Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Пів години тому АДСЛ інтернет глючити почав. То пінгуєтьсятозовсім не пінгується. 5 хвилин грузить Гугл

Опубліковано

Виникла потреба скачати Samsung Kies. Швидкість закачки з офіційного сервера - 40-56 кБайт/сек.

http://downloadcente....12054_19_1.exe

Розмір: 88,7 МБ (92 939 360 байтів)

Я фігєю без баяна. 90 Мб качати пів години. І з мережею, кажуть, все гуд, проблеми на вашій стороні.

Качаю з офіційного сервера. Не повинно ж в них бути таких проблем зі швидкістю віддачі. Тим більше, що низька швидкість закачки не лише з downloadcenter.samsung.com, а майже постійно на протязі останніх 5 місяців. Рідко коли швидкість сягає 10 Мбіт/сек.

В той же час торрент без особливих проблем завантажує канал по максимуму. Щойно перевірив на популярній роздачі - пік 1,6 Мбайт/сек, що більше 12 Мбіт/сек і майже відповідає заявленій швидкості згідно тарифного плану.

Куди копати? Як грамотно службі підтримки пояснити наявну проблему?

Інтерент є? - є!.

На торрентах швидкість нормальна? - Нормальна.

P.S. Швидкість закачки Kies зросла до 90 кБайт/сек, ще трішки і буде 512К, мрія часів dial-up.

Опубліковано

Качаю з офіційного сервера. Не повинно ж в них бути таких проблем зі швидкістю віддачі.

не факт,

они могли отдать "даунлоад" сервис в аутсорсинг (о, так и есть... акамаи)

а акамаям пофиг скорость, работает ну и ладно

никто не умрёт если чуть дольше подождёт

с сайнов многих больших компаий скорость скачки не ахти

Опубліковано

Виникла потреба скачати Samsung Kies. Швидкість закачки з офіційного сервера - 40-56 кБайт/сек.

http://downloadcente....12054_19_1.exe

Розмір: 88,7 МБ (92 939 360 байтів)

Я фігєю без баяна. 90 Мб качати пів години. І з мережею, кажуть, все гуд, проблеми на вашій стороні.

Качаю з офіційного сервера. Не повинно ж в них бути таких проблем зі швидкістю віддачі. Тим більше, що низька швидкість закачки не лише з downloadcenter.samsung.com, а майже постійно на протязі останніх 5 місяців. Рідко коли швидкість сягає 10 Мбіт/сек.

В той же час торрент без особливих проблем завантажує канал по максимуму. Щойно перевірив на популярній роздачі - пік 1,6 Мбайт/сек, що більше 12 Мбіт/сек і майже відповідає заявленій швидкості згідно тарифного плану.

Куди копати? Як грамотно службі підтримки пояснити наявну проблему?

Інтерент є? - є!.

На торрентах швидкість нормальна? - Нормальна.

P.S. Швидкість закачки Kies зросла до 90 кБайт/сек, ще трішки і буде 512К, мрія часів dial-up.

Попроси кого то из знакомых подключённых к другому оператору типа киевстар или аербайтс скачать тот же файл по той же ссылке. И в то же время сделай у себя ту же закачку, результат даст тебе ответ на твой вопрос.

Опубліковано (змінено)

Завантажує з швидкістю 480 кбайт/с, інтернет-канал Датагруп 5 Мбіт/с на офіс 20 компів.

Можливо в тебе, така ситуація як колись була в мене. Датагруп ставить самі дешеві свічі, які від перепадів напруги або після короткочасного зникання і появи електрики в мережі переключаються на 10 Мбіт/с і тоді на весь будинок виходить лише 10 Мбіт і швидкість стає дуже низькою. Тоді я декілька разів звертався, свіч так і не перезагрузили (працівник не міг знайти його), звертався в відділ якості, питання теж не вирішилось, поки сам не пішов не знайшов в другому підїзді той свіч і не перезавантажив його.

Змінено користувачем Black
Опубліковано

Попроси кого то из знакомых подключённых к другому оператору типа киевстар или аербайтс скачать тот же файл по той же ссылке. И в то же время сделай у себя ту же закачку, результат даст тебе ответ на твой вопрос.

Перевіряв. Порівнював з Укртелекомом. Тариф Ультра, фактично підключається на 16М. Швидкість закачки даного файла становила ~850 Кбайт/сек.

Свіч стоїть в мене на площадці. За роки користування послугами даного провайдеру лише кілька разів його доводилося перезавантажувати.

Якби проблема була в свічі, то хіба торрент показував би таку високу швидкість закачки?

Опубліковано

Піпєц. Я холодний з Датагрупа. В п"ятницю підключили тобто 8.06, в суботу закинув на рахунок 200 грн. Сьогодні вже вівторок, вечір інтернет не працює. Дзвоню кожен день - годують завтраками. В суботу дзвонив сказали в понеділок зроблять. В понеділок подзвонив, сказали шо з вами з"яжеться наш спеціаліст, ніхто не зв"язався. Сьогодні перетелефонували десь біля обіду з відділу продажу, сказали , що все гаразд - користуйтесь. Прийшов ввечері додому - а голяк, ніфіка так і не працює. Дзвоню знов на службу підтримки - Вас не активували з відділу продажу, зв"язуйтесь з ними завтра з 9-ї до 18-ї. Просто якийсь піпєц, таке враження , що шарашкіна кантора, відділи якої між собою ніразу не взаємодіють, а функціонують як окремі організми.... Просто не має слів.

• +1 3
Опубліковано

Піпєц. Я холодний з Датагрупа. В п"ятницю підключили тобто 8.06, в суботу закинув на рахунок 200 грн. Сьогодні вже вівторок, вечір інтернет не працює. Дзвоню кожен день - годують завтраками. В суботу дзвонив сказали в понеділок зроблять. В понеділок подзвонив, сказали шо з вами з"яжеться наш спеціаліст, ніхто не зв"язався. Сьогодні перетелефонували десь біля обіду з відділу продажу, сказали , що все гаразд - користуйтесь. Прийшов ввечері додому - а голяк, ніфіка так і не працює. Дзвоню знов на службу підтримки - Вас не активували з відділу продажу, зв"язуйтесь з ними завтра з 9-ї до 18-ї. Просто якийсь піпєц, таке враження , що шарашкіна кантора, відділи якої між собою ніразу не взаємодіють, а функціонують як окремі організми.... Просто не має слів.

Охохо, не я один такий ))) Підключився 3 дні назад, до цих пір - не бачу інтернету. Дзвоню - кормлять так само завтраками. Жалію, що закинув 150 грн на рахунок, і взагалі зв'язався з цим "провайдером". Аверс напевне, і то скоріше вирішував питання з поломками... Кардинально змінив думку про ДатаГруп

Опубліковано

Піпєц. Я холодний з Датагрупа. В п"ятницю підключили тобто 8.06, в суботу закинув на рахунок 200 грн. Сьогодні вже вівторок, вечір інтернет не

Охохо, не я один такий ))) Підключився 3 дні назад, до цих пір - не бачу інтернету. Дзвоню - кормлять так само завтраками. Жалію, що закинув 150 грн на

ой,

а зачем вы столько платили? еще и на перед ?

весной когда меня подключали то они сначала всё сделали, потом дали бумажку на 51.2грн и попросили до конца месяца заплатить в банке

Опубліковано

показує

2009844063.png

насправді працює з перебоями, 5 мін швидкість 0, далі збільшується на 1-2 сек до максимуму, за цей час спідтест спрацьовує(показує 10 Мбс)

а потім знову швидкість під 0

а деколи буває протягом півгодини швидкість нульова

--- ukr.net ping statistics ---

268 packets transmitted, 160 received, 40% packet loss, time 267608ms

rtt min/avg/max/mdev = 10.935/11.615/26.878/2.003 ms

Опубліковано

Розкажи як можна забити канал 1Г на Володимирській?

Де тонко там і рветься - народна мудрість. Як показав час - забивають, після 19 години інтернету фактично немає, неможливо навіть в однокласниках попереписуватися. Адресу товариша з Володимирської можу скинути в приват.

• +1 1
Опубліковано

Ну я підключив тариф, 50 грн \ 50 мб. Зразу треба заплатити 150 грн за три місяці якоби

ну і я підключився на те ж саме. дуже радий. як то кажуть: "Політ нормальний!"(швидкість така ж, що заявлена 50 мб). я не є працівником датагруп, чи як там їх уже називають (не реклама!), але при перших же поломках в сітці (а у мене їх було аж три рази за користування послугою через грозу за чотири роки), вони зразу ж все "ремонтують", служба підтримки дуже привітна. дякую датагруп.

• +1 2
Опубліковано

Не знаю що сталося, але сьогодні "Датагруп" радує. Давно в мене такої швидкості не було. Нарешті вона відповідає заявленій. Цікаво, це глюк чи з приходом літа ситуація налагоджується? Може просто хтось поїхав на море :-)

Опубліковано

щось знову Датагруп почав лагати в районі ГПЗ, пінг 200+, швидкість до 1 мб, чудять знову з інетом

Опубліковано

зараз фінал Dreamhack 2012, m5 vs CLG.а я не можу стрім подивитися :0157:

(League of Legends)

тада, ледь кс додивився :0152:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...