jack74 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:30 #1026 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:30 На Ковель дорога проїздна, можна їхати.
viktor Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:31 #1027 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:31 Волинські дорожники зробили помилку, що з самого ранку неділі, 16 грудня, не залучили до очищення доріг від снігу важку техніку, - вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Але всі, кому належало народити, народили. Слава Богу. Але батькам запам’ятається надовго», – зауважив високопосадовець. Також Борис Клімчук повідомив: збільшився потік автомобілів на Ягодинській митниці, оскільки водії уникають дороги на Чоп. «Але 350 автомобілів за добу втягується, працює термінал. Все добре», – зазначив губернатор. «Але помилка у тому, що з самого ранку не залучили важку техніку. Анатолій, ніколи не переоцінюй своїх можливостей. Це тобі наука», – звернувся Клімчук до головного дорожника Волині Анатолія Посполітака. http://www.volynpost.com/news/9760-volynskyj-gubernator-kazhe-scho-zi-styhiieyu-na-volyni-vporalysia
yvazhaemuy Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:50 #1028 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 09:50 (змінено) Єрунда то какая... а ви що не відчули, що ЛУЦЬК СТАВ КРАЩИМ, БІЛІШИМ, ПУХКІШИМ,Життя стабільнішає, травмукти поповнюються новими пацієнтами, таксисти теж гарно заробляють. Прийшли жнива і для трактористів, грейдеристів - одна лопата - 50 гр. Ніхто нікуди не спішить, - особливо комунальники, ви що хотіли щоб ми працювали в три зміни і дітей вдома не бачили! Дітки теж сидять вдома - бо по дорозі до школи ще поламають собі ніжки. Дорога прочищена на головних магістралях міста - Мерія - ЦУМ - Диеркторія!Ми зробили, так як ми Обіцялися!Гроші на прибирання я роздав ще до 28 жовтня. Ага, а ви не хотіли брати... Гарних вам свят! Змінено 17 Грудня, 2012 в 10:16 користувачем yvazhaemuy
Amor Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:28 #1030 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:28 Ех добре що хоч сніг уже не йде, але всерівно поки дойшов до коледжу дві машини сусідів висунули з подвір"я, чуть не запізнився
gvdsw Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:28 #1031 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:28 (змінено) Це тому, що ти не їздив нормальними європейськими дорогами, які розчищаються до ідеального стану, незважаючи на снігопади.Я проти того, щоб людям можна було зкормити будь-яке гавно, і вони його "захавають" - мовляв, не так вже й погано... Варто прагнути до кращого, а не до того, що тобі пропонують за твої ж податки.ага, спасибо партии родной за наше счастливое детство!Ярчик,випередив, хотіла написати те ж саме, але від обурення на таку зашореність слова не відразу змогла підібрати...Я! Я працюю по вихідним і вночі - і особисто плачу зарплату ще 3 працівникам!а сьогодні я працюю вдома - тому що на роботу не доїхати!а з/п однаково платити потрібно...то кому мені дякувати?!Це хто тут ниє і жаліється? Справляються як можуть? Низький їм уклін? То може взагалі хай вдома сидять і чекають весни!? А ми їм будемо уклони бити!?Тепер да! З такою купою снігу за раз не справитись. А де вони були з п'ятниці на суботу? А в суботу що, не видно було, що жопа буде?! Чекали понеділка?!Ці служби для того й створені, що справлятись з такими явищами! І ніхто їм не заважав НЕ ДОПУСТИТИ такого стану речей! А раз не справляються зі своїми обов'язками - значить займають не свої посади.Yarchik, То можливо вам треба їхати жити в Європу? А якщо ви прагнете до кращого, то чого нікого не видно ні під облрадою, ні біля міськради? З плакатами, вилами, кілками, ще чимось...Liberta, я теж працюю і по вихідним і вночі, а якщо мені треба десь їхати, то я взяв лопату і поїхав. Де треба розчистив, допоміг комусь, допомогли мені, а не сиджу в інтернеті і і розказую як все погано.jack74, а хто сидить і чекає весни? ВИ особисто їздили по місту і бачили, що дороги не чистять?За суботу не треба розказувати брехню. Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову.А щоб не допустити такого стану речей, це їм мабуть брезент треба було над Луцьком натягнути? Змінено 17 Грудня, 2012 в 10:29 користувачем gvdsw 4 1
Yarchik Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:31 #1032 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:31 Yarchik, То можливо вам треба їхати жити в Європу? Давайте домовимося: Ви мені не кажете, куди мені треба їхати а я не кажу, куди Вам піти, ок?
gvdsw Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:36 #1033 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:36 Yarchik, То можливо вам треба їхати жити в Європу? Давайте домовимося: Ви мені не кажете, куди мені треба їхати а я не кажу, куди Вам піти, ок? Не треба писати вам з великої букви, якщо ви вже думаєте про те, куди мені треба піти... 1 2
madkot Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:39 #1034 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:39 gvdsw, ви дурень чи лише прикидаєтесь. якщо вам в магазин привезуть хліб низької якості бо не урожай, але скажуть, що вони старалися і роблять що можуть - ви його їсти будете? якщо по зовнішньому вигляду видно, що воно неїстивне.чи у лікарні може лікарям теж кланятись за те, що вони зроблять свою роботу аби як, в залежності від оплати і погодних та інших умов - звісно ні. кожен, кому платять за його роботу повинен її робити якісно і вчасно. а не робиш її правильно - будь ласка не скигли, що марсіани заважали і снігом присипали...
jack74 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:39 #1035 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:39 jack74, а хто сидить і чекає весни? ВИ особисто їздили по місту і бачили, що дороги не чистять?За суботу не треба розказувати брехню. Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову.А щоб не допустити такого стану речей, це їм мабуть брезент треба було над Луцьком натягнути?я теж їздив в суботу. Те, скільки машин їздило в такий снігопад, це те ж саме, що взагалі не їздило! І не треба розповідати, що вони бідні й несчасні ледве справляються! Парк очисних машин в них достатній! Чому їх не повиганяли ще тоді?!?! Чому вони їздили, в кращому випадку, по одній машині! Створювали видимість роботи? А в неділю ДЕ вони були??? А комбайни їхні ДЕ?!
SysR Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:41 #1036 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:41 За суботу не треба розказувати брехню. Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову. А щоб не допустити такого стану речей, це їм мабуть брезент треба було над Луцьком натягнути?Да що ви кажете?Для того щоб дороги були чистими їх треба чистити, а для цього треба підняти свою дупу з насиженого місця і почати працювати.Всі хто хотіли сьогодні зранку нормально виїхати, вчора взяли лопати і розкопали себе самі, і нічого доранку не позамітало і брезент ніхто не натягував.
Liberta Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:44 #1037 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:44 Liberta, якщо мені треба десь їхати, то я взяв лопату і поїхав.я ще не навчилась лопатою їздити...п.с. підтримала випадково
Black Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:44 #1038 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:44 Дорогу на Липини з Відродження в сторону Коста-брави взагалі ніхто не чистив. До ранку не позамітало, бо цієї ночі снігу не було ))))
Arden Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:45 #1039 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:45 Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову.Польша... Їдеш собі, чистенько, все прибрано. Переїжжаєш в Україну чи то тайга, чи тундра, одним словом шо на північний полюс потрапив)На кордоні 20 км черга з фур, бо ніто не хоче переїжжати на Україну.
Yarchik Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:46 #1040 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:46 Може, на цій фото снігу випало менше, ніж у нас? Автостради очищені до асфальту: То я маю бути вдячний владі за те, що вони за мільйони баксів купують і покращують свої вертольоти, а не можуть забезпечити необхідної кількості снігоочисної техніки? Блін, да немає грошей на закупівлю машин - придумайте якісь снігочисні приблуди-навіси на танки, танки в нас є і ще можуть їздити, і вперед!
SysR Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:53 #1041 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:53 танки в нас є і ще можуть їздитТанки не можуть випустити на асфальт, бо після танку не буде вже що очищувати.
Saddy Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:58 #1042 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:58 трошки дорожнього позитиву не завадить
madkot Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 #1043 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 на бронетехніку, наскільки мені відомо, можна почепити резинові накладк, чи не так?
vampirich Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 #1044 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 - Повідомте, будь-ласка, яка ситуація на дорозі Луцьк-Львів. Дякую - ти шо на приколі???? Луцьк - Львів нема такої дороги
Black Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 #1045 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 То я маю бути вдячний владі за те, що вони за мільйони баксів купують і покращують свої вертольоти, а не можуть забезпечити необхідної кількості снігоочисної техніки? Блін, да немає грошей на закупівлю машин - придумайте якісь снігочисні приблуди-навіси на танки, танки в нас є і ще можуть їздити, і вперед!Вже давно пора зрозуміти, що проблеми індєйців вождя не ї...ть.
Lisovic Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 #1046 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 10:59 SysR, можна, для асфальту є спец гусениці, і накладки для звичайних гусениць, правда при таких розкладах в нашій армії врядлі вони збереглись в звичайних частинах.
Yarchik Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:02 #1047 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:02 SysR, можна, для асфальту є спец гусениці, і накладки для звичайних гусениць, правда при таких розкладах в нашій армії врядлі вони збереглись в звичайних частинах.Збереглись, на паради в таких накладках випускають.
Lisovic Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:04 #1048 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:04 Збереглись, на паради в таких накладках випускають.Нє ну те що вони є в ізбраних це точно, але не факт що є в звичайних частинах.
madkot Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:09 #1049 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:09 наші комунальщики та МНСівці напевно не здогадувались, що зимою може випасти трішки снігу - трішки настільки, що вони не взмозі його вчасно прибрати та забезпечити дороги нормальним станом покриття.
SANEY Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:20 #1050 Опубліковано 17 Грудня, 2012 в 11:20 jack74, а хто сидить і чекає весни? ВИ особисто їздили по місту і бачили, що дороги не чистять? За суботу не треба розказувати брехню. Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову. А щоб не допустити такого стану речей, це їм мабуть брезент треба було над Луцьком натягнути? я теж їздив в суботу. Те, скільки машин їздило в такий снігопад, це те ж саме, що взагалі не їздило! І не треба розповідати, що вони бідні й несчасні ледве справляються! Парк очисних машин в них достатній! Чому їх не повиганяли ще тоді?!?! Чому вони їздили, в кращому випадку, по одній машині! Створювали видимість роботи? А в неділю ДЕ вони були??? А комбайни їхні ДЕ?! Комбайнів тих уже років з десять не видно. Колись вони належали "Луцькавтодору", але зараз вони мабуть вже давно порізані. А в "Луцькспецкомунтрансу" по ходу тільки 6 МаЗів на весь Луцьк.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти