Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

bodia88888, який цей - "Рух прямо" чи "Рух по смугах"?

"Рух по смугах"

ПС: не прикалуйтесь тіко з мене "мол знак там вісить два роки, а ваділа ти такий х...вий, не бачиш знаків..." і т.д. , Я ж його дійсно непомічав...

Опубліковано

bodia88888, ти не воділа х..вий - ти читач поганий: opel95 мав на увазі "Рух прямо" - він просто процитував багато.

Не исправление ошибки, а упорство в ней роняет честь любого человека или организации людей.

Б. Франклин

ПС. Зізнаюсь, недочитав!

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Будьте обережні, водії!!!

Проїжджав біля ТАМ-ТАМу - картина слідуюча.

Поряд із зупинкою (по сторону ВОГ) на проїзжій частині (орієнтовно між крайною правою смугою та середньою) утворилось провалля. Ще на минулому тижні їхав і проїжджав по ньому. Зараз - це буде капець авто. Дірка збільшилась суттєво, і якщо попасти, то будуть велику неприємності.

А кругом дірки видно як асфальт ломиться далі.

Станом на обід роботи ніякі не проводились.Ну, як завжди... Пока не рухне щось, то ВОНИ дупи свої туди не присунуть.

Змінено користувачем bodia88888
  • +1 1
Опубліковано

xxx: Искренне желаю тому человеку, который придумал "ямочный ремонт", всю жизнь носить только ШТОПАНЫЕ носки.

• +1 2
Опубліковано

У Луцьку перекрито рух транспорту вулицею Парковий узвіз. Більш відомого лучанам як Тещин язик.

Повідомляє Луцька міська рада.

Данне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Це рішення прийнято у зв’язку з капітальним ремонтом підпірної стінки на вулиці Парковий узвіз. Рух транспорту (по одній смузі) вказаною вулицею перекрито до завершення робіт.

• +1 1
Опубліковано

Взагалі ця вулиця і так була з одностороннім рухом, де ви там бачили кілька смуг? )))

:) Смуга - мін. 2,75м. Насмілюсь припустити, що в ширину Тещин Язик 5,5 м точно має. От і виходить кілька смуг. ;)
Опубліковано

Біля 5-ої школи, в сторону моста, 2-ий світлофор (за переходом, навпроти зупинки), АНХТУНГ ..ля, ямочка. На вигляд "мєлка" і невеличка, але коли через неї проїхав - словниковий запас мій був зовсім не літературний. :0156::0028: . Колеса 175/70/13.

ПС. тримайтесь ближче до роздільної смуги відразу за 2-им світлофором. Або коли немає маршрутки зправа, то правіше.

Опубліковано

м\хтось в курсі якого милого на вокзалі стільки машин стоїть всюди? гусениці ніде сир...ти! такій двіжняк шо ужос! наліво повернути де сквер роблять просто затруднітельно!чи це я саме в час пик попав...

Опубліковано

Біля 5-ої школи, в сторону моста, 2-ий світлофор (за переходом, навпроти зупинки), АНХТУНГ ..ля, ямочка. На вигляд "мєлка" і невеличка, але коли через неї проїхав - словниковий запас мій був зовсім не літературний. :0156::0028: . Колеса 175/70/13.

ПС. тримайтесь ближче до роздільної смуги відразу за 2-им світлофором. Або коли немає маршрутки зправа, то правіше.

ух-ти-и!!! новина з довжелезною бородою... з того часу коли "ямка" "створилась" світлофори помінялись і то з запізненням... про такі "маленькі" ямки на борді не пишуть :bayan:

• +1 1
Опубліковано

до речі про світлофори, а чому вони не працюють? неможливо їздити стало з нашими шумахерами то...їхати хочуть всі а пропусти ніхто не спішить...а дайці собі стоять біля 5 школи ловлять "порушників"

Опубліковано
до речі про світлофори, а чому вони не працюють?

Вчера те что ближе к мосту не то что не работали, их вообще физически не было

Опубліковано
до речі про світлофори, а чому вони не працюють?

Вчера те что ближе к мосту не то что не работали, их вообще физически не было

Міняють на нові, ніби то світлодіодні...

Щоправда процес затягнувся на тиждень

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Для tolik79 і тих, кому не цікава "Дорожная обстановка":

ух-ти-и!!! новина з довжелезною бородою... з того часу коли "ямка" "створилась"

Коли зловив ямку, тоді і написав (попередив ІНШИХ) про неї.

світлофори помінялись і то з запізненням...

Прочитайте уважніше, про ЗАМІНУ світлофорів я неписав.

про такі "маленькі" ямки на борді не пишуть :bayan:

:naezd:То давайТЕ тоді всі повидаляємося звідси, нєх...р писати взагалі про що небудь?????

Змінено користувачем bodia88888
Опубліковано

не ображайся, друже, таких ямок - як після дощу грибів! хто "засік" ще поки маленьнку ямку на світлофорі біля МАТ МАТу зі сторони розв"язки з пр. Перемоги?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Під час футбольного матчу «Волинь» -«Карпати» 13 липня буде перекритий рух транспорту, крім громадського, проспектами Президента Грушевського та Перемоги у Луцьку.

Про це йдеться в розпорядженні першого заступника міського голови Святослава Кравчука.

Відповідне звернення до міської ради скерувало керівництво Луцького міськвідділу міліції. Відтак, для забезпечення громадського порядку у п’ятницю з 16:00 до 22:00 поблизу стадіону «Авангард» автомобілі курсуватимуть об’їзними шляхами. тут

Опубліковано

Під час футбольного матчу «Волинь» -«Карпати» 13 липня буде перекритий рух транспорту, крім громадського, проспектами Президента Грушевського та Перемоги у Луцьку.

Про це йдеться в розпорядженні першого заступника міського голови Святослава Кравчука.

Відповідне звернення до міської ради скерувало керівництво Луцького міськвідділу міліції. Відтак, для забезпечення громадського порядку у п’ятницю з 16:00 до 22:00 поблизу стадіону «Авангард» автомобілі курсуватимуть об’їзними шляхами. тут

А если я буду ехать домой как раз напротив стадиона (ул. Коновальца) меня не пустят? раньше же даишники на круге проверяли прописку в паспорте и пускали....

Опубліковано

а що за прикол з світлофорами біля грібоєдова? один вже показує червоний а на іншому зелений! З однієї сторони стоять з другої валять...

Опубліковано

а що за прикол з світлофорами біля грібоєдова? один вже показує червоний а на іншому зелений! З однієї сторони стоять з другої валять...

Так само і на іншому світлофорі, на Клима Савури. Теж не можу догнати чому так налаштовані.

Опубліковано

Так само і на іншому світлофорі, на Клима Савури. Теж не можу догнати чому так налаштовані.

Починають їхати першими ті, що з моста спустилися. Напевне, той хто налаштовував світлофори, вважав, що від тамтаму буде й ти більший потік транспорту і їм тра першими рухатись.+ поворот навпроти Західінкомбанку, від Вопака. ІМХО.

ПС.Але всеодно якось вони (світлофори) дивакувато працюють.

ПСС. Не дарма дайці в карманчику біля 5 школи пасуться інколи. Хтось завтикає і поїде на червоне.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...