Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Буду там на виставі, тому знову забіжу привітатись і трішки послідкувати за грою, якщо ви не проти

Да, ну канєшно, да!

Опубліковано

Блін, пацани, ви мене лякаєте! Ви що, всі "сіли на стакан"? А серця молодого не шкода? Я, звичайно, нотацій нікому не хочу читати, але все ж таки...

Опубліковано

Блін, пацани, ви мене лякаєте! Ви що, всі "сіли на стакан"? А серця молодого не шкода? Я, звичайно, нотацій нікому не хочу читати, але все ж таки...

читати малий шрифт :smile-zachot: А взагалі то дійсно, до духовного розвитку алкоголь не призводить! тільки може наштовхнути, коли вже геть погано людині.

п.с. не впадаймо в крайності

Опубліковано

Всім дякую за гру!

Гра трохи була нервозна, але було багато боротьби. Хоч ми і програли з різницею в 2 м'ячі, але суперник якби трохи піднажав і міг виграти. І в нашій команді було 2 гравця, кхм-кхм... Ось.

Якби ще в нашій команді був або Хряпс чи Амід, то ми точно виграли б. І не треба казати, що суперник грав в напівсили. Ви скільки моментів не реалізували завдяки Віталіку та мені, ну і ще хлопцям.

Але то все фігня. Всім респект за гру.

Опубліковано

вибачайте кому вдарив по нозі, злого умислу не було.Дякую всім за гру, хоч я сьогодні грав не в найкращому стані,(на це були свої причини)ще раз прошу вибачення в тих моментах коли зіграв не за правилами.

Опубліковано

Ви скільки моментів не реалізували завдяки Віталіку та мені

І не слова про те, що я майже весь час в захисті грав і на виносі ;)

Опубліковано

Ви то само собою набігались, а от я шось не відчуваю, що ми сильно грали, ще годинку побігав би :D

чи то нам пощастило, чи вам не пощастило, що Аміда і Хряпса не було, то вже гра зіграна і нам відлягло від душі!

а то вже сьодні і серія (місячна) могла би буть)))

Опубліковано

в минулу пятницю потянув паховий м 'яз, по даній причині був сьогодні відсутній.

але надіюсь, що до наступної пятниці відновлюсь і допоможу Вам відібрати в супеника майку лідера...:0002::0044:

Опубліковано

І не слова про те, що я майже весь час в захисті грав і на виносі ;)

Юра, і тобі окреме дякую! Просто я звик, що ти більше граєш у нападі.

P.S. Окремий зачот Laska! Обіцяла і прийшла! Ну й то що, що на 5 хв.! :smile-zachot:

Опубліковано

Шкодую, що зовсім на трішки, але спробувала сфотографувати ;)

Бордівчани-футболісти

post-2742-0-73392800-1301094983_thumb.jp

Ну і голкіпер, який слідкуючи за воротами, вспів і мене помітити :D

post-2742-0-57917400-1301094988_thumb.jp

Опубліковано

Люда, а ми, в принципі, ніколи погано і не грали. :rolleyes: Завжди динаміка і боротьба (спортивна).

але і добре також :P

А якщо більш серйозно, то останнім часом ми зовсім розслабились. Хоча припускаю, що це просто не вистачає вітамінів. Тому відповідаючи на:

Якщо гарантуєте файну гру

можу лише сказати:"Ви спочатку нас нагодуйте, а тоді вимагайте від нас гарну гру" :blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...