Перейти до змісту

Новый знак возле Там-Тама

Masik

Рекомендовані повідомлення

Доречі, біля старого ринку теж появився наказовий знак "Рух прямо", що забороняє поворот на Мєдведєва та на ринок, а на виїзді з Глушець (біля польського посольства) зник знак STOP

там поставили знак "дати дорогу". по припису ДАІ (я про Глушець)

вони там стояли одночасно

хлопці з Лукойлу кажуть, що теж непогано гайці пасуться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

доречі біля Там Таму де раніше стояли вже знову стоять я в 21.40 повертався додому і помітив їх. Не витримав і підійшов, вони якраз когось зупинили:

- я при тій людині їм кажу: нарушаєм шановні, стоїм в неположеному місті

- ДАІшник мені вдповідає автомобіль поламався

- я на те а чому аварійний сигнал не включений в такому випадку

- він знову спригнув, каже предохранітелі полетіли

- ну тут я вже не знав чим апелювати до нього, тільки вже як пішов здогадався що можна було запитати про трикутник якщо автомобіль несправний, але вже було пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біля старого ринку теж появився наказовий знак "Рух прямо", що забороняє поворот на Мєдведєва та на ринок

на Медвєдєва "Рух заборонено" давним-давно стояв - імхо, "Рух прямо" лишнє. Між іншим "рух прямо" стоїть зі сторони Ковельської чи зі сторони Кривого Валу?

А по сабжу - єдине в мене зауваження до дор.служб, що не узгоджено знаки встановлюються (згадайте історію з Кривим Валом) та в сабжевому варіанті було б добре ще й нову розмітку зробити як біля тамтаму, так і на повороті на чорновола з обох сторін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, біля старого ринку теж появився наказовий знак "Рух прямо", що забороняє поворот на Мєдведєва та на ринок, а на виїзді з Глушець (біля польського посольства) зник знак STOP

З якої сторони той знак висить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З якої сторони той знак висить?

При выезде с ул.Глушець к Консульству, а висел он абсолютно по идиотски, т.к., чтобы выполнить его требования, нуна было остановиться в аккурат на пешеходном переходе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі біля Там Таму де раніше стояли вже знову стоять я в 21.40 повертався додому і помітив їх. Не витримав і підійшов, вони якраз когось зупинили:

- я при тій людині їм кажу: нарушаєм шановні, стоїм в неположеному місті

- ДАІшник мені вдповідає автомобіль поламався

- я на те а чому аварійний сигнал не включений в такому випадку

- він знову спригнув, каже предохранітелі полетіли

- ну тут я вже не знав чим апелювати до нього, тільки вже як пішов здогадався що можна було запитати про трикутник якщо автомобіль несправний, але вже було пізно.

+1

ще можна було на київську гарячу лінію позвонити, тіпа пришліть евакуатор, поламались хлопці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне слово козли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня утром около 6.30 шел со стороны рынка к ТАМ-ТАМу и смотрю стоят. И кого в такую рань можно ловить и тут же на моих глазах тормозят машину "такси", не успеваю дойти до перехода уже подъезжает следующий с включенным сигналом поворота на лево, усиленно начинаю жестикулировать, но либо водитель меня не понял, либо просто через ториновку не обратил внимания, моментально выскакивает из машины второй ГАИшник и держит на готове свой полосатый инструмент. А мышинка их стояла аккурат под знаком 3.34 "Остановка запрещена". Жаль только, что обратил на это внимание уже на обратном пути :( когда там уже никого не было.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не успеваю дойти до перехода уже подъезжает следующий с включенным сигналом поворота на лево, усиленно начинаю жестикулировать, но либо водитель меня не понял, либо просто через ториновку не обратил внимания.

Вони шо, не читают board.lutsk.ua ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому розвороті біля Там-Тама цілий день пасуться ДАІ, а водії все розвертаються та розвертаються... Як би наша ДержАвтоІнспекція дбала дійсно про безпеку руху а не набиття бюджету і своїх карманів, то поставили би видний і понятний для всіх знак "Розворот заборонений"! От тоді нехай би і штрафували, бо такого тільки повний дибіл не побаче... а так - тіпа, нехай нарушають, їм це вигідно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Тобто знак "рух прямо" ні про що водію не говорить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто знак "рух прямо" ні про що водію не говорить?

Логічним був би знак "розворот заборонений". Бо то реально і був розворот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 % но это им не надо, этот знак менее заметный. А вообще этот знак не запрещает поворот направо к ТамТаму? Надо правила повторить, а то подзабыл нюансы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони шо, не читают board.lutsk.ua ?

жжьотє! =)

ДАІ вже давним давно намагається на дорогах не ставити знаки, які забороняють. Це пов'язане з людською психологією - надміру велика кількість заборон створює гнітючий настрій. Ось так! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому розвороті біля Там-Тама цілий день пасуться ДАІ, а водії все розвертаються та розвертаються... Як би наша ДержАвтоІнспекція дбала дійсно про безпеку руху а не набиття бюджету і своїх карманів, то поставили би видний і понятний для всіх знак "Розворот заборонений"! От тоді нехай би і штрафували, бо такого тільки повний дибіл не побаче... а так - тіпа, нехай нарушають, їм це вигідно...

Я тоже часта удівляюсь чьо єта за знакі ніпанятнbIе немножка па дебільнаму вісят, но патом пріходят продацbI полосатbIх палочек и всьо доходчиво обьясняют :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце то да! Навколо одного куска дорогі в селі Луцьк місяць дискусій, цікаво шо робиться на київськиї форумах, народ закрийте тему :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Сьогодні знак виглядає так:

9d9a4242fa204840532897bc221c41f0.jpg47c6cf30c2e7305773863e9a4dfcce65.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А попередній знак(рух по смугах) ні хто не розвертав. А він забороняє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні знак виглядає так...

Страна непуганых идиотов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot::D підняли настрій
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато мізків не потрібно щоб таке вчверити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшов таку "фігню" вартістю від 340 до 510 грн:

Стаття 139. Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення

Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів, трамвайних колій, технічних засобів регулювання дорожнього руху, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття, або невжиття необхідних заходів щодо їх усунення та попередження інших учасників руху про небезпеку, що виникла, ... -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин

І не називайте мене "занудою" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене досі дивує - чого організація, яка встановлює знаки не додумалась вкрутити по саморєзу (щоб не прокручувались на трубі) в кріплення, а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене досі дивує - чого організація, яка встановлює знаки не додумалась вкрутити по саморєзу (щоб не прокручувались на трубі) в кріплення, а?

дорожні знаки економ класу :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoinix, Andrew_Best, поясніть, навіщо цитувати повідомлення з двома картинками, щоб написати свій ємний пост з двох слів?

По темі: ще один знак є повернутий, якщо підніматись з паркової наліво до Цума. Тим, хто рухається зі сторони Волі його не видно. Ніяк зрозуміти не можу, це диверсія, чи його спеціально так повернули... Треба буде сфоткати сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...