Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В вдорах по Кравучка - Конякіна проїхався трактор, навіть з опущеним ковшом, пробив трохи дорогу для машин. А тротуари якщо були в пояс в снігу, то зараз майже по шию.

Опубліковано (змінено)

З луцького військогового ареродрому на допомогу лучанам має виїхати віськовий роторний грейдер. Якщо його розконцервують...

ось приклад його роботи

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8Dzxc_ULCvk

Змінено користувачем shpna
Опубліковано

Сьогодні хліба не можна було купити, не довезли.

За три дні мороз буде 20 градусів,якщо весь цей бардак не розгрібти, то для кінця світу в Луцьку ніякого космічного фактору і не треба.

Опубліковано (змінено)

В ньому міняється наклон труби через яку вилітає сніг... Але враховуючи швидкість з якою вилітає сніг то його дуже небезпечно пускати в місто.

Змінено користувачем qwentin
Опубліковано

Як з"їхати з Ківерцівсього мосту в сторону Ківерець є кіоск з хлібом. Продавець казала хліба хоч відбавляй а людей немає.

Опубліковано

Сьогодні хліба не можна було купити, не довезли.

За три дні мороз буде 20 градусів,якщо весь цей бардак не розгрібти, то для кінця світу в Луцьку ніякого космічного фактору і не треба.

Це точно.... ще трішки залишилось :)

Опубліковано

боюсь, що сила з якою вилітатиме сніг з ротора, не залежатиме від швидкості самого снігоочисника.

хтось із керівництва міста навіть про цей ротор казав, що він у двори не заїзджатиме

Як відповідь звідси:

«Військовий аеродром має нам зараз підіслати шнекоротор – це серйозна техніка, він очищає сніг, відкидає його в сторону. Проблема тільки втому, що він обмежений в дії – сніг кидає далеко, тому біля будинків його складно використовувати – можна вікна повибивати. Тому буде працювати на Набережній, на Мамусурова, на Гнідавській, і по Полонківській», - розповів головний комунальник міста.

До комунальників стосунку не маю, але брехню про відсутність снігоприбиральної техніки таки треба заперечити. Їздять. Інша справа, що мете і сипе - за годину-другу і сліду нема від їх роботи. Та і правди ніде діти - центральні дороги відносно чисті, а от двори, виїзди на центральні дороги, тротуари - попандос повний. Наприклад, по дорозі додому мене чекав замет із снігом по груди/шию без можливості його оминути. Надії на цю ніч. Під вечір бачив дуже багато маленьких комунальних тракторців за роботою над виїздами із дворів на 40-ому.

Та і природі якось би троха змилуватись над нами не завадило б. Але в нас, на відміну від Бродів, дощу не було, так що питання риторичне. Особисто я такого снігу в Луцьку просто не пам'ятаю.

Маршрутки їздили препогано сьогоднію Наприклад, "одиничок" не бачив жодної. А от тролейбуси до обіду "як штик" працювали. А от ввечері ті, кому у віддалені райони (є люди, які у неділю навіть працюють), мерзли під колючою хугою. Ні маршруток, ні "рогатих".

Про дорогу на Дубно є надія, що прочистять. О 17.30 бачив таке чудо:

tank.jpg

Їхало у супроводі двох даїшних машин без світла, з великим ковшом і смородом в сторону Дубно. Що це? Та машина з Володимира? Не схожа. До речі, колись у одному із сільгосппідприємств Волині було танкове шассі із кабіною від "Кіровця". Деталі хтось знає про нього?

Опубліковано (змінено)

Хто знає, дорогу до Журавич (Маневицька район) розчистили? Або хоча б до Маневицього поворота?

Родичі застряли просто, автобус не ходить, завтра навіть на роботу не йдуть

Змінено користувачем Panterka22
Опубліковано

До речі, колись у одному із сільгосппідприємств Волині було танкове шассі із кабіною від "Кіровця". Деталі хтось знає про нього?

це було на ковельській трасі за Володимиром-Волинським біля полігону, невеличке селище, що з ним зараз не знаю, однак коли працював то тягнув за собою по 12 плугів відразу....

Опубліковано

Як на мене, за кожним виїздом з двору, а особливо за підїздами до соціально важливих точок (лікарні, енергетика, магазин, школи..) -мають бути закріплені відповідальні за їх стан особи.

За полярним колом ще й не так засипає, і не 3 місяці, а 9. На свойому подвір,ї кожен господар кожного ранку сніг розчищає,а в місті все нічиє наче.

Тільки як треба яку землю- то все заняте.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Про дорогу на Дубно є надія, що прочистять. О 17.30 бачив таке чудо:

Їхало у супроводі двох даїшних машин без світла, з великим ковшом і смородом в сторону Дубно. Що це? Та машина з Володимира? Не схожа. До речі, колись у одному із сільгосппідприємств Волині було танкове шассі із кабіною від "Кіровця". Деталі хтось знає про нього?

МНС-ників. я уже згадував про нього раніше в цій темі.

БАТ М

Точно він. я його вдень на Рованцях хвилин 20 розивлявся. поки він на сусідній вулиці сніг чистив. Правда, в нього з дощок борти були позаду кабіни

Людини зі всього нового масиву позбігались просити вулиці прочистити, відмовились і погнали по обїзній в сторону ДПЗ (може на Горохів, пробивати трасу на Львів?)

Змінено користувачем rl72
Опубліковано
Для допомоги комунальникам працює бульдозер С-100 та БАТ 2М. Окрім того, у всіх районах області задіяна високопрохідна техніка структурних підрозділів для недопущення заторів на дорогах.

http://vip.volyn.ua/...ortnikh-zasobiv

напевно помилились про БАТ 2М, це просто старенький БАТ М...

Опубліковано

Щойно повернулися з Буковеля. Ну що можу сказати? Доїхали :-)

Яремче - Івано-Франківськ - Львів - Горохів - Луцьк.

Шлях не Тернопіль був закритий. З Львову спочатку планували на Дубно, але там також глухий номер. Поїхали напряму. Лише в одному місці об'їзджали по полю. Делкобійники сказали, що тудою закарпатці успішно проїзджали, але пройшло вже пару годин. Вирішили ризикнути і все пройшло вдало.

Кілька разів зустрічали снігоочисну техніку, але її надто мало, щоб до ранку привести дорогу в нормальний стан. Тим більше, місцями продовжує мести сніг.

Стільки нерухомих фур я ще не бачив.

Опубліковано

маю кілька фото

1-е фото-вул загородня

2-е фото вул Гулака-Артемовскього (проїзд від кутового до роддому,висота снігу понад метр)

3,4,5 (проспект грушевського)

5.6 (вул Шевченка 13а)

7. Заправка Вог на відродження

post-212-0-56086000-1355700784_thumb.jpg

post-212-0-03347100-1355700850_thumb.jpg

post-212-0-60198900-1355700971_thumb.jpg

post-212-0-00385500-1355700989_thumb.jpg

post-212-0-95446300-1355701012_thumb.jpg

post-212-0-51358300-1355701046_thumb.jpg

post-212-0-52869700-1355701061_thumb.jpg

post-212-0-62549800-1355701104_thumb.jpg

• +1 1
Опубліковано

В пробке на трассе "Киев-Чоп" родился ребенок

Вчора, коли ми приїхали від батьків, в"їхали в свою вулицю і... застрягли. Благо, біля своїх будинків якраз сусіди чистили доріжки. Вони (6 чоловік) і мій чоловік з лопатами трохи прочищали, трохи пхали машину і ми так доставили машину до подвір"я. Далі по дорозі до ранку нічого не змінилось - все як на мому фото - стежка з поодиноких слідів. А от від нас до дороги - вкатана колія. По принципу: Сама протоптана стежка та, яка веде в тупик.

Приїхала на роботу. Охоронник вже прочистив тунель до входу в приміщення. Висота 1м.

Опубліковано (змінено)

виїхати з двору не реально.

пішов чистити сніг))

Змінено користувачем Андрій Віталійович
Опубліковано

на роботу сьогодні дістатись величезний трабл. маршрутки біля там-таму забиті. люди збираються групками, щоб таксі взяти, але вільних просто нема. сам добрався за ~50 хв., що зазвичай і 15 хв. вистачає

Опубліковано

До комунальників стосунку не маю, але брехню про відсутність снігоприбиральної техніки таки треба заперечити. Їздять. Інша справа, що мете і сипе - за годину-другу і сліду нема від їх роботи. ...

Комунальщики обісрались конкретно цього разу. Звичайно, снігу випало стііільки, що я не пам'ятаю такого, але й щоб майже не було снігоприбиральної техніки!!! Минулі зими по три машини в ряд одна за одною цілими ночами ганяли, і не тільки по центральних вулицях! Комбайни сніг збирали і машини вивозили! А цього разу?! Де-не-де одна проїде, де-не-де грейдер пройде І ВСЕ!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...