Перейти до змісту

До теми відродження Луцького аеропорту

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

секрет )

нічого немає, це правда, але ж є процеси, які потрібно організовувати: підготовка і проведення заг.зборів акціонерів, перевід в бездокументарну форму випуску акцій і т.д.

Акционеры, акции??? Это вы о чём?

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

секрет )

нічого немає, це правда, але ж є процеси, які потрібно організовувати: підготовка і проведення заг.зборів акціонерів, перевід в бездокументарну форму випуску акцій і т.д.

саме підприємство зареєстроване у формі ВАТ. Аеропорт - це ж не лише злітно-посадкові смуги і техперсонал, це певна організаційно-правова форма діяльності,я, власне, про це.

Опубліковано

секрет )

саме підприємство зареєстроване у формі ВАТ. Аеропорт - це ж не лише злітно-посадкоі смуги і т.д., це певна організаційно-правова форма діяльності,я, власне, про це.

Только вот небольшая поправочка - эксплуатантом взлётно-посадочной полосы военного аэродрома будет непосредственно ТзОВ "Шанти" и никаких местных ВАТ, как хотят наши местные чиновники, там не будет.

Опубліковано

Liberta,

Ви раптом не юрист, а то щось надто добре орієнтуєтесь в термінології?

Нет, просто знаю зам директора ТзОВ "Шанти"

Masik, то Ви за кого відповіли? за мене чи за себе? )) я не знайома)

Опубліковано

Liberta,

Нет, просто знаю зам директора ТзОВ "Шанти"

Masik, то Ви за кого відповіли? за мене чи за себе? )) я не знаю)

Сорри, натупил! Не глянул к кому вопрос!

Опубліковано

Liberta,

да, но не авіапідприємства))

Враховуючи дату народження, цілком можливо, що знайомі. А що закінчували, якщо не таємниця?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дочірнє підприємство британської Shanti Capital Ltd ТОВ «Шанті» вже підписало документи із Міністерством оборони України на спільне використання луцького аеродрому.

http://vip.volyn.ua/...h-ne-pasazhir-v

Компанія "Шанті":отримала в оренду(або так чи інакше приймає участь в експлуатації) аеропорти:Вінниця,Кривий-Ріг,Бердянськ,Севастопіль,Луцьк,Ужгород,Запоріжжя.

ЗІ:серед власників компанії є громадяни України.Ноу комент.

І ще:

Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що «в аеропорту планується розвинути логістичний центр із доставки вантажів з Китаю, колишніх країн СНД до міста Луцька, а далі – автомобільним і вантажним транспортом в Європу. Можливі також варіанти доставки вантажів авіацією з Луцька».

А ми з вами через Львів і Бориспіль.

Опубліковано

Дочірнє підприємство британської Shanti Capital Ltd ТОВ «Шанті» вже підписало документи із Міністерством оборони України на спільне використання луцького аеродрому.

http://vip.volyn.ua/...h-ne-pasazhir-v

Компанія "Шанті":отримала в оренду(або так чи інакше приймає участь в експлуатації) аеропорти:Вінниця,Кривий-Ріг,Бердянськ,Севастопіль,Луцьк,Ужгород,Запоріжжя.

ЗІ:серед власників компанії є громадяни України.Ноу комент.

И что тут такого?

• 2 року потому...
Опубліковано

А який смисл його реконструйовувати? Та злітна смуга, що там є, придатна хіба що для кукурузників, а нову будувати дуже дорого, навряд хтось за це візьметься.

Простіше, і єкономічно вигідніше побудувати термінал на військовому аеродромі.

Опубліковано

Немцы заинтересовались заброшенным объектом

Возле Луцка,на базе заброшенного гражданского аэродрома,будет построен новый аэропорт.

Строительством планирует заняться немецкая фирма Luft Express GmbH, утверждает пресс-служба Волынской обладминистрации.

"В частности, как рассказал представитель компании в Украине Сергей Дячук, в планах - сооружение помещения аэровокзала площадью 1 000 кв. м и пропускной способностью 70 человек/час, обслуживание посадочной полосы и инфраструктуры около аэропорта", - говорится в сообщении ОГА.

Аэродром расположен в селе Крупа Луцкого района, в 12 км от города, и не работает уже более 10 лет. Он располагает 19 объектами, в числе которых - аэровокзал, требующий капитального ремонта, полуразрушенные АЗС, котельная и другие технические сооружения.

Аэропорт Луцк в Крупах

1.jpg

А який смисл його реконструйовувати? Та злітна смуга, що там є, придатна хіба що для кукурузників, а нову будувати дуже дорого, навряд хтось за це візьметься.

18.jpg

Опубліковано

Знаю Сергея Дячука лично, так вот про Крупу никогда даже разговора не было, если и будут строить (если князь Борис аппетиты поубавит), то на базе военного..

Опубліковано
Строительством планирует заняться немецкая фирма Luft Express GmbH
luft express Gmbh- Бюро путешествий

А в Крупі,яку вроді викупив Алфьоров, ходили чутки про будівництво логістичного терміналу чи терміналу для фур і авторинку.Правда друге зараз поки не актуальне.

Опубліковано

в нашій країні все через ОПУ, чомусь тим самим лоукостам вигідно літати і по Україні і по Європі, а от нашим "ганд..." щоб злітати Київ-Харків, то ціна така що можна 4 рази в Мілан злітати.

Опубліковано

в нашій країні все через ОПУ, чомусь тим самим лоукостам вигідно літати і по Україні і по Європі, а от нашим "ганд..." щоб злітати Київ-Харків, то ціна така що можна 4 рази в Мілан злітати.

Бо наші олігархи привикли над-прибуткі отримувати!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...