Перейти до змісту

Баги и глюки

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

пишем сюда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 530
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

первый

глюк или баг? :smile3:

Наблюдаю таке в Opera 10.60

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічно і в скіні delicate_blue

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
первый

глюк или баг? :smile3:

Наблюдаю таке в Opera 10.60

выкиньте оперу на йух.

a4ca71875ece7294fa515f8c518872b1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

выкиньте оперу на йух.

Навіщо ж так радикально... :)

В мене в Опері 10.60 все Ok.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі жаліються, що неможливо зареєструватись. Сторінка з внесеними даними форми просто перезавантажується, не видаючи жодних помилок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До зміни двіжка практично на кожній сторінці було випадаюче меню з усіма форумами. Зокрема незручно, що нема такого в сторінці "просмотр новых публикаций" (в усiх скiнах). 

Доречі про скіни. Наступив на цікаві граблі, коли ради інтересу поставив скін Lo-Fi, таким він навічно і остався   :smile3: (щоб змінити виберіть знов його, парадокс)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оскільки теми Forum Upgrade і Forum Upgrade 2 закриті, то напишу сюди: пропоную модераторам і адміністраторам форуму створити підрозділ "Згуба" у розділі Пошук/Замовлення чи Lutsk.talk - це було б дуже зручно і для тих хто шукає загублені документи чи речі, і для тих, хто ці речі знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Simple Blue немає кнопки "Поддєржал".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

В Simple Blue немає кнопки "Поддєржал".

Для умных. Simple blue не существует (с) лепра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене постыйно губить активацыю аккаунта... чи як там по научному... короч пару тем відкрив і я вже гость... кеш чистив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще сьогодні в обід був. Нема Simple blue - нема проблеми. Викинули на йух? Для чого тоді цю тему було створювати?

в мене постыйно губить активацыю аккаунта... чи як там по научному... короч пару тем відкрив і я вже гость... кеш чистив...

cookie ще почисть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене глюк вихідного дня :(

Сенкси не клікабельні в жодному скіні, смайли щезли, як і панель з вставлянням медіа і т.д., вікно профілю постійно випадаюче і закриває можливість перегляду нових публікацій, файли не прикріпляються, іконка біля ніка перекидує на сторінку профілю. Допоможіть.

post-2742-23324_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

У мене глюк вихідного дня :(

Сенкси не клікабельні в жодному скіні, смайли щезли, як і панель з вставлянням медіа і т.д., вікно профілю постійно випадаюче і закриває можливість перегляду нових публікацій, файли не прикріпляються, іконка біля ніка перекидує на сторінку профілю. Допоможіть.

что-то с браузером. еще может быть AdBlock сдурел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ще сьогодні в обід був. Нема Simple blue - нема проблеми. Викинули на йух? Для чого тоді цю тему було створювати?

cookie ще почисть.

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/53939/page__view__findpost__p__530502

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене аналогічно. :sq_ye: Причому, не залежно від того, що я роблю: чи переглядаю нові публікації, чи хочу написати щось в існуючій темі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

ковыряйте свои браузеры.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене аналогічно. :sq_ye: Причому, не залежно від того, що я роблю: чи переглядаю нові публікації, чи хочу написати щось в існуючій темі...

У мене теж саме декілька разів було,думав,що то тіко у мене таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

cookie ще почисть.

Почистив - здається допомогло..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж саме декілька разів було, думав, що то тіко у мене таке...

І все-таки це глюки. :huh:

Нічого ні з чим не робила, а працює зараз все безперебійно. :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fatal error: Call to undefined method PinpostsTopicSkin::hookPinposts__modOptions() in /disk2/www/board.lutsk.ua/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(2961) : eval()'d code on line 64

в скине ibr и в других. Работает только I.P.Board. По разделам и просмотру новых сообщений ходит нормально, кэш почищен, разные браузеры.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна ситуація працює лише скін IP.Board

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Срочно нужно всю рекламу показать? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...