Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Nokian сказано:

надмірні податки в такій країні заганяють більшість економіки в тінь.

не мало країн, де податки - набагато більші ніж в Україні, але - платять і такого поняття як тіньова економіка - не існує.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
15 минут назад, Bliksss сказал:

все правильно - мутять з податками, продаж товарів - свій код і відповідний податок, а "пробили" код як за послуги - менший податок )) 

покупцю - в принципі пофіг, а продавцю - профіт.

P.S. Я б не звернув уваги, але платив з валютної картки, вийшла різниця - тому і заморочився. В моєму випадку, оплата в інет-магазині - безкоштовна, а списали як обнал - це вже конвертація + %.

Как правило, код назначается автоматически банком, предоставляющим услугу эквайринга (приём к оплате банковских карт в качестве средства оплаты товаров или услуг).

Банк мутить?

Опубліковано (змінено)
59 хвилин тому, nickel сказано:

Банк мутить?

чого банк? саме - продавець мутить, можеш погуглити - купа інфи на цю тему в інтернеті. І якраз таки - стосується великих роздрібних контор ))

P.S. Розетка - вже частина пром.уа, ще не таке буде.

• +1 2
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Просто, в нас більшість людей хитровиїбисті та зажерливі. 

У нас это не настолько приследуемо долгие годы, было нормой...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, nickel сказано:

Банк мутить?

мені - якось пояснювали більш детально, вже дослівно не скажу, бо - не особливо вникав.

Суть в тому, якщо в однієї юр. особи - кілька видів діяльності (послуги, товари і т.п.), якщо оплата іде через інтернет - банку відправляється код одного виду, з клієнта списується сума яку він розраховував заплатити, всі задоволені...Банк же не буде знати - надав ти послугу, чи продав товар...

Якось так, напевно - трохи хитріше це все відбувається, але - я не вникав в деталі.

Опубліковано
41 хвилин тому, romanc сказано:

У нас это не настолько приследуемо долгие годы, было нормой...

згадується випадок кількарічної давнини, прийшли з обшуком до якогось чиновника, чи митника додому (точно не пам'ятаю) , так там все село пішло горою на ментів - нащо таку хорошу людину зачіпати, він же і церкву побудував, і дорогу зробив, і всім допомагає... А те що він фізично не міг би це зробите на свою ЗП - нікого не валить, на такі аргументи, казали - ну і х.й, людина ж - хороша, а якби не він взяв - взяв би хтось інший і т.п. 

• +1 3
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

Віктор, ви по моєму , праві але частково. От тако чесно, як ти вважаєш, мова йде про людей ,які издячать в Україні фізично, вони повинні державі платити податки чи ні? Кладе газоблок, робить дахи ,обшиває бані ,варить машини ,лиє фундаменти тощо.  Мова про важку небезпечну для здоров’я фізичну роботу. Просто так чи ні?

Всі повинні платити податки,але ці податки мають бути адекватними.

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Всі повинні платити податки,але ці податки мають бути адекватними.

а в конкретних цифрах, це скільки?

P.S. В Україні - менші податки ніж в більшості Європейських країн, мова навіть не про бізнес, а про податки з фізичних осіб. 

Наприклад, в Іспанії, якщо у вас депозит до 6.000, тоді заплатите 19% від доходу за депозитом, якщо більше 25.000 - 23%, в Україні - 18+1,5

ПДФО від 19% якщо заробили до 12500 на рік, і до 45% якщо більше 60000 на рік, на вашу думку - це адекватні податки?

• +1 2
Опубліковано
5 часов назад, Nokian сказал:

Податки мають бути такими,щоб було ВИГІДНІШЕ їх платити,ніж не платити.

Трохи не так. Штраф має бути такий, щоб вигідніше було податок заплатити. А також штраф на того, хто це контролює, має бути таким, щоб вигідніше було просто штраф стягнути.

Опубліковано
7 минут назад, volks сказал:

Трохи не так. . А також штраф на того, хто це контролює, має бути таким, щоб вигідніше було просто штраф стягнути.

Не штраф, а реальный срок.

Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

Не штраф, а реальный срок.

Та я спочатку писав "відповідальність", але потім змінив заради гри слів

Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

а в конкретних цифрах, це скільки?

P.S. В Україні - менші податки ніж в більшості Європейських країн, мова навіть не про бізнес, а про податки з фізичних осіб. 

Наприклад, в Іспанії, якщо у вас депозит до 6.000, тоді заплатите 19% від доходу за депозитом, якщо більше 25.000 - 23%, в Україні - 18+1,5

ПДФО від 19% якщо заробили до 12500 на рік, і до 45% якщо більше 60000 на рік, на вашу думку - це адекватні податки?

33 хвилин тому, volks сказано:

Трохи не так. Штраф має бути такий, щоб вигідніше було податок заплатити. А також штраф на того, хто це контролює, має бути таким, щоб вигідніше було просто штраф стягнути

В нас того й нема виробництва,бо треба день і ніч напружуватися ,вкладати гроші ,нерви,сили ,здоров'я,час,а потім прийде якийсь лайдак, котрий за цей час пальцем о палець не вдарив,і почне стягувати ,,податки,,.

Уроки 1917 не пройшли даром.

• -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

В нас того й нема виробництва,бо треба день і ніч напружуватися ,вкладати гроші ,нерви,сили ,здоров'я,час,а потім прийде якийсь лайдак, котрий за цей час пальцем о палець не вдарив,і почне стягувати ,,податки,,.

Про це і мова - які податки не зроби, підприємців все-одно будуть верещати.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Nokian сказано:

Уроки 1917 не пройшли даром.

таки пройшли, в 17 році - не почали стягувати податки, а взяли і все забрали (погоджуюсь, перегнули палку). І по результатах майдану - думалось що також - так і буде, але, вийшло з точністю до навпаки.

Я питав в багатьох розумних людей, але ніхто толком мені не зміг пояснити - в результаті якого економічного дива, дрібні радянські спекулянти - стали поважними власниками металургійних комбінатів, цукрових заводів та шоколадних фабрик.

• +1 1
Опубліковано
4 часа назад, Bliksss сказал:

таки пройшли, в 17 році - не почали стягувати податки, а взяли і все забрали (погоджуюсь, перегнули палку). І по результатах майдану - думалось що також - так і буде, але, вийшло з точністю до навпаки.

Я питав в багатьох розумних людей, але ніхто толком мені не зміг пояснити - в результаті якого економічного дива, дрібні радянські спекулянти - стали поважними власниками металургійних комбінатів, цукрових заводів та шоколадних фабрик.

Те, кто имел представление о капитализме и работе при нем.

Опубліковано
7 часов назад, Nokian сказал:

Ото ж ,розстріляти їх всіх нах

Так отож. І почати з торговців тіліпонами

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 годин тому, romanc сказано:

Уяву мають майже всі а стати  підприємцями  можуть 10-15 відсотків.

В любій країні.

Це закладено природою.

Так ось,смішно заздрити , що я не можу пробігти 100 метрів як Усейн Болт,чи заграти на гітарі як Річі Блекмор.

А ось заздрити , що хтось успішніший чомусь в наших країнах прийнято.

• -1 2
Опубліковано
3 минуты назад, Nokian сказал:

В любій країні.

Це закладено природою.

Так ось,смішно заздрити , що я не можу пробігти 100 метрів як Усейн Болт,чи заграти на гітарі як Річі Блекмор.

Не при союзе. Сейчас любой может стать, а вот успешными меньше процента.

Опубліковано (змінено)
5 годин тому, romanc сказано:

Я не питаю - хто, це і так всім відомо, цікаво - як вони стали власниками цих підприємств, якщо грошей не було?

Правильна відповідь тільки одна - сп*здили, а розказують, що починали з пошиття "ширпотрєбних сумок" і за ці гроші купили перший завод, а там - все як по маслу ))

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
14 минут назад, Bliksss сказал:

Я не питаю - хто, це і так всім відомо, цікаво - як вони стали власниками цих підприємств, якщо грошей не було?

Правильна відповідь тільки одна - сп*здили, а розказують, що починали з пошиття "ширпотрєбних сумок" і за ці гроші купили перший завод, а там - все як по маслу ))

Не все кралося. Була приватизація. Люди часто не знали що робити з тими сертифікатами і за безцінь продавали тим хто знав що з ними робити. Дуже часто сертифікати вкладалися у ті підприємства, на яких працювали, а потім, дуже часто поступово, кимось викуплялися. Дуже часто це були директори цих підприємств, які розуміли і бачили перспективу. Дуже часто долі людей викуплялися за гроші підприємств, які їм належали. Самі смишльоні брали кредити в часи гіперінфляції, викупляли підприємства і через пів року закривали кредит одним платежем обезціненими грошима, які заробляли куплені підприємства.

Пора вже перестати длубатися в походженням капіталів, бо якщо політики і далі будуть шантажувати минулими гріхами, то інвестиції в країну так і не підуть. Я прихильник податкової амністії для всіх. Один раз провести і більше ніколи повертатися за ту межу.

• +1 2
Опубліковано
56 минут назад, Nokian сказал:

В любій країні.

Це закладено природою.

Твоє знання історії починається лише з 1917 року? Якихось 100-150 років тому, в доіндустріальні часи всі були ремісниками, читай підприємцями.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

ось заздрити , що хтось успішніший чомусь в наших країнах прийнято.

Автоандонитакож вважають, що їх фотки у відповідну групу закидають, також через заздрощі. Причому і власники нових мерсів і бмв, і старих блях.

• Ха-ха 2
Опубліковано
18 минут назад, nickel сказал:

Твоє знання історії починається лише з 1917 року? Якихось 100-150 років тому, в доіндустріальні часи всі були ремісниками, читай підприємцями.

Был еще НЭП до 1928г. Но это не в Луцке, в котором капитализм + евреи были до 1939

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...