Перейти до змісту

НОВОРІЧНІ ТАРИФИ ВІД УКРТЕЛЕКОМУ

Гість PRIVET

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 228
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
не убедили!

150грн за 512К - Укрте против Стрім-анлім 512 Кбіт/с 790,00 грн.

объясните тупому мне, за что я должен ТАК любить Фотаком, чтоб 640 грн. переплачивать???

Вот скажи мне, что ты собираешься качать с инете в таких больших обьемах?

Опубліковано

не убедили!

объясните тупому мне, за что я должен ТАК любить Фотаком, чтоб 640 грн. переплачивать???

Весь інтернет! :rotate:

Опубліковано

не убедили!

ээээ... а большой объем это как? я вообще то о безлимитке :friday:

Опубліковано

не убедили!

головне принцип того що я можу, а не то що я буду реально качать )))

Опубліковано
ээээ... а большой объем это как? я вообще то о безлимитке :friday:

Вот и я о томже, о безлимите... У меня ADSL от укртелекома, и я думал: нужен мне безлимит или нет? Решил что ненужен абсолютно, потому что в месяц у меня трафика 1300-1400 мегабайт. В итоге - выбрал тарифный план "Молодіжний-512/256. Опція Гігабайт".

Вопрос: какие преимущества безлимита? Неужели люди сидят и сутками качают с инета фильмы? Или может есть что другое про что я не знаю?

Опубліковано

silia постом выше сказал в точку! :)

я не задумываюсь об всевозможных обновлениях чего-либо, скачке фильмов/музыки (одно кино - весь твой траффик :friday:), кайф в том, что не раздумываешь о деньгах при взгляде на кнопку download

:friday:

Опубліковано

Справа в тому, що лімітні тарифи є сенс брати тоді, коли за компом - тільки ти. Але якщо це контора, де юзерів багато - наживеш собі ворогів, просячи: "Ну не качайте більше в цьому місяці нічого..."

Опубліковано
silia постом выше сказал в точку! :mdr:

я не задумываюсь об всевозможных обновлениях чего-либо, скачке фильмов/музыки (одно кино - весь твой траффик :)), кайф в том, что не раздумываешь о деньгах при взгляде на кнопку download

оо, підтримую!

з літа сижу на укртелекомовському адсл, на Мінімальний L, 2Мбіт. 1.1Гіга в місяць, перед тим 3 роки був повністью халявний анлім від візора по мапеду :mdr:

короче привик я сидіти в неті як біла людина. тілько от швидкість на мапеді самі розумієте нета.

халява закінчилась коли мені укртелеком чикнув мій односторонній тел що без посекундної. а колбеків в мене не було ніяких.

ну і вирішив по взрослому, на адсл від укртела. ще думав про візоровский лан але страшного дорого мені білоб його собі тягнути.

короче з літа сидів я на на адсл, 2 мегабіта після 31200к це як в рай попав :mdr: але життя стало помегабайтне :smile-zachot: думав мені хватить 1.1Г, а фіг. навіть при крутому обмеженню (форуми, Воффка, ЯП, 3Дневс і по мелочам) я кожен місяць влітав на переліміт в 2-3Г. і платив не по 20$ в місяць а по 40-60$ :mdr:

тепер вже другий день на 256 анлім за ті самі 20 баків.

ну шо я можу сказати, я знову попав в рай :mdr:

як вірно відмітив difoto "ти вже не думаєш натискати чи ні на download" :mdr: і скільки знову прийдеться відвалити за переліміт.

вже другий день мотаю архіви з NNM і все класне незадумуючись луплю в закачку :mdr:

прогі, фільми, музон, ігругі, мувікі, е-букі, тощо. вже 2.6 гіга неспіша викачав.

так що анлім це анлім що ви не кажіть. почуваєш себе європейцем :mdr:

Опубліковано

Угу... Анлым то рай... в мене теж 2-3 гіга получається... ну не вмію я слідкувати за трафом...

З.І. привіт, Войт...

Опубліковано

когда трафы небыло, надо было целую уйму всего накачать, теперь анлим и уже незнаю что качать, всетаки анлим 256 лутше за 512 с 1гб :smile-zachot:

Опубліковано
' date='Dec 29 2006, 03:48 PM' post='55317']Угу... Анлым то рай... в мене теж 2-3 гіга получається... ну не вмію я слідкувати за трафом...

З.І. привіт, Войт...

мої вітаннячка :smile-zachot:

аналогічно. слідкуй не слідкуй, а в кінці місяця ... :mdr:

• Адміністратори
Опубліковано
' date='Jan 3 2007, 03:44 AM' post='55701']Зацініть...

http://www.internet.lutsk.ua/prices.php

А як інакше, попугаї. :)

Потім плачуться що грошей нема на зарплату.

Опубліковано

Во цирк :), звоню на фотаком в абонентский, говорю как и что насчет новых тарифов. А мне девушка говорит что она ничего о новых тарифах не знает, прикольно.

Опубліковано

Перейшов на нові тарифи 31-го. Тянути почав з 2 числа. Вже 11 гіг DL/UL. 512кбіт

Торрент рулить.

Опубліковано

всем переключающимся на телекоме варнинг!

1. новый тариф начинает действовать сразу, со следующей же полночи, а не "через 30 дней" как на сайте пишут

2. в ночь переключения в зимнее время с 00:00 до 01:00 инета не будет! это связано с тем, что телекомовцев ломало где-то в сервере часовой пояс сменить

телефон "министерства культуры" : 88005070507, "министерства путей сообщения" : 43233, но это, imho, дотошные юзеры и без меня знают

Опубліковано

До уваги, споживачів послуги "ОГО!", що ще залишились на старих фіксованих пакетах, можете трохи зекономити і перейти на "безлімити" з 1.02.07.

У січні 2007 року — 2007 мегабайтів додаткової інформації!

Користувачам послуги "ОГО!" ВАТ "Укртелеком" підготував приємний подарунок! Усім, хто підключився до послуги «ОГО!» до 29 грудня 2006 року, ми даруємо 2007 додаткових Мбайтів у січні 2007 року.

Ми вдячні Вам за те, що Ви обрали нашу нову послугу «ОГО!» і сподіваємось, що Ви й надалі будите з нами!

Приємних подорожей по Інтернету!

http://ukrtelecom.ua/presscenter/actions?id=6
1. новый тариф начинает действовать сразу, со следующей же полночи, а не "через 30 дней" как на сайте пишут

30 днів мається на увазі з часу останньої зміни тарифного плану.

Мінімальний термін дії тарифного плану 30 днів, після ого МОЖЕ бути змінений на інший.

Зміна тарифного плану-безкоштовно!

Опубліковано
30 днів мається на увазі з часу останньої зміни тарифного плану.

Мінімальний термін дії тарифного плану 30 днів, після ого МОЖЕ бути змінений на інший.

Зміна тарифного плану-безкоштовно!

я перешол на безлимит в середине месяца, хотя 30 календарных дней с моего прошлого тарифа не прошли :ok:, сам удивился, даже пару раз перезванивал с диким вопросом: " Какой у меня тарифный план" :ok: , так на всякий случай, чтоб потом счет за пару десятков гиг не выставили :ok:

Веб камеры прикольные на укртелекоме, почти все города Украины есть, раньше со своими 700мб о таком даже и не мечтал :(

Опубліковано

эх, чует моя задница, через пара месяцев накроецца инет от Укртелефона большим ...

уже знаю парочку человек, набравших себе 128 анлима и использующих его по-полной! как это? да так, что сетевуха красная 24 часа в сутки 7 дней в неделю! Особо избранные даже собирают комп попроще,но главное - потише(чтоб по ночам не жужжал) и называют его "даунлоадер" :101010:

со временем , при таких тарифах, таких умных станет побольше и интернет от Укртелекома сам по себе почернеет и отвалицца :)

ИМХО

Опубліковано

анлимы может и позакрывают или шейпить начнут, а вот канал с оплатой по трафику, imho, выгоднее получается - их, надеюсь, не тронут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...