Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Добре пограли!!!!! Захотіли вигравати кожен раз, але сьогодні нашу боард-машину зупинила інша боард-машина!)))))))))))))))) Один раз програли для майбутніх перемог!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Всім дякую за футбол і за подарунок, який мені піднесли! :0011:Футболка якраз на мене :ok2:

фото з сьогоднішнього футболу прикріпляю нижче

post-4550-1281731378,2_thumb.jpgpost-4550-1281731415,76_thumb.jpgpost-4550-1281731488,75_thumb.jpgpost-4550-1281731526,58_thumb.jpgpost-4550-1281731583,37_thumb.jpgpost-4550-1281731634,5_thumb.jpgpost-4550-1281731693,73_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за гру!!! Сьогодні наша команда виграла, і ця перемога компенсувала усі поразки, які були перед цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та перестаньте - в людини було свято - ну як його команда могла не перемогти!!! :D

Мені після такого розгромного рахунку напевне потрібно казати, що всі мені заважають, і міська рада і так далі, постійно в колеса палки пхають! Команда мене не слухала і не бігала, а ще не призначили пенальті - який був! Помрійте, помрійте - ось ВАМ :P ! Тим більше з тих трьох чи чотирьох голів - два на моєму рахунку! А ще куча сейвів! :)

А де фотка СЕМА? Таке класна ж получлась - хай всі бачать, що з людиною робить пиво :)

P.S. За гру всім дякую - молодці, що попри всякі клопоти і травми приходите і бігаєте!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за гру!!! Сьогодні наша команда виграла, і ця перемога компенсувала усі поразки, які були перед цим.

Це був подарунок імениннику!!! :D

Мені після такого розгромного рахунку напевне потрібно казати, що всі мені заважають, і міська рада і так далі, постійно в колеса палки пхають! Команда мене не слухала і не бігала, а ще не призначили пенальті - який був! Помрійте, помрійте - ось ВАМ :P ! Тим більше з тих трьох чи чотирьох голів - два на моєму рахунку! А ще куча сейвів! :)

А де фотка СЕМА? Таке класна ж получлась - хай всі бачать, що з людиною робить пиво :)

А не ма фоток!!! По особистому проханню :blush:

Хвали мене моя губонько??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як в приказці - якщо сам себе не похвали - то ходиш цілий день як обпльований :rolleyes:

Тому, хороший, хороший я :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хвальба то добре!!! :0003: після перемоги, а так то вже разбор польотов!))) пивом потім курс підправили :smile-zachot: , думаю дальше піде все добре і прелестно))))))) :D п.с. до того ніхто не жалувався... :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збір команди о 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повболівати запрошуємо всіх бажаючих!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, дякую за гру! Але трохи руку потягнув, коли м'яч викидав в поле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як там у вас справи? Є ще вільні місця на полі? (не в воротах:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справи нормуль.

Звичайно, є. Сьогодні було 13 чоловік. Якби було 14 чол., то тоді в кожній команді було б по 1 заміні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки ж ви часу граєте, що ще заміни потрібні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки ж ви часу граєте, що ще заміни потрібні?

Півтори години. Заміни можна робити кожні 5 хв. Так що ніхто не "постраждає", всі пограють.

А граємо з 19.30 год до 21.00 год. в Адреналін-сіті.

Кожну п'ятницю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То наступної тяпниці можна приходити? Що з собою брати, крім грошей, хорошого настрою і переодівки? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То наступної тяпниці можна приходити? Що з собою брати, крім грошей, хорошого настрою і переодівки? :)

Себе!!! Скидаємося приблизно по 12-13 грн. Потім, по бажанню, можна сходити на пиво. Футзалки мають такими, що не залишають слідів на підлозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, знаю, грав там :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, знаю, грав там :)

Контакти мені в приват - бажано МТС, а в четвер передзвоню!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також дякую всім - всі молодці!!!

P.S. Пограли супер, а тим хто не ходив на пиво - це ще веселіше ніж на футболі!!! Одні анекдоти чого Варті!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Футбол порадував!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: На останніх хвилинах вирвали перемогу,,,,,,,,,,,,п.с. перемогла дружба)))))

post-1440-1282337369,03_thumb.jpg

post-1440-1282337374,5_thumb.jpg

post-1440-1282337379,77_thumb.jpg

post-1440-1282337386,77_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справи нормуль.

Звичайно, є. Сьогодні було 13 чоловік. Якби було 14 чол., то тоді в кожній команді було б по 1 заміні.

та перестань, мало бути 6*6 - себто 12 чоловік! Це просто, 13-го пожеліли, як не як Power User! Я думаю всі здогадались про кого йде річ і ти Yurik, також здогадався про кого йде річ :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Футбол порадував!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: На останніх хвилинах вирвали перемогу,,,,,,,,,,,,п.с. перемогла дружба)))))

Так ти шпіон - що за мода фоткати мало того, що за пивом, так ще без попередження!! Будеш таке робити - я всім розповім, що ти приходиш в адреналін по неділях для того, щоб на роликових ковзанах покататись, замість того, щоб з нормальними пацінами пограти в настільний тенніс!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ти шпіон - що за мода фоткати мало того, що за пивом, так ще без попередження!! Будеш таке робити - я всі розповім, що ти на приходиш в адреналін по неділях для того, щоб на роликових ковзанах покататись, замість того, щоб з нормальними пацінами пограти в настільний тенніс!!! :D

:D Всі бачили.....Ніхто не казав я не буду, я забороняю :D а ролики то плюс!!! запрошую всіх інших!!! Будем в хокей переходити)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачай, але тут я тебе підтримати не можу - це єресь!!! Всі грати в футбол!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачай, але тут я тебе підтримати не можу - це єресь!!! Всі грати в футбол!!! :)

:smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: Футбол по пятницях - це не обговрюэться!!!!! :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...