Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Отакий підвечірок.

post-2742-1287320708,78_thumb.jpg

:smile-zachot: Справжня вечеря!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А я зранку тортик перемазала. Чекає мене в холодильнику :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні вихідна :D зате вчора настоялася - будь здоров))) напекла пирогів з вишнями, накрутила таких мацюпусеньких голубчиків і спекла паштет :0002::P

ЗІ: ПИРОГІВ ВЖЕ НЕМА :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готував для себе борщик з капусточкою, для дружини овочевий супчик з кольрабі замість картоплі.

І для обох тушені курячі гомілки в сметані :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомтесь: Киселиця

post-1679-037269400 1288028324_thumb.jpg

супчик на кукурудзяному борошні, з картопелькою, морковкою, цибулькою і зеленню, заправлений сметанкою. 

P.S. Проявив нескромность. готувала страву дружина:)Рецепт з івано-франківщини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відбивні із печеною картоплею

+

червоне вино та кохана людина

:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відбивні із печаною картоплею

+

червоне вино та кохана людина

:P

він її вбив..вбив і з"їв..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тілько шо був успішно приготований дружиною і з'їдений білий амур, фарширований морквою, під лимонним соком, з вареним рисом і під Інкерманівську білу "Кримську рив'єру"... ммммм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tolik_lt, ти на черзі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора готувала для своїх гостей рис з мідіями.

Відварюємо склянку рису. В глибокій сковорідці підсмажуємо 2 порізані цибулини, додаємо 2 морквини порізані соломкою (не терті!), 2 великі болгарські перці.

Коли овочі стушкуються, додаємо до них кілька ложок консервованої кукурудзи і 400гр мідій. Через 5 хв викладаємо в сковорідку зварений рис, гарненько все перемішуємо.

Страва готова - смачна і кольорова:P.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відбивні із печаною картоплею

+

червоне вино та кохана людина

:P

він її вбив..вбив і з"їв..

Ну надо же отбивные из чего то делать.В каждом мужике живет каннибал.Поэтому и спрос на аппетитных женщин.

Сегодня забацаю себе классику-картопелька з шкварочками+молочко домашнє та шматочок коханої людини Sergmaestro)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Щось кулінари-гурмани притихли. Вечеряти перестали чи як?:D

У мене сьогодні була така смакота! Куряче філе порізала на смужки (не тонкі), полила соєвим соусом,поперчила і відставила, щоб промаринувалось.

Через 40хв на сковорідку його, смажити не довго - хвилин 20. Дати постояти під кришкою ще хвилин 15. За цей час відварила спагетті і виклала в сковорідку до м'яса.

ммммм:P. Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені сьогодні похвастатися нічим. Якийсь кулінарно невдалий день. Наробила голубців - пересолила, на вечерю зварила гречку - пересолила. Досі сама не можу зрозуміти, як так вийшло, чи то приправа підвела. Чоловік терпляче їв, поки не запив це все компотом, який я пересолодила. Тоді вже не втримався від коментарів  :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну похвастаюсь тоді я :g05:

Готували сьогодні піцу за отаким рецептом http://www.koolinar.ru/recipe/view/8798

Вперше тісто робили без дріжджів, і, зізнаюсь, вийшло см-м-м-мачно :ok: А може так смакувало, бо допомагали донечка і коханий чоловік...

post-6229-0-52204400-1288903228_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я сьогодні господиня :)

вареники з сиром

кролик тушкований в сметанці

картопелька-пюре

і борщик з квашеної капусти

...а головне - десь в глибині душі маленька крапелька надії на те, що хоч завтра, в неділю, у мене не буде танців зі сковородою та каструлями... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене вчора був капусняк із свинними ребрами, смажена свинна печінка і компот із сушених яблук :)А на завтра планую запекти в духовці кролика в шкідливому, але смачному майонезі з картопелькою :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас червоний борщик і деруни з сметанкою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора була картопля фарширована фаршем з цибулею:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні прокинулась з великим надхненням покулінарити. Планую зварити борщик з кислої капусти, плов і смажені гриби з картоплею :0005: Це так, щоб хватило на пару днів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все сьогодні приготую Гуяш і катоплю з томатною підливкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось кулінари-гурмани притихли. Вечеряти перестали чи як?:D

У мене сьогодні була така смакота! Куряче філе порізала на смужки (не тонкі), полила соєвим соусом,поперчила і відставила, щоб промаринувалось.

Через 40хв на сковорідку його, смажити не довго - хвилин 20. Дати постояти під кришкою ще хвилин 15. За цей час відварила спагетті і виклала в сковорідку до м'яса.

ммммм:P. Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу.

Виклади БУДЬ-ЛАСОЧКА рецепт! Дуже люблю таке! Чекаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробувала готувати по рецепту з рекомендованого сайту

Готувала ось це - http://gotovim-doma.ru/view.php?r=344-recept-Kurinaia-grudka-farshirovannaia-ananasami-i-syrom

Смакота!!!!!

Рекомендую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плов буде. :smile3:

http://www.povarenok.ru/recipes/show/2632/

щось таке... тільки не так багато..мені на одного стільки не потрібно :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу.

Виклади БУДЬ-ЛАСОЧКА рецепт! Дуже люблю таке! Чекаю!

Велику капустину ріжемо на невеликі шматочки, 2 червоні буряки - пластинками. Перекладаємо все це в каструлі шарами.

Додаємо 10 зубчиків часнику і 15 горошин чорного перцю. Заливаємо наступним маринадом: 1,5 літри води доводимо до кипіння,

+ 1 столова ложка солі + півсклянки цукру + півсклянки оцту + півсклянки олії.

Капуста має добу постояти в теплі, потім - в холодильник або на балкон.

Я, зазвичай, роблю цей салат ввечері, а вранці виношу каструлю на балкон. Там вона і стоїть, поки є що з неї брати:).

Їсти можна десь через 2 доби, тоді все гарно промариновується. Але за цим рецептом капуста не така гостра, як в Там-тамі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...