Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, romanc сказал:

А меня развели на проверку при закрытии, напишите заяву, а потоом проверяльщики удивлялись, зачем я попросил..

Не розвели, нормальна практика: пройшов перевірку і спиш спокійно, тобто шлеш податкову. А без перевірки ще щось може вилізти вже коли ти й забудеш. Коли я закривався, тоді ніяких заяв не писали, перевірка проводилася автоматом після подачі заяви про закриття.

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Не розвели, нормальна практика: пройшов перевірку і спиш спокійно, тобто шлеш податкову. А без перевірки ще щось може вилізти вже коли ти й забудеш. Коли я закривався, тоді ніяких заяв не писали, перевірка проводилася автоматом після подачі заяви про закриття.

Мне еще дополнительную, через областную налоговую, отдельный кабинет с проверяющими.

Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

Мне еще дополнительную, через областную налоговую, отдельный кабинет с проверяющими.

Нас взагалі в Києві перевіряли.

Опубліковано
23 минуты назад, nickel сказал:

Підтверджує мою думку.

Хіба його не іноземний інвестор викупив. Чи може після того ін.  інвестори перестали заходити?

Опубліковано
Только что, volks сказал:

Чи може після того ін.  інвестори перестали заходити?

Які? Ти вважаєш що в нас є іноземні інвестиції? Це сльози з того що ми могли б мати.

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Не було в Україні жодної амністії.

Була, в 2015-му

Тільки називалась "податковий компроміс". Юр.особам пропонували заплатити 5% (здається) за суми завищеного/недоплаченого ПДВ і ПнП.   Багато підприємств скористалось.   бюджет трохи поповнився.

Але якщо Ви думаєте, що після того 2015-го року ті ж підприємства почали вести чесну і прозору діяльність - то Ви помиляєтесь. :D

Думаю так буде і з цією амністією для фіз.осіб., Закон про яку вже підписаний президентом.  

• +1 2
Опубліковано
6 minutes ago, nickel said:

Які? Ти вважаєш що в нас є іноземні інвестиції? Це сльози з того що ми могли б мати.

Не нада ля-ля. Такі потужні економіки як Кіпр, Панама, Британські Віргінські Острови, Беліз... інвестували в Україну охуліарди доларів! Компаніям з цих країн належать сотні (може й тисячі) успішних українських підприємств!

:)   

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, natalka) сказал:

Була, в 2015-му

Тільки називалась "податковий компроміс". Юр.особам пропонували заплатити 5% (здається) за суми завищеного/недоплаченого ПДВ і ПнП.   Багато підприємств скористалось.   бюджет трохи поповнився.

Але якщо Ви думаєте, що після того 2015-го року ті ж підприємства почали вести чесну і прозору діяльність - то Ви помиляєтесь. :D

Думаю так буде і з цією амністією для фіз.осіб., Закон про яку вже підписаний президентом.  

Наталка, те, що я собі уявляю амністією не було і не буде, ні в 15 ні зараз.

Амністія сама по собі не вирішує нічого, взагалі немає ніякого чарівного дійства, після якого податкову можна буде розпустити. Після амністії вони навпаки мали б почати працювати з подвоєною силою. Коли я говорю про амністію, то маю на увазі й реформу податкової, а в нас роблять "компроміси", а не амністії.

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Не нада ля-ля. Такі потужні економіки як Кіпр, Панама, Британські Віргінські Острови, Беліз... інвестували в Україну охуліарди доларів! Компаніям з цих країн належать сотні (може й тисячі) успішних українських підприємств!

:)   

Було б смішно, якби не було сумно.

Опубліковано

Трохи набридло, всі вчепилися до слова амністія, забуваючи що мова йшла про приватизацію. Її треба оголосити такою що відбувалася і оголосити, що результати не будуть оспорювати ся державою - я говорив про цю амністію.

Опубліковано
43 минуты назад, nickel сказал:

Ну точно не через розкуркулення. І Криворіжсталь тому яскравий приклад.

Опубліковано
45 хвилин тому, nickel сказано:

Трохи набридло, всі вчепилися до слова амністія, забуваючи що мова йшла про приватизацію. Її треба оголосити такою що відбувалася і оголосити, що результати не будуть оспорювати ся державою - я говорив про цю амністію.

Буде створено поганий прецедент - можна обкрадати цілу державу і тобі за це нічого не буде. Бо приватизували все по різному - дехто викупляв сертифікати. А були такі директора, що штучно банкрутили підприємства та потім за безцінь купляли самі цінні активи. 

• +1 1
Опубліковано
27 минут назад, volks сказал:

Ну точно не через розкуркулення. І Криворіжсталь тому яскравий приклад.

Додай до цього ще розкуркулення і забудь про інвестиції і Криворіжсталь, буле яскравим і єдиним прикладом. Вона і так таким є - єдиним і тому яскравим, але не таким що характеризує політику держави, тому й інвестор ризикнув.

Опубліковано
59 хвилин тому, nickel сказано:

тобто, навіть якщо право власності набуто злочинним шляхом, все-одно, пропонуєш понять і прастіть? 

ніхто ж не каже, що держава збирається віджати майно в сумлінних інвесторів, тільки те - де були порушення.

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

ніхто ж не каже, що держава збирається віджати майно в сумлінних інвесторів, тільки те - де були порушення.

Фух, ну то значить ахмєтов, коломойський, фірташ і пінчук можуть видихнути і спати спокійно.

А несумлінному порошенку треба збирати шмотки і валити до себе в Іспанію, поки не посадили))

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
17 минут назад, sergkots сказал:

Буде створено поганий прецедент - можна обкрадати цілу державу і тобі за це нічого не буде.

Бля, а зараз в нас що? Ніхто не обкрадав і не обкрадає "цілу державу", усі завмерли і чекають прецеденту? Зараз нікому не вистачить яєць усе "забрать и поделить" і слава богу. Пізно вже кулачками трясти, пора визнати поразку і зафіксувати втрати.

Цитата

Бо приватизували все по різному - дехто викупляв сертифікати. А були такі директора, що штучно банкрутили підприємства та потім за безцінь купляли самі цінні активи. 

Хіба я казав, що приватизація відбулася чесно?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Вона і так таким є - єдиним і тому яскравим, але не таким що характеризує політику держави, тому й інвестор ризикнув.

Або просто розумів, що приватизовує його без договорняків і, відповідно, знову його реприватизовувати не будуть. 

Опубліковано
15 минут назад, Bliksss сказал:

тобто, навіть якщо право власності набуто злочинним шляхом, все-одно, пропонуєш понять і прастіть? 

Я за те, що вор должен сідєть в тюрьмє. А не платити податки, займатися благодійністю і т.д. і т.п.

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Фух, ну то значить ахмєтов, коломойський, фірташ і пінчук можуть видихнути і спати спокійно.

А несумлінному порошенку треба збирати шмотки і валити до себе в Іспанію, поки не посадили))

не треба в Іспанію, хай десь далі валить.

9 хвилин тому, nickel сказано:

Хіба я казав, що приватизація відбулася чесно?

не казав, але вже вкотре кажеш - що треба прастіть всєх... що на тебе не схоже, це точно ти? ;)

Опубліковано (змінено)
29 минут назад, Bliksss сказал:

Та 99% приватизацій відбувалися з різними порушеннями, як значними так і не дуже. Де "дуже", там вже поховані усі свідки, хрєн що ти розслідуєш. Тому - да, панять і прастіть. Як в біржових гравців - зафіксуватися і жити далі. Це буде для всіх краще, ніж постійно згадувати, що колись баба дівкою була і буй від пупа неможливо було відірвати.

Змінено користувачем nickel
  • Подобається 1
Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Я за те, що вор должен сідєть в тюрьмє. А не платити податки, займатися благодійністю і т.д. і т.п.

От після закінчення приватизації і сказати: ми проіпалися і дали вам не завжди чесно приватизувати, такого більше не повториться, відтепер платите податки справно.

Только что, Bliksss сказал:

не казав, але вже вкотре кажеш - що треба прастіть всєх... що на тебе не схоже, це точно ти? ;)

Бо вважаю що момент, коли цивілізований світ зрозумів би тотальну реприватизацію, вже давно пройшов. Пора зняти рожеві окуляри і зрозуміти це. Хоча я взагалі не прихильник таких прощань. Ну але не вистачило б в жодної влади на це яєць. 

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

А хто і як має визначати,хто вор,хто нє.

Хто має сидіти,а хто нє.

І саме головне,якщо пів країни виявиться ворами ,і звісно ж не захочуть сидіти в тюрмі,то як їх туди посадити?

А хто тоді буде працювати,вчити,лікувати,урожай вирощувати?

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

А хто і як має визначати,хто вор,хто нє.

Хто має сидіти,а хто нє.

І саме головне,якщо пів країни виявиться ворами ,і звісно ж не захочуть сидіти в тюрмі,то як їх туди посадити?

А хто тоді буде працювати,вчити,лікувати,урожай вирощувати?

Ок. Якщо відкрию твій магазин,  і винесу тіліпони, мене також треба панять і прастіть?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ок.Якщо в мого діда була земля а потім її колективізували,а потім паї поділили, і тепер мою землю продають- то мені що робити?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...