kudrom Опубліковано 26 Червня, 2010 в 11:33 #26 Опубліковано 26 Червня, 2010 в 11:33 шо значить не зміниш, а ти щось пробував міняти? а нас поки не Харків, масовий протест для влади небажаний яка політ. сила кришує тих забудовників? для її опонентів захист парку був би чудовим гаслом, так що можна підкинути я особисто в парку гуляю з своєю дитиною, невеликий шматочок зелені серед бетонних будівель, нафіга мені тут розважальний комплекс?? хай роблять як Адреналін, де житлових районів не було і нікому це не заважало карочє, на під’їзді висить оголошення з цим планом, але не зрозуміло, які подальші дії, є який оргкомітет спротиву?
zaHARE Опубліковано 26 Червня, 2010 в 11:54 #27 Опубліковано 26 Червня, 2010 в 11:54 Відверто кажучи перше враження від прочитаного першого посту - обурення. Але потім переосмислив. В тому парку дійсно крім собаководів і відвідувачів бару біля школи, мало хто гуляє (і перші і другі туди не за фіялки сажати бігають). Парк запущений був ще при моїй молодості, а зараз взагалі мовчу.Видать давненько шановний,Ви там не були.Гуляю там з малою частенько.Парк чистенький,лавок там нема і відповідно бухарів також мало.З дітьми там навпаки гуляє багато люду.Занедбаної території я там не бачив взагалі.Стосовно вигулу собак,то це загальна культура і вирубка парку нічого не змінить(хіба що гівно буде на тротуарах).Крім того,дерева це завжди дерева,незалежно від того що під ними робиться вони дають кисень нашому, спотвореному тупими забудовниками і дибільними мерами,місту.ЗІ:Агов,Партія кучм"зелених",без гонорару нє работаєм?
MrVes Опубліковано 26 Червня, 2010 в 12:43 #28 Опубліковано 26 Червня, 2010 в 12:43 Видать давненько шановний,Ви там не були.Гуляю там з малою частенько.Парк чистенький,лавок там нема і відповідно бухарів також мало.З дітьми там навпаки гуляє багато люду.Занедбаної території я там не бачив взагалі.Стосовно вигулу собак,то це загальна культура і вирубка парку нічого не змінить(хіба що гівно буде на тротуарах). Крім того,дерева це завжди дерева,незалежно від того що під ними робиться вони дають кисень нашому, спотвореному тупими забудовниками і дибільними мерами,місту. ЗІ:Агов,Партія кучм"зелених",без гонорару нє работаєм? Такі да! Щойно з дружиною пройшлися по тому парку. Віноват! Прошу списати попередній мій пост в цій темі на темний час доби та поганий зір
Dream Опубліковано 27 Червня, 2010 в 18:15 #29 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 18:15 Як раз зараз по Кравчука, 16, 18 збирають підписи проти зрубування скверу. Кажуть що завтра, здається, о 17 має "1+1" сюжет знімати про сабж.
nickel Опубліковано 27 Червня, 2010 в 18:34 #30 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 18:34 Як раз зараз по Кравчука, 16, 18 збирають підписи проти зрубування скверу. Кажуть що завтра, здається, о 17 має "1+1" сюжет знімати про сабж.Подивіться хто підписи збирає, ну там партія, ГО, активісти. Цікаво ж.
FOX92 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 10:28 #31 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 10:28 29 червня (вівторок) відбудеться акція протесту, проти зрубування 150 дерев у сквері. Початок о 17 год. при вході в сквер з вул. Кравчука. (Ініціативна група)Ось таке оголошення сьогодні зустрів на дошці оголошень біля свого під'їзду.
Dream Опубліковано 28 Червня, 2010 в 14:34 #32 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 14:34 Подивіться хто підписи збирає, ну там партія, ГО, активісти. Цікаво ж. от тут цікавіше: "шапка", зі слів "активіста", "ходила" по 16-тому будинку. Сам активіст змовницьким тоном просив підписатись, бо "не буде де пива випити"...
sweetlena Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:28 #33 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:28 Дійсно, о 17.00 біля парку було трохи народу...на акцію протесту, правда, мало схоже. З чиновників помітила там Бондаря, кілька знімальних груп. Який фінал початку конфлікту? Не було можливості там зупинитися і розпитати. Може хтось був? Бо насправді турбує доля єдиного зеленого куточка на величезну кількість багатоповерхівок
DarkMonk Опубліковано 30 Червня, 2010 в 06:09 #34 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 06:09 C удовольствием отдам свой голос в защиту парка, зелёных территорий остаётся всё меньше. Машин и говна напротив увеличиваеся. Нахрен это "увеселительное заведение" комплекс .... вон в ТЦ "Варшавский" пустует, - пусть желающие туда ходят. Скоро про деревья будем детям только рассказывать, да на картинках показывать. Будте уверены там где 1/3 там же будут и остальные 2/трети. Главное как говорится начать, потом спилят всё.
kudrom Опубліковано 30 Червня, 2010 в 10:27 #36 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 10:27 був вчора на зборах, прийшов Бондар і Андрій Козюра, типу помагати, сказали готувати лист, будуть піднімати ніби сьогодні це питання на облраді... порадили поставити постійнодіючі плакати і т.д., щоб питання на міській раді не пройшло непомітним затвердженнямбуло якесь телебачення, дівчина з Волинських Новинв принципі, кажуть, шанси врятувати є, головне активна позиція навколишніх мешканців і максимально багато шумупарк знаходиться в комунальній власності, поки не є приватною територією, чи зданою в оренду, це вже добрев ідеалі треба щоб збиралися підписи не тільки з прилеглих будинків, а з усього Луцька, бо цей сквер може виявитися пробним каменем в славному ділі винищення зелених насаджень і просування цивілізації в маси
Dream Опубліковано 30 Червня, 2010 в 10:35 #37 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 10:35 Сьогодні, 29 червня, під час прес-конференції ... ситуацію прокоментував Луцький міський голова Богдан Шиба.За його словами, на частині парку біля РАЦСу має постати басейн. Але, на думку градоначальника, це – питання дуже віддаленої перспективи. Мовляв, басейн передбачено Генеральним планом, але будуватимуть його лише на тій невеличкій частині скверу, яка не благоустроєна і де росте самосів.тут і тут
Адміністратори serega Опубліковано 30 Червня, 2010 в 11:04 Адміністратори #38 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 11:04 Та щоб його діти, внуки, правнуки і т.д. жили тільки в 4-ох бетонних стінах!Щоб вони дихали тільки асфальтовим пилом і з кисневої подушки!
nickel Опубліковано 30 Червня, 2010 в 11:22 #39 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 11:22 Шиба явно "косить бабло":здав паркздав фонтан в центрійде здача Луцьктепло у концесію Кропиві, з яким рік назад сваривсяйде здача стадіону і т.д.
ipua Опубліковано 30 Червня, 2010 в 12:53 #40 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 12:53 йде здача Луцьктепло у концесію Кропиві, з яким рік назад сваривсяТи бачив з яким букетом Кропива Климчука зустрічав. Думаю ноги ростуть звідти.
SOAD Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:06 #41 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:06 супер, а то молодеже неку подется, наконец что то зделают что то с етого парка
Hatahama77 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:06 #42 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:06 Мешканці луцьких будинків, прилеглих до скверу поблизу РАЦСу, учора, 29 червня, зібралися, щоб висловити своє обурення можливою масовою вирубкою дерев і будівництвом. Представник протестувальників Андрій Лучик порівняв ситуацію зі спорудженням пішохідного мосту над залізницею: «Коли землю було надано підприємцям, які нібито зобов'язувалися зробити реконструкцію. Насправді вони свої бізнес-проекти створили а от, скажімо, мосту через залізничний вокзал як не було, так і немає. В даному конкретному випадку ми не знаємо, яким чином буде проведена реконструкція і чи буде вона проведена взагалі. Але це є чи не єдина зелена зона в цьому районі на багато десятків будинків, там де відпочивають діти, де гуляють вагітні жінки і, власне, тут не потрібно багато коштів для реконструкції цього скверу. Потрібно декілька лавочок, декілька смітників. Можливо, декілька ліхтарів. Власне, для того, щоб зробити це, віддавати величезну земельну ділянку і вирубувати десятки дерев я вважаю і думаю, що так вважають мешканці цих будинків, не потрібно».Якщо будуть вирубувати дерева поблизу РАЦСу, то мешканці обіцяють лягати під бульдозери і трактори. Люди розповідають – минулого року, перед Пасхою працівники ТОВ «М.Ж.К.» упорядковували сквер, демонтувавши встановлені раніше мешканцями лавки. При цьому комунальники пообіцяли замінити їх на нові. «До цих пір жодної лавки немає», - зазначає Андрій Лучик.Ветеран війни, який дійшов до Берліна, не приховує свого обурення і обіцяє добиватися правди у волинському «білому домі»: «Дети ходят в парк. Куда дети пойдут? Я здесь сижу в парке, дышу, а вы хотите уничтожить. Вы его строили, этот парк? Сажали эти цветы, деревья? Дайте хоть под конец пожить инвалиду войны... За кого я воевал? За вас я воевал».Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра стверджує, що бачив рішення міськвиконкому стосовно містобудівного обгрунтування реконструкції скверу: «Дискусійне це питання є - чи запитував хтось у громади? Оскільки люди вийшли, то їх, очевидно, ніхто не запитував... Рішення виконкому в цей момент абсолютно ніяких прав стосовно будівництва тут чи виділення земельних ділянок не дає і, як на мене, люди повинні згуртуватися, висловити свою думку щодо цього питання. Якщо люди налаштовані проти, якщо їх не влаштовує ні рішення виконкому, ні те, щоб тут споруджували будь-які об'єкти, то це, безумовно, потрібно враховувати. Я думаю, що міська рада на це обов'язково зважить при винесенні земельних питань. Я сумніваюсь, що такі земельні питання пройдуть». Депутат порадив протестувальникам зібрати підписи для скасування рішення виконкому і звернутись до Луцького міського голови Богдана Шиби.Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар вважає, що потрібно також звернутися до мера, облдержадміністрації. На його думку, «такі рухи не тільки тут у місті Луцьку, а й в Україні. Коли йде цілеспрямоване нищення от таких от зелених куточків і роблять там то заправки, то стоянки, то невідь-шо».Бондар закликав мешканців до самоорганізації. Інакше «можемо писати Шибі, можемо будь куди. Але завтра приїдуть з пилами, завтра приїдуть з тракторами, розгорнуть це все і скажуть, що так і було. Цього допустити не можна». Володимир Бондар пообіцяв оприлюднити з цього приводу депутатський запит на завтрашній сесії облради і сподівається, що аналогічно вчинить Андрій Козюра на сесії Луцькради. Бондар порадив лучанам організувати чергування у сквері. Депутат Волиньради розповів і про фірму «Тріада»: «Ну це будівельна фірма така, яка будує. Я можу назвати вам деякі об'єкти. От, зокрема, в них є об'єкти навпроти 4-ї школи, якщо я не помиляюсь там, як казали, на кістках...»Козюра зауважив: «Всі дерева, які тут є - спільні... Станом на сьогодні ніхто жодного кусочка цього парка не продавав і не здавав в оренду нікому. Напишіть звернення: «Ми за сквер. Ми проти того, щоб тут будувалися якісь споруди»...» Депутат міськради пообіцяв запросити і провести на дискусію під час сесії представників будинків, щоб вони побачили, хто з депутатів відстоює інтереси громади, а «хто - кармана». Бондар із Козюрою порадили громадянам запросити до себе мера Шибу на громадські слухання з приводу ситуації навколо скверу.Активно нарікають мешканці і на ТОВ «М.Ж.К.». Учасники зібрання домовилися підготувати текст звернення з приводу проблеми і обрати представників мешканців будинків.Зауважимо, що Луцький міський голова Богдан Шиба, ймовірно, помилився, стверджуючи, що, мовляв, басейн на території цього скверу передбачений Генеральним планом Луцька. Адже згідно з основним кресленням Генплану, опублікованим на офіційному веб-сайті Луцької міської ради, там передбачені лише зелені насадження.Нагадаємо, що в Харкові для будівництва дороги почали вирубку парку імені Горького. Але там протести громадськості та екологів придушили силоміць за допомогою міліціїДжерело: Волинський інформаційний портал
SOAD Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:10 #43 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:10 стройте комплекс нахер тот парк, сколько слышу одни грабежи в нем и наркомания, сам по ночам хожу, и особо некого не видел только любителей собак которые гадят
SOAD Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:16 #44 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:16 да и любителям зелени приведите 920 летия парк и центральный в порядок а то загадили вобще
difoto Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:24 #45 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:24 стройте комплекс нахер тот парк, сколько слышу одни грабежи в нем и наркомания, сам по ночам хожу, и особо некого не видел только любителей собак которые гадятА тебя, ублюдок неграмотный, уже ищут. Ты, сука, хоть одно дерево посадил?Гандон ты!
MrVes Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:29 #46 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:29 стройте комплекс нахер тот парк, сколько слышу одни грабежи в нем и наркомания, сам по ночам хожу, и особо некого не видел только любителей собак которые гадятТи колотися чи грабувати ходиш?З.І. Після цього посту можеш ще один свій наваяти - ну так аби твоя позиція була озвучена через пост і створювала ілюзію більшості.
Phoinix Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:36 #47 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:36 супер, а то молодеже неку подется, наконец что то зделают что то с етого паркатобі що мало розважальних комплексів у Луцьку? А ти в тому парку посадив хоча б одне деревце щоб так яро зносити той парк?З.І.упс Di уже випередив
SOAD Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:44 #48 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:44 супер, а то молодеже неку подется, наконец что то зделают что то с етого паркатобі що мало розважальних комплексів у Луцьку? А ти в тому парку посадив хоча б одне деревце щоб так яро зносити той парк?З.І.упс Di уже випередивпосміявся, хай себе шукає)я туди не грабувати і не пити хожу, дуже часто вертаюсь додому саме цим парком, й нічого хорошого в ньому не бачу, облагородь парк ліхтарі лавки, що не будь щоб він кращим був, щоб з коханою прийти, а так я вже казав крім гоперів й собаководів я там нікого не бачустройте комплекс нахер тот парк, сколько слышу одни грабежи в нем и наркомания, сам по ночам хожу, и особо некого не видел только любителей собак которые гадятА тебя, ублюдок неграмотный, уже ищут. Ты, [censored], хоть одно дерево посадил?Гандон ты!панти гопарям оставь, а то такое чувство что быдло
SOAD Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:47 #49 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:47 супер, а то молодеже неку подется, наконец что то зделают что то с етого паркатобі що мало розважальних комплексів у Луцьку? хоть 1 нормальний скажи, де нема магазинів, а кафе, якісь паби, ресторани, гойдалки, басейн, кінокомплекспро адреналін можеш не казати він на відшибі міста, я маю на увазі таке як МостСіті в Дніпрі
difoto Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:55 #50 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:55 SOAD, ТЫ - ГАНДОН!!!это я шоб без пантов.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.