Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да ну, не было там знака "разворот запрещён" (он новенький, хрустящий), был только знак "стоянка запрещена".

Опубліковано

Був, Masik, точно був. :) І до нього якраз і довісили "Зупинку заборонену". І певно коли довішували, то і старий знак замінили на новий.

А довішували десь пару місяців назад, а мо навіть і в цьому році.

Опубліковано

Сьогодні знову бачив біля 5 школи, як 1 пост ДАЙців зупинили відразу 5 авто

При виїзді з Шухевича (Кузнецова) тепер не можна наліво. На Грибоєдова частенько засада.

Опубліковано

RomaBoma, дада - на попередній сторінці зовсім не про це писали. ;)

"Кажуть мені що в тому районі десь також вцепили знак, який забороняє поворот. Правда не уточнюють де саме."

саме так, Dream

Опубліковано

Саме так, RomaBoma: в тому районі, кажуть (!), що з'явилось 2 (!) нових знаки, які дозволяють рух лише в одному напрямку.

Опубліковано

Як давно встановили знак "лише направо" на виїзді з вул Романа Шухевича (колишньої вул. Кузнєцова) на пр-кт Перемоги?

Сьогодні я його проморгав. Хоча його практично не видно за деревом. Пізніше викладу фото

бачив як вчора ввечері машина ДАІ стояла в карманчику біля 5-ої школи і, напевно, вже ловила водіїв, які повернули ліворуч :huh:

До сих пор стоят попрошайки!

(Не хорошие "люди")

Опубліковано

Ну якщо перенести ситуацію зі знаками біля Тамтаму на це перехрестя, то наступну кардинальну зміну напрямку руху на якомусь перехресті варто чекати через якихось 3-4 місяці.

Опубліковано

Цілий тиждень наблюдаю за ситуацією, біля 5-ї школи в карманчику стоять мінти деколи навіть 2 машини, дуже багатьох зупиняють , може когось там зупиняли і за що? Наблюдаю цю картину обично в обідню пору

Опубліковано

Цілий тиждень наблюдаю за ситуацією, біля 5-ї школи в карманчику стоять мінти деколи навіть 2 машини, дуже багатьох зупиняють , може когось там зупиняли і за що?   Наблюдаю цю картину обично в обідню пору

:naezd:якщо маєш авто то поїдь по Кузнецова і поверни на ліво до 5школи і гривень за 100-200 менти тобі пояснять ...Є альтернатива з Кузнецова поверни на  на право і розвернись... пс краще не роби цього....  :friday:
Опубліковано

І зараз стоять. Таке відчуття, що в нас через місяць десь поміняють знак, до якого всі звикли, і стоять виконують всі місячну норму по штрафам...

Опубліковано

Dream, дякую буду вивчати, просто я туди дуже рідко їзджу, тепер точно не попадусь :rolleyes:

vagus, а чого наїзжати, я ж просто спитала :(

та да, може треба було прочитати що вище написано, там всі відповіді на мої питання :_34:

Опубліковано

та да, може треба було прочитати що вище написано, там всі відповіді на мої питання

оце да.

Це навіть тре більшим шрифтом час від часу закидувати в цю тему.

Опубліковано

Як то автомобільні номерні знаки - так чистеньки і добре читаємі повинні бути. А знаки регулювання дорожнього руху - так пофіг де і як встановленні.

Моє ІМХО: після встановлення дорожнього знаку, давати водіям "інкубаційний" період - щоб привикли, тобто не виписувати штрафів, а робити попередження. Але ж наше "ДАЙ" - тільки робить те, щоб побільше $$$ зняти...

Опубліковано

Вже неодноразово це обговорювали. Існує спеціальна табличка, яка вишається за 14 днів здається по ДСТУ і попереджає про те, з якої дати знак буде починати діяти.

Але так, нашому ДАІ тільки дай протоколів набити. Помітили, сьогодні їх вже не було. Місячний план зроблено. На квітень знову чекааємо новий знак в несподіваному місці серед листя дерев.

Опубліковано

Якраз до того часу на деревах з'явиться листя...

А ви помітили, що на перехресті Соборності і Чорновола зараз майже ніхто не їде лівим рядом, хоча знак там поміняли, вірніше "допрацювали", і дайці там більше не стоять.

Опубліковано

Ніхто не їде лівим рядом, бо є така "галіма" звичка в деяких - поворот включати за метр до нього. І потім стоїш і намагаєшся вклинитись в праву смугу, і матюжишся... :angry2:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

тільки що замітив, що хтось поцупив дорожній знак "рух тільки праворуч", який був розташований перед виїздом на пр.Перемоги

Опубліковано (змінено)

дорожній знак поцупили комунальникі і перевісили його на провода, безпосередньо перед перехрестям, щоб людям було краще видно як порушувати :)

Змінено користувачем xriaps

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...