продати. А тут з мілліоном залишитись і гроші не в банку закатати, а вкласти в розвиток економіки, то буде користь і державі і самому собі.

Mr. Ves майбутнє України твориться не лише президентом, а й нами. І ситими і голодними. Нє?

Досить лицемірити.

Людина завжди була в пошуку вигоди для себе, дітей, сім'ї, родичів, тощо.

Зміна роботи на більш високооплачувану, пошуки можливості кар'єрного росту, відкриття власної справи, жадоба влади - це все було для "себя любомго(ой)" і задоволення своїх матеріальних (в першу чергу) потреб.

Чому не лунають заклики передати власну справу на баланс державі, чи працювати за менші кошти - це ж все покращить добробут нашої неньки!

А ... ну на! Тому, що це моє, а де загальне, як батьківщина, то можна й гарними фразами обійтися.

Для того аби продати батьківщину - потрібно мати право власності хоча б на якусь її частину, а в нашій країні судячи по всьому нема навіть закону який регламентує це право власності. Тому ця вся писанина - це лицемір'я тих людей, які себе зручно почувають в умовах, що склалися.

З.І. Може і є справжні патріоти, от тільки вони теж люблять гроші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю, що якщо гроші взяти і виїхати - це те саме, що й Батьківщину продати.

от якраз за це й пропонували "лімон", а не ось вам гроші, де будете жити: тут чи там?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поділюсь своїми думками...

У мене роздуми на цю тему наводять на певну аналогію. Є така цікава особливість... в великій компанії до керівника приходить людина, яка дуже значима для цієї організації, і говорить що хоче звільнитись. Керівник (в разі якщо працівник дійсно достойний), в переважній більшості, знаходить мотивацію для того щоб його залишити. Ну як по іншому, дуже цінний, майже незамінний спеціаліст, тягне сер'йозний кусок роботи, приймає правильні рішення - треба залишити! Але через деякий час людина всерівно йде. На диво, виявляється що великого страху в тому немає. Або знаходиться достойна заміна, або частина обов'язків перерозподіляється, або титанічна праця того хто пішов виявляється лише грамотною акторською грою. Катастрофи не сталось і все через деякий час нормалізовалось...

До чого я веду - якщо хочуть, то, при можливості, нехай їдуть. Тут теж діє специфічний закон збереження енергії. Катастрофи в цьому я не бачу. Особливої біди теж. Роботи і всіляких ресурсів залишиться тим хто не входить в 40%.

У мене дуже багато друзів і знайомих виїхало на ПМЖ. В США, Канаду, Англію і інші країни. Багато хто з них дуже пристойно влаштувався, але по приїзді сюди я особливого щастя в їх очах не бачу. Люди в країнах, куди в більшості хочуть виїхати, зовсім інші і ти для них зі своїм баченням, мяко говорячи, дивний, як і вони для тебе.

Що стосується дітей. То я буду щасливий, якщо, незважаючи на те в якій країні вони живуть і працюють, діти будуть гордитись своїм корінням, пишатись тим хто вони по національності, цінувати все те що характеризує державу в якій вони народились.

Можете вважати мої слова патетичними, але мені здається, що в умовах економічної глобалізації, кордони будуть носити більше умовну форму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Mr. Ves

Я балдєю від Ваших розсудів - "Чому не лунають заклики передати власну справу на баланс державі, чи працювати за менші кошти - це ж все покращить добробут нашої неньки! "

Ви впевнені, що передача підприємства державі буде на користь тієї самої держави? А працювати за меньші кошти це як?

Якщо підприємство успішне, то воно платить зарплату своїм робітнаикам, а вони, в свою чергу, тратять ці гроші в своїй країні. Разом з тим підприємство відраховує гроші на податки, яких у нас не мало.

Та це банальщина - я не маю тут її наводити. Всі знають з чого будується економіка в нашому несоціалістичному суспільстві. Всі люблять гроші,а " риба шукає де глибше, а людина де ліпше", а я думаю, що бажання жити в своїй країні - це не ліцемірство, це потреба.

P.S. Мій дядько виїхав в Німеччину разом із всією родиною, а я хочу приїхати до нього в гості. За свій кошт. На Октобер Фест. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво, якби подібне  опитування провести в Німеччині, Франції, тих же ж США і т.д. Тільки замінити звісно мільйон гривень на мільйон євро, доларів і т.п...

Гадаєте була б дуже велика різниця? ...

Пригадую розповідь знайомого про його перебування на Сіднейській Паралімпіаді (2000 рік). Окрім своїх супервражень він розповідав ще дещо цікаве:

Під час проведення олімпіади австралійські урядові агенти постійно "вербували" іноземців (пропонували громадянство та паспорт Австралії). І що цікаво - з Української збірної тоді в Сіднеї ніхто не залишився. А от чомусь лідером по кількості осіб, змінивших громадянство, стали ... ситі та багаті США. На жаль не пам'ятаю вже точних цифр - трохи часу вже минуло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, ти, як і будь який хахол все зводиш до грошей, насправді ж пропоную тобі подивитись на ситуацію з іншого боку - багато людей виїзджають не тому що в них мало грошей чи нема чого їсти, а тому, що тупо вже немає сенсу тут знаходитись. Подумай над цим.

І ці люди насправді, якась їх частина це і є справжні розумні люди і справжні патріоти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поділюсь своїми думками...

У мене роздуми на цю тему наводять на певну аналогію. Є така цікава особливість...(:)в(у) великій компанії до керівника приходить людина, яка дуже значима для цієї організації, і говорить(,) що хоче звільнитись. Керівник (в(у) разі(,) якщо працівник дійсно достойний), в(у) переважній більшості, знаходить мотивацію(,) для того щоб його залишити. Ну(,) як по(-)іншому, дуже цінний, майже незамінний спеціаліст, тягне сер'йозний кусок(шматок або ділянку) роботи, приймає правильні рішення - треба залишити! Але через деякий час людина всерівно(все-одно) йде. На диво, виявляється(,) що великого страху в тому немає. Або знаходиться достойна заміна, або частина обов'язків перерозподіляється, або титанічна праця того(,) хто пішов(,) виявляється лише грамотною акторською грою. Катастрофи не сталось і все через деякий час нормалізо(у)валось...

Вже втомився виправляти, шановний укГаїнцю ;)

До чого я веду -(:) якщо хочуть, то, при можливості, нехай їдуть. Тут теж діє специфічний закон збереження енергії. Катастрофи в цьому я не бачу. Особливої біди теж. Роботи і всіляких ресурсів залишиться тим(,) хто не входить в 40%.

Ти маєш на увазі, китайці завжди під рукою, з Джамшутом і Равшаном? Ще більше загадимо країну, саме цього не вистачало :ok2:

Ти хоч знаєш, що таке "Закон збереження енергії"? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! Max вийшов з підпілля!

Троль повертається :smile3:

Anubius, маладЕц слушай. Буш персональним редактором? А то влом перевіряти на орфографічні і граматичні помилки, чесно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, ти, як і будь який хахол все зводиш до грошей, насправді ж пропоную тобі подивитись на ситуацію з іншого боку - багато людей виїзджають не тому що в них мало грошей чи нема чого їсти, а тому, що тупо вже немає сенсу тут знаходитись. Подумай над цим.

І ці люди насправді, якась їх частина це і є справжні розумні люди і справжні патріоти.

Привіт патріарх тролів.

Тема розглядає питання виїзду в контексті грошової допомоги. Тому і я прив'язувався в своїх постах саме до грошей і до добробуту пересічного українця.

Якщо розглядати питання справжнього (такого як в тебе) патріотизму, то виявляється, що цвіт української інтелігенції, який почав залишати Україну ще за приходу "савєтов" являється хохлами і зрадниками, які продали батьківщину.

Любов до батьківщини як віра - повинна бути в серці, а не на форумі від троля, який ще 1,5 роки тому був до коренів нігтів червоний з пятикінечною зірочкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любов до батьківщини як віра - повинна бути в серці, а не на форумі від троля, який ще 1,5 роки тому був до коренів нігтів червоний з пятикінечною зірочкою.

не сдежусь, плюс стопиццот!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому і я прив'язувався в своїх постах саме до грошей і до добробуту пересічного українця.

пакращення життя уже сьогодни.

НЕ? ))

Любов до батьківщини як віра - повинна бути в серці

Бггг.

Любов до батьківщини повина бути в справах діях і думках.

В нас Любов до батьківщини в сердці кожного хохла - а на ділі голос за яника.

Нах така "любов"? Отож бо і воно.

Мр.ВЕс не зупинйся прошу, ЖГИ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...