Перейти до змісту

Спортивне орієнтування

DERK

Рекомендовані повідомлення

Тим хто вже займається чи хоче займатися цим спортом присвячена ця група!

В цій темі можна писати все що звязано з туризмом!!!=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись займався, профі з мене ніякий, але когось послухав би

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись займався, профі з мене ніякий, але когось послухав би

Якщо не секрет то в кого і де займався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не секрет то в кого і де займався?

та то ще в школі було, ходили на туристичний гурток. Були і походи і змагання. Орієнтування було лише одним напрямком. НаходИв звання: юний турист СРСР, здається на туриста СРСР не вистачило декілька кілометрів. Вела гурток жіночка, імені не пам'ятаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я ходив на туризм в школі, ходили в походи по населеним пунктам області, ночували в сільських школах в спальниках, на змагання їздили, я з дівчиною зайняли якесь місце по прокладанні маршрута на карті, маю 3-й юнацький розряд. Їздили в Карпати, тиждень жили в горах в палатках, зїдали три відра в день, прикольно було. Гурток вела Світлана... по баткові непамятаю.

В дорозі грали таку гру "Гра в Слова"

Я загадую слово і кажу першу букву, скільки букв в слові неговориться. Задача інших вгадати слово, або відкрити слідуючу букву.

Слово наприклад БОРДА, перша буква Б. Неможна просто вгадувати, питати БАРАБАН? БЕТОН?

Потрібно запитувати "Музикальний інструмент?" "Будівельний матеріал?"

І я маю назвати будьякий муз. інструмент і буд. матеріал на букву Б, необовязково БАРАБАН і БЕТОН, питання можна уточнювати щоб загнати в куток, може відгадуючий незнає що існує БЕТОН.

Якщо я незнаю відповідь відкриваю слідуючу букву. БО. Слідуючі загадувані слова повинні починатись на БО

"Чоловіче імя?" нєєє... це не Борис.

Загадуються іменникі.

гра Бомба, так я назавжди запамятав слово "пенополіурітан" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я ходив на туризм в школі, ходили в походи по населеним пунктам області, ночували в сільських школах в спальниках, на змагання їздили, я з дівчиною зайняли якесь місце по прокладанні маршрута на карті, маю 3-й юнацький розряд. Їздили в Карпати, тиждень жили в горах в палатках, зїдали три відра в день, прикольно було. Гурток вела Світлана... по баткові непамятаю.

В дорозі грали таку гру "Гра в Слова"

Я загадую слово і кажу першу букву, скільки букв в слові неговориться. Задача інших вгадати слово, або відкрити слідуючу букву.

Слово наприклад БОРДА, перша буква Б. Неможна просто вгадувати, питати БАРАБАН? БЕТОН?

Потрібно запитувати "Музикальний інструмент?" "Будівельний матеріал?"

І я маю назвати будьякий муз. інструмент і буд. матеріал на букву Б, необовязково БАРАБАН і БЕТОН, питання можна уточнювати щоб загнати в куток, може відгадуючий незнає що існує БЕТОН.

Якщо я незнаю відповідь відкриваю слідуючу букву. БО. Слідуючі загадувані слова повинні починатись на БО

"Чоловіче імя?" нєєє... це не Борис.

Загадуються іменникі.

гра Бомба, так я назавжди запамятав слово "пенополіурітан" :)

Це реально класна гра!!! :rolleyes: ми її і досі граєм!!!!

Ще є гра Пказуха або Корова....її по ріному називають...

Грає дві команди!Одна команда загадує іншій (одному з учасників) якесь слово і той має показати це слово своїй команді не промовивши жодного слова (жестами), а команда має відгадати його!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж колись "варилася" в туризмі...е-е-х суперово ж тими рюкзаками в гори, зимою на санках в Карпатах, в дощ сидіти біля вогнища з гітарою, зранку прокидатися в палатці від грохоту котєлків і черпаків, а потім смакувати якісь макарони з тушонкою...м-м-м! Змагання з орієнтування, то окрема історія-то хтось з новачків в лісі загубиться, то дощ льопне, тоді по лісі болото місиш! Руки-ноги в синяках після етапів з техніки. Зате спогадів до цих пір вистачає. Хто має можливість-займайтесь туризмом і діток привчайте-в житті згодиться. Це класно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це згадка на все життя, зараз друг ходив в Карпати, всього 5 чоловік, маршрут 10 км на вершинку якусь піднялись і назад. 5 днів. Спорядження, хавка, дорога, обійшлась кожному по 600 грн.

Похід це пригода, її ні чим не заміниш.

post-1019-1280167470,26_thumb.jpg

post-1019-1280167385,87_thumb.jpg

post-1019-1280167553,72_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да це згадка на все життя, зараз друг ходив в Карпати, всього 5 чоловік, маршрут 10 км на вершинку якусь піднялись і назад. 5 днів. Спорядження, хавка, дорога, обійшлась кожному по 600 грн.

Похід це пригода, її ні чим не заміниш.

post-1019-1280167470,26_thumb.jpg

post-1019-1280167385,87_thumb.jpg

post-1019-1280167553,72_thumb.jpg

так ти правий! :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гурток вела Світлана... по баткові непамятаю.

Часом не Світлана Миколаївна (мою здається саме так звали)? Можливо та сама.

Ще мені з класною керівничкою повезло - вона з чоловіком (теж вчителем) також туризм полюбляли і на шкільних змаганнях (ті що в Дачному, в кінці травня, щорічно проводилися по 3-4 дні) ми завжди разом були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще потім в школі після таких вдалих змагань оцінки на халяву з фіз-ри, географії і т.п. ставили. Дірєхтор персонально дякував :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В школе занимался у Левчуков вместе с krava.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще потім в школі після таких вдалих змагань оцінки на халяву з фіз-ри, географії і т.п. ставили. Дірєхтор персонально дякував :0003:

О, це таки да. 

А ще пам"ятаю свою першу участь в Дачному і посвяту кросівками по дупі від всієї команди :0094:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може і Миколаївна, квартира в неї була біля Малагаскара. В Дачному був один раз на змаганнях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шара починалася ще до змагань: тренувались під час уроків. Якщо повезе, то під час змагання пройде 3-4 досить серйозних контрольних (кінець року), звичайно ж оцінка автоматом, ну і "лаврові" гарні оцінки після вдалимх змагань.

...пам"ятаю свою першу участь в Дачному і посвяту кросівками по дупі від всієї команди :0094:

Блін, а чому мені це знайоме? Ласка, часом твій класний керівник не географ, чоловік моєї кєри - біологічки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...пам"ятаю свою першу участь в Дачному і посвяту кросівками по дупі від всієї команди  :0094:

Блін, а чому мені це знайоме? Ласка, часом твій класний керівник не географ, чоловік моєї кєри - біологічки?

Він самий, покійний. То ти теж там був?

В мене є групове фото всієї команди 1992 року, ти там є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

викладуй сюди фоткі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно, давно бігав за "Третевичів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво тут з вами...те все пройшла "лічно", навіть період тренування в збірній області був, тільки от мабуть на років 5 спізнилася, хоча...в туризмі всі друзі, незалежно від віку :rolleyes:

Розкажіть, хто і зараз любить з рюкзачком і палаткою в гори? Де бували, що бачили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він самий, покійний. То ти теж там був?

В мене є групове фото всієї команди 1992 року, ти там є?

3апросто міг бути в той рік, в мене є фотки, але на іншій квартирі. І, здається, там є ти (якщо в профілі твоє фото). А це значить, що моя дупа пам'ятає твій кросовок :D

І класи були поруч: ваш 168, наш 163 :)

П.С. За Вольдемара чув, шкода, веселий був чоловік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво тут з вами...те все пройшла "лічно", навіть період тренування в збірній області був, тільки от мабуть на років 5 спізнилася, хоча...в туризмі всі друзі, незалежно від віку :rolleyes:

Розкажіть, хто і зараз любить з рюкзачком і палаткою в гори? Де бували, що бачили?

особисто я зараз цим займаюсь!

Гори, палатки, рюкзаки.....бував в Карпатах, ходив походами по Волині....зараз активно займаюсь спортивним орієнтуваням, член збірної Волинської області :0005:

Давно, давно бігав за "Третевичів".

да......є такий дядько.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3апросто міг бути в той рік, в мене є фотки, але на іншій квартирі. І, здається, там є ти (якщо в профілі твоє фото). А це значить, що моя дупа пам'ятає твій кросовок :D

І класи були поруч: ваш 168, наш 163 :)

П.С. За Вольдемара чув, шкода, веселий був чоловік.

Значить мене маєш пам'ятати з довгою косою. Мені її мало не спалили тоді Вальдемар з Фєдьою, тримаючи мене над вогнем. :0098:

Ось і фото. А ти де на ньому? 

post-2742-1280240041,26_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто зараз тренує збірну Волині? Я була в обох Вась - Дем"янчука і Войтовича :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska, яка школа?

Хто зараз тренує збірну Волині? Я була в обох Вась - Дем"янчука і Войтовича

хм... ше вчора я з Войтовичем тренувався, а тут вже він збірну тренує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...