Перейти до змісту

Склотара

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От подумайте, що дешевше - купити пляшку, чи помити її? Напевно помити. Вода-таки дешевша. А що у нас виходить? Купа "точок"прийому склотари. І зібравши торбу пляшок, шуруєш, до пункту прийому, а в кінцевому знаменнику отримуєш...за 70 пляшок з лихом (це майже 4! ящика) маєш АЖ 11 гривень. Є стимул?

Чому в СРСР пляшка пива коштувала 36-40 коп., лимонад близько 30-ти коп, а порожня пляша 20 коп? І в Європі спостерігається подібна політика. В різних країнах ціна пляшок різна, але вона являється стимулом для того, щоб тару здавали. А у нас - дешевше викинути у смітник, аніж тягнути у пункт прийому. Це стимул бомжам? Це заробіток комусь? Це не треба пляшки здавати? Чи може хтось щось непродумав? Чи може хтось хоче багато заробити?

Опубліковано

Так, я коли останній раз здав пляшки, то вирішив, що наступного разу краще лишу їх десь біля смітника тим, кому ті гроші більш потрібні. Я, звісно, не очікував якоїсь там суми за десяток-другий пляшок, але половину взагалі не приймають, а з решти вийшло щось гривня з копійками.)

Не візьмусь судити про собівартість пляшок і економічну доцільність саме здачі. Але, думаю, таки краще використовувати пляшки повторно, ніж витрачати силу-силенну ресурсів планети, щоб напоїти черогового гопа (чи небидло :smile3: ) пивом.

Опубліковано

Так справді в нас дуже багато "ХИТРИХ"! наприклад пляшку з під павлівського пива в пунктах прийому приймають по 5 коп, а поруч магазин який продає це пиво приймає по 50! А сам завод ж то напевне ще в половину дорожче приймає!

Дуже обурує подібна ситуація!!! Тим більше, що я любитель пива :rolleyes:

P.S. Потрібно, щоб було як в КВН - здав пляшки і став не Дімою, а Дмитром Миколайовичом!

Опубліковано

Це все просто вирішується - крупних реалізаторів потрібно зобовязати приймати пляшки по їх собівартості.

Опубліковано

за 70 пляшок з лихом (це майже 4! ящика) маєш АЖ 11 гривень.

Це ще хоч щось, я за понад 2 ящики отримав 1грн. 50коп. (здавав в райцентрі) Враховуючи, що довелось вести на авто я наступного разу просто зібрав і викинув у смітник.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Може хто знає "правильних" прийомщиків тари? Ділимось контактами.

АКТУАЛЬНО!

Для пляшок з-під горілки.

Опубліковано

І де їх шукати? :D

Це не шукати треба, а братися самому за таке. Тим більше хтось там про власне житло мріяв :)

Опубліковано

хароші стіни)))) особєнно в туалеті і в ванній будуть дуже актуальні :D

насправді там нічого не видно, я такого гаража в Рівненській області бачив, то в навіть не видно є там авто чи немає, а дівок - тим більше. І це гараж не штукатурений зсередин, а будинок то штукатурять. :)

А в мене куча банок 0,5л, 1л, 3 л... куди їх дівати взагалі?

на Борді вони розходяться як гарячі пиріжки і , майже, по ринковим цінам.

Опубліковано

Для пляшок з-під горілки.

певно різдвяні канікули пройшли ОГОГО, нє?

НЄ :D

Канікули-то пройшли ОГОГО, але до горілки це, на щастя, відношення не має. :P

Опубліковано

як їхати на вишків, біля кантори, де ставлять газову аппаратуру на авто - є прийомка склотари. поки шо кращих цін не бачив. там же можна зразу затаритися пивом, ціни теж менші ніж магазинні.

П.С. збираю тіки пляшки павлівського, вони там коштують нормально. інші викидаю, в лом з ними соватися за копійки.

Опубліковано

а шо, гроші вже кончилися?))))))

навіть не видно є там авто чи немає, а дівок - тим більше[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: робкі попитки розгледіти все ж таки були!

Опубліковано

а шо, гроші вже кончилися?))))))

вареннячка-кампотікі-салатікі :rolleyes:

це от якраз банки з під тих варенячків-кампотіків, які стояли по всій хаті, коли мої старші родичі займалися масовим консервуванням, а зараз ці баночки масово перебралися в гараж і я не в захопленні від того, що скоро машина там буде не поміщатися! зараз більшість ягід і фруктів заморожую і цілком вистачає на зиму

так що проблема не в грошах, а в місці

Опубліковано

Щодо скупки, то недавно бачила, що таки існує.

На Воїнів інтернаціоналістів, позаду магазину "Смачно".

Правда з продавцем були проблеми   :D

post-2742-0-07076200-1296566442_thumb.jp

Опубліковано

оглошення, типу: "віддам даром, самовивіз" вирішить твою проблему.

Опубліковано

оглошення, типу: "віддам даром, самовивіз" вирішить твою проблему.

я зразу собі машину затарю, в мене теща любітєль робити закрутки :g05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...