Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

10 часов назад, Cherman сказал:

Розуміють, але користуються загальним хаосом, який зараз на цій трасі твориться.

9 часов назад, Dima4s сказал:

думаю нанесуть суцільну розмітку для таких хитрожопих

Нанести-то нанесуть, але чи хтось на неї буде дивитися? На деяких ділянках там вже є розмітка. Їду в неділю з Ковеля, стоїть знак перехрестя і суцільна розмітка, але джип впевнено йде на обгін, а з лісу вирулює трактор в сторону Ковеля. І тракториста можна зрозуміти, він вліво дивився, щоб ніхто в нього не влетів, а з права його ніби як суцільна розмітка оберігає. Джип навпроти мене, а назустріч трактор. І хоч я нічого не порушую, я розумію, що вони намагатимуться уникнути лобового і хз як це в них получиться. Я пригальмовую і даю вправо, щоб джип міг швидше завершити маневр, трактор і собі на обочину почав втікати, джип піддав газу і проскочив. І через пару сіл ситуація один в один, тільки вже на в'їзді в населений пункт і розмітки не було. Скоріше за все, що той хто йшов на обгін, той острівець проїхав по зустрічній. Їм знаки і розмітка до дупи, якщо за це не прилітатиме лист щастя. А ще краще щоб не лист, а смс з банку, про списання коштів (оплата штрафу), влітає в населений пункт, а через секунду-дві смс-вітання з банку від автоматичної камери "з вашого рахунку сплачено штраф за перевищення швидкості в сумі 1700 грн", влітає в наступний населений пункт, знову смс "з вашого рахунку сплачено штраф за перевищення швидкості в сумі 3400 грн, до відкликання водійського посвідчення зашилося одне порушення." Третє смс мало б містити повідомлення, про новий штраф і анулювання прав, інструкції де краще залишити авто, якщо іншого кермувальника зараз немає в авто, адресу і номер телефону установи де через рік можна буде знову здати на права, пройшовши попередньо тест ідіота. Я впевнений, що після декількох випадків відбирання прав в області, любий шумахер з Луцька до Ковеля доїжджав би зразковим водієм після першої ж смс. Не треба нікого вбивати при цьому. І вівці цілі і вовки ситі. 

• +1 2
Опубліковано
20 хвилин тому, Unknown сказано:

І що?  Яка різниця,  острівець чи камера заставить швидкість скинути? Після острівця  теж можна розганятися безперешкодно... 

і то, що камеру можна на*пати заклеївши цифру в номері абощо,  так як це масово роблять наші північні сусіди, у яких камер уже як гамна, а от зигзаг з відбійниками не на*пеш

• +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, vampirich сказано:

а от зигзаг з відбійниками не на*пеш

Спірне твердження.  Фура і маршрутка з відео нікеля тому підтвердження. 

• +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, vampirich сказано:

камеру можна на*пати заклеївши цифру в номері абощо

Ну ризиковано це,  можна боротись з такими діями -- призначити дуже велике покарання  для початку,  а потім ціленаправлено ловити таких (на мобільні бригади неподалік оперативно доставляти відео з камери,  і нехай зупиняють і фіксують "змінений" номерний знак).  

Ризиковано буде заклеювати циферку,  то хіба, як у фільмі "Таксі", робити змінний на ходу номерний знак)))) 

Опубліковано
11 годин тому, Nokian сказано:

Ну закон Ньютона теж не я відкривав, то що мені тепер про нього не говорити?

Зате я відкрив закон Нокіана.

Якщо Нокіан зробив пост з словами "сенсу щось писати далі не бачу" то це означає що він писатиме і далі.

• Ха-ха 6
Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

Це означає ,що ДЕКОМУ я не відповідатиму.

)

Це називається підміна понять )

• +1 1
Опубліковано

Це означає,що кожен розуміє в силу СВОЄЇ розпущеності,СВОЄЇ системи понять,СВОГО бачення,сприйняття і тд тд..

Кожен бачить цей світ по своєму,в кожного в голові свої значення знаків.

Не я цей світ таким зробив,тому всі претензії не до мене..

Що мені найбільше хочеться,аби люди дивилися на проблему максимально широко,зі всіх сторін,а не керувалися лише своїми егоїстичними почуттями .

• -1 1
Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

і то, що камеру можна на*пати заклеївши цифру в номері абощо,  так як це масово роблять наші північні сусіди, у яких камер уже як гамна, а от зигзаг з відбійниками не на*пеш

Зобов'яжуть ліпити наклейку на лобове із унікальним ідентифікатором. Система саме так буде розпізнавати авто.  (Бля, треба за ідею в Міністерстві автотранспорту комісійні просити).

Немає наклейки - порушник, як ніби в тебе і прав немає. 

Живемо в 21 столітті.

Опубліковано
13 хвилин тому, Nokian сказано:

Це означає,що кожен розуміє в силу СВОЄЇ розпущеності,СВОЄЇ системи понять,СВОГО бачення,сприйняття і тд тд..

Кожен бачить цей світ по своєму,в кожного в голові свої значення знаків.

Не я цей світ таким зробив,тому всі претензії не до мене..

Що мені найбільше хочеться,аби люди дивилися на проблему максимально широко,зі всіх сторін,а не керувалися лише своїми егоїстичними почуттями .

Це на тебе так жара діє? Чи ти все ж прибухнув на роботі?

• Ха-ха 5
Опубліковано
4 годин тому, Nokian сказано:

Більше та голову ніяких думок не приходить?

Цеі є  вузьколобість.

Ти верзеш таку х*ню, що ні на яку голову не налазить.

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано

Хєрня,це стверджувати безапеляційно,що хтось зранку бухає.

Не суди ж всіх по собі,не показуй свою обмеженість.

Краще порахуй скільки цікавих,яскравих  ,неординарних людей покинуло Борду.

І склади причинно наслідковий зв'язок.

В своїй такій великій голові,що на неї не налазить.

• -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Nokian сказано:

значить це клініка. Думав протверезієш, але марно.

11 хвилин тому, Nokian сказано:

Не суди ж всіх по собі,не показуй свою обмеженість.

Я не по собі - я по інших.  Інші такої ху*ні зранку не пишуть.

12 хвилин тому, Nokian сказано:

12 хвилин тому, Nokian сказано:

переїхали на Фейсбук. 

Що тут складати ?

Часи форумів пройшли. Всі переїхали в групи на ФБ / Інстагарм чи інші болота.  Їм там простіше.

• +1 2
Опубліковано
15 хвилин тому, Nokian сказано:

а ти чому лишився?

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Nokian сказано:

Взагалі-то Женя запитував у тебе, а не безапеляційно стверджував.

Змінено користувачем Ha3aP
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Взагалі-то Женя запитував у тебе, а не безапеляційно стверджував.

Ти дебіл?

Це ж теж просто питання .

По твоїй логіці.

• -1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, Nokian сказано:

Ти дебіл?

Це ж теж просто питання .

По твоїй логіці.

Ні, я не дебіл.

Але тобі ж важко було відповісти людині на поставленні нею питання, куди простіше звинуватити в тому чого немає, правда?

Опубліковано
9 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Ні, я не дебіл.

Але тобі ж важко було відповісти людині на поставленні нею питання, куди простіше звинуватити в тому чого немає, правда?

Людина перша почала мене звинувачувати в тому ,чого нема.

Причому далеко НЕ ВПЕРШЕ.

За добро плати добром,а за зло по справедливості..

Взагалі то може він і цього не розуміє.

Його проблеми.

Йому не 5 років 

• -1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Nokian сказано:

Людина перша почала мене звинувачувати в тому ,чого нема.

Причому далеко НЕ ВПЕРШЕ.

За добро плати добром,а за зло по справедливості..

Взагалі то може він і цього не розуміє.

Його проблеми.

Йому не 5 років 

Тобто мене виходить ти теж обідив, при чому якщо у вас з Женьою конфлікт, то у нас з тобою його немає. З якого тоді переляку?

Або відповідаєш на питання або ігнориш. Тобі теж не 5 років і повинен би вже навчитись спілкуватись з людьми ;)

Опубліковано
7 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Тобто мене виходить ти теж обідив, при чому якщо у вас з Женьою конфлікт, то у нас з тобою його немає. З якого тоді переляку?

Або відповідаєш на питання або ігнориш. Тобі теж не 5 років і повинен би вже навчитись спілкуватись з людьми ;)

Марно.

Його псевдо-філософське уявлення про світ зводить його думки до глупоти.

Я намагався зрозуміти. перечитував пости по кілька разів, марно.  Це просто якась незрозуміла маячна "дивної" людини.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
17 минут назад, Waver сказал:

Дякую, хлопці, повеселили зранку!:D

Маю питання... на дорогах Волині десь камери стоять?

Стоять. Шеф вчора  повертався на чужій машині зі Львова, сьогодні дзвонить до нього власник і каже що в Дію штраф прилетів за перевищення.

Опубліковано
20 хвилин тому, Waver сказано:

Дякую, хлопці, повеселили зранку!:D

Маю питання... на дорогах Волині десь камери стоять?

В Струмівці бачив.

Опубліковано (змінено)
10 minutes ago, nickel said:

Стоять. Шеф вчора  повертався на чужій машині зі Львова, сьогодні дзвонить до нього власник і каже що в Дію штраф прилетів за перевищення.

Карта чи список тих камер в когось є?

Змінено користувачем Waver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...