Перейти до змісту

Новый знак возле Там-Тама

Masik

Рекомендовані повідомлення

Зазвичай ДАІ не з"являються на засідання

В них вже більш ніж два тижня є штатний юрист, який представляє їх інтереси. Не то шо в пух і прах розносить, але готуватись треба серйозно. Більшість позовів проти даі, не задовільняють. Вигідніше платити йому тисяч 5, бо постанов думаю скасовують скасовували, на набагато більшу суму.

Ну юрист , юристом, а ведь ещё нужно в суд приволочь свидетелей. Ну я допустим для своей защиты их найду, а вот где свидетелей будут брать менты????? Как всегда с потолка, или дежурных свидетелей наймут????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

кажу: Чому у вас знаки суперечать один одному? Чому не знімете 5.16?

він мені у відповідь: Поворот на ліво заборонений!!! Знак вісить!!! А рух по смугах відноситься до перехрестя з Чорновола.

А як щодо правил встановлення знаків дорожнього руху в населених пунктах? Якщо цей знак відноситься до перехрестя Чорновола, на якій відстані від цього перехрестя він має бути встановлений?

П**ть тобі даний інспектор як дише по поводу перехрестя з Чорновола і знаку 5.16

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А як щодо того, що наказовий знак "рух прямо" перекриває дію раніше встановленого інформаційно-вказівного "Напрямки руху по смугах"?

Тут хтось досконально знає правила дорожнього руху, прокоментує?

Бо знак 5.16 - "Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них." і якщо чіплятись до слова перехрестя, то так і є, там тільки одне перехрестя з вул. Чорновола.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшовся свідомий громадянин!! :smile-zachot:

Читаєм!!!!

Біля «Там-Таму» доброволець рятував водіїв від ДАІ. Фото

Посилання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Два місяці тому я звернувся до міського голови із запитом, у якому запропонував розвантажити рух на цьому проблемному перехресті. Там були постійні затори аж до мосту на проспекті Перемоги. Знак встановили - ситуація покращилася.

Однак я вважаю, що доцільніше було би встановити замість знаку «Рух лише прямо» заборонний знак «Поворот ліворуч заборонений». Бо перекреслена червона лінія набагато ліпше привертає увагу водіїв. Навіть підсвідомо шофери не повернуть під «заборону»», - коментує депутат.

А не прийшло в голову ідіоту забрати звідти зупинку яка розташована прямо на перехресті? Зробити підземний перехід як це роблять в нормальних обласних центрах?

І чому тіж міліціянти не штрафують маршрутні таксі які рухаються з мосту і зупиняються біля там-таму? Там знаку зупинка траспорту загального користування немає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшовся свідомий громадянин!! :smile-zachot:

Читаєм!!!!

Біля «Там-Таму» доброволець рятував водіїв від ДАІ. Фото

Посилання

А от гальмам репортерам не спало на думку ще й сфотографувати суперечливі знаки і задати питання тому інспектору, якого х__я вони ніяк на це не реагують?!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив цього чоловіка сьогодні. Досить свідомий громадянин на відміну від п*ів ДАІшників (вибачайте більш нік їх назвати нем можу).

Я як пів року назад навчався в автошколі то наскільки пам'ятаю нам викладач казав, що після встановлення нового знаку ДАІ має право тільки після 2-х тижнів після його встановлення штрафувати, а до цього тільки попередження! Можливо це не правда, але це я 100% помню, що викладач з автошколи саме це казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А не прийшло в голову ідіоту забрати звідти зупинку яка розташована прямо на перехресті?

Не чіпляйтесь до слова "перехрестя", бо воно там одне - Соборності-Чорновола. А те, про що мова, це справа - заїзд до магазину та зліва - розворот, який недавно був заборонений знаком "рух прямо".

Та й знак поставили перед самим носом, невже його не видно тим, хто хоче розвернутись? Які в пі%%у ще потрібно попередження робити?(зненацька поставили знак і нікого не попередили), це смішно. Роззуйте очі і дотримуйтесь правил з якими на 100% погодились отримуючи права. До кого апелювати в такому випадку, до самого себе?

А остальне все правильно - пасуться на асфальті та ідіоти проектанти накрутили розворотів-поворотів на тій ділянці дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

......"перехрестя", ...воно там одне - Соборності-Чорновола. ..........Роззуйте очі і дотримуйтесь правил з якими на 100% погодились отримуючи права. ..... апелювати в такому випадку, до самого себе?.....

+1 Найдич ты как всегда адекватен.

Когда едем в чужом городе на знаки смотрим или на въезде ждем гаишников с картой города и размещением знаков вдоль вашего проезда? Какие нахрен предупреждения в газетах (радио) и объявы? Есть знак для разрыва в полосе ... и все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви кожен день проїзджаючи по тому ж маршруту шукаєте на дорозі чи не появився часом який новий знак шоб його не порушити??? СумніваюсЬ! Дуже сумніваюсь!!!

Нашо розводити тріпологію? Аби показати які ми всі тут безграмотні зібралися, обговорюємо ситуацію весь день незнаючи навіть ПДР?..

Мені це більше нагадує писанину в стилі виділитися "не так як всі" ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви кожен день проїзджаючи по тому ж маршруту шукаєте на дорозі чи не появився часом який новий знак шоб його не порушити??? СумніваюсЬ! Дуже сумніваюсь!!!

Нашо розводити тріпологію? Аби показати які ми всі тут безграмотні зібралися, обговорюємо ситуацію весь день незнаючи навіть ПДР?..

Мені це більше нагадує писанину в стилі виділитися "не так як всі" ...

Ап чем речь? Если ваш пост ответ на мой, то в данной теме работает только одно правило "Пое.....л - плати" - бизнес сцуко. :) (знак перед мордой, разворот там всегда проблематичен).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що-до встановлення знаків є теж певні норми і стандарти, а що до даної ситуації, то , згідно п.10.9.24 ДСТУ 4100-2002 "Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування", разом зі знаком 4.1"Рух прямо" повинна застосовуватись табличка 7.20"Діє з..." і вказана дата початку дії знаку, і цей знак з табличкою повинен встановлюватись не пізніше ніж за 14 діб до початку чинності знака і зніматись не раніше ніж за 14 діб після того, як знак став чинний. Тобто старанні поліцаї два тижні після встановлення знаку неповинні були б штрафувати неуважних водіїв. Можливо хтось знає точну дату встановлення цього знаку, чи назву інстанції, в якій можна отримати довідку з датою встановлення знака, бо я попав на протокол і буду його оскаржувати, а "на козлів в погонах" - скарга в прокуратуру... Якщо є бажаючі приєднатись - буду радий, колективна скарга ,імхо, більш ефективна :friday: .

post-8194-1277246077,85_thumb.jpg

post-8194-1277246096,71_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депутату Луцької міськради Сергію Григоренку там було незручно їздити, а ДАІ тепер зручно там пастись. А те, що розмітки немає взагалі, то це дуже зручно. І дехто умудряється там створювати 4-5 смуг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що-до встановлення знаків є теж певні норми і стандарти, а що до даної ситуації, то , згідно п.10.9.24 ДСТУ 4100-2002 "Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування", разом зі знаком 4.1"Рух прямо" повинна застосовуватись табличка 7.20"Діє з..." і вказана дата початку дії знаку, і цей знак з табличкою повинен встановлюватись не пізніше ніж за 14 діб до початку чинності знака і зніматись не раніше ніж за 14 діб після того, як знак став чинний.

Ти хоч раз взагалі десь на наших дорогах бачив цю табличку? Ну хоч де небудь? :)

Не чіпляйтесь до слова "перехрестя", бо воно там одне - Соборності-Чорновола. А те, про що мова, це справа - заїзд до магазину та зліва - розворот

Щось я не зрозумів. Хто сказав, що це розворот? Там десь знак стоїть, який позначає, що це місце для розвороту? Як на мене, там не тільки розворот, а й поворот наліво для машин, що виїжджають від ТАм-таму. А це вже повноцінне перехрестя цуко. Та ще й зі своїми світлофорами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та правильно зробили, що обмежили там розворот!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ДАЙців в тому місці немає, та й знак хтось вночі замалював. (не встиг сфоткати, якраз зелене світло горіло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за нищення дорожніх знаків теж адмінштраф пологається :)

але бачите, добились ми все таки хоть шось? :rolleyes:

уже сьогодні не пасуться там гади, значить є ше вплив громадськості на козлів-ментів :smile-zachot:

якщо ж знову з"являться ближайші дні ДАЙці на звичному місці - не соромтесь, підходьте і трошки нагружайте їх, хай понервуються лишній раз :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони непасуться томущо знак помальований і вже не відповідає нормам..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот так плавно скатываемся в анархию :dont: не нравится шлагбаум - сломал или спилил. знак не нравится - замалевал. а лучше мешок надевать - надел, проехал, снял.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот так плавно скатываемся в анархию :dont: не нравится шлагбаум - сломал или спилил. знак не нравится - замалевал. а лучше мешок надевать - надел, проехал, снял.

Якщо уважніше почитаєш відповіді то зрозумієш, що не проблема у встановленому знакові, а проблема в тому, що "вдруг откуда не возьмись появились врот е...сь" які сцуко хочуть нажитись нахабно і не правомірно, а людина яка себе поважає не буде на це спокійно дивитись і занех.... якомусь ушльопку в шапці і з палкою відстьогувати гроші.

В Луцьку я ще ніразу не бачив щоб мєнти якусь користь приносили, НІРАЗУ (я саме про ГАІшників).

Що вони роблять? 1. Наживаються в засадах. 2.Приїжають оформляють ДТП.

Реальних порушень які загрожуть безпеці велосипедистів, пішоходам, водіям вони не шукають і не займаються цим.

Якщо ти про анархію з боку тих ментів - то да! Захтіли сцукі нажитись - нажились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да не так багато часу пройшло, а знак вже трохи змінився...

post-6632-1277321328,7_thumb.jpg

Цікаво чи будуть нормальний ставити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АААА я думаю це зробий той хто штраф вже заплатив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а проблема в тому, що "вдруг откуда не возьмись появились врот е...сь" які сцуко хочуть нажитись нахабно і не правомірно

В чому проблема? В тому що ти завтикав знак і тебе оштрафували? Так в слідуючий раз завтикаєш якусь бабульку, що переходить дорогу.І що будеш звинувачувати її? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не заперечує проти встановлення даного знаку в тому місці. Навпаки тут вже кілька людей про це схвально відгукнулися. Загалом зроблено корисну справу задля підвищення безпеки руху на даній ділянці дороги. Але от реалізація викликає чимало нарікань. По людськи правильно було б, якби міліція дбала про безпеку руху, а не тільки виконувала каральну функцію. Поставили знака - поставте регулювальника на пару днів. Головна ж задача не допустити порушення, а не покарати винних. В нас же все перевернуте вверх ногами :-(.

Якби знак поставили і повісили табличку, як це описав Ander78, намалювали дорожню розмітку, замінили знак 5.16 "Рух по смугах", то б і нарікань на роботу відповідних органів не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...