Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нову розмітку, якою дозволили виїзд з ОККО наліво. :)

можливо я не додивився, але вроді як була суцільна так і залишилась

Опубліковано

Вчора ввечері по Кравчука біля "Колізею" маршрутка провалилася правим переднім колесом під землю.

...і тепер там перекрили рух і усі їдуть під будинками.
Опубліковано

Питання до тих хто останнім часом їздив на Київ. В якому стані зараз дорога? Кажуть що Рівне краще по об"їздній проїжджати.

Опубліковано

Кажуть що Рівне краще по об"їздній проїжджати.

Був на минулих вихідних - чиста правда, дороги жахливі в Рівному. Але потрохи робили. Можливо, що зараз вже краще.
Опубліковано

Питання до тих хто останнім часом їздив на Київ. В якому стані зараз дорога? Кажуть що Рівне краще по об"їздній проїжджати.

Головне проїхати Рівне. Потім норм. До Рівного так собі, 6-7 балів за 12 бальною)

Опубліковано

вчора був у Рівному, в Луцьку для порівняння - рай. причом там ями якісь специфічні - рови по всій ширині дороги, гуп-гуп як на бетонці в Ковелі, тільки значно сильніше.

Опубліковано

сьогодні техніка на Володимирській працювала....понаривали дирок на правій полосі зі сторони міста

Опубліковано

Як дорога на Горохів?

Полатана, за виключенням 3-5 км перед Гороховом. З Горохова до Радехова на три порядка гірше. А з Радехова до Львова - вона відсутня.

Опубліковано

А полосу дороги з Горохова до Луцька вже полатали? Бо полоса з Луцька до Горохова вже давно була підлатана.

Практично всю. Вчора їхав в цьому напрямку 100-110 км/год (за виключенням населених пунктів та інших деяких участків), і мене обганяли "льотчики" з явно більшою швидкістю.

Опубліковано

ПДР тут обговорюють? Якщо так, то хто знає чи можна завершувати обгін на суцільній, якщо почав на переривчастій ( В Росії ніби вже можна).

Опубліковано

Хтось чув коли вже начнуть робити міст через Стир на рованці, а то я вже задовбався кожен день їхати через ті ями. З кожним днем їх там все більше і більше вже не знаю кудою їхати. Там на середині є така яма що можна з авто ловити рибу :)

Опубліковано

Хтось чув коли вже начнуть робити міст через Стир на рованці, а то я вже задовбався кожен день їхати через ті ями. З кожним днем їх там все більше і більше вже не знаю кудою їхати. Там на середині є така яма що можна з авто ловити рибу :)

І як кльов? )))
Опубліковано (змінено)

Ну ну побачимо як вони будуть робити. Після снігів вони просто взяли здерли асфальт і все. Я думаю на цей раз буде так само, або засиплять чимось щоб пролежало літо і все.

Це фото що Ви скинули зроблено після того як вони здерли асфальт. На даний момент там ситуація набагато гірша.

Змінено користувачем Andreyxxx
Опубліковано

Всьо, панове, місто стало... :(

Відсьогодні перекрито рух транспорту вулицею Сенаторки Левчанівської

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття на вул. Сенаторки Левчанівської з 28 травня 2013 року до завершення робіт зупинено рух транспорту вказаною вулицею.

Сьогодні ж, з 14.00, у зв’язку з капітальним ремонтом, зупинять рух транспорту (по одній смузі) проспектом Перемоги на ділянці від перехрестя з вул. Шопена до шляхопроводу. Рух транспорту буде відновлений після завершення робіт.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Опубліковано

пустити по іншій смузі маршрутки, а всіх інших на об'їзд!

єдине що напрягатиме в даній ситуації, це те, що об'їжджати по залізничних переїздах лазо-карпенка-карого та лідавській, і на них часто опускають шлагбаум та і дорога там вузька. А на набережній взагалі можна залишити підвіску в ямах, не кажучи про дибільне перехрестя саме по собі.

сідайте на велосипед панове, аби дощу не було :)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...