yura2281 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 14:31 #201 Опубліковано 17 Жовтня, 2010 в 14:31 Отакий підвечірок. Справжня вечеря!
erica Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 11:57 #202 Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 11:57 А я зранку тортик перемазала. Чекає мене в холодильнику
solnishko Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 15:52 #203 Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 15:52 сьогодні вихідна зате вчора настоялася - будь здоров))) напекла пирогів з вишнями, накрутила таких мацюпусеньких голубчиків і спекла паштет ЗІ: ПИРОГІВ ВЖЕ НЕМА
yura2281 Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 17:41 #204 Опубліковано 21 Жовтня, 2010 в 17:41 Готував для себе борщик з капусточкою, для дружини овочевий супчик з кольрабі замість картоплі. І для обох тушені курячі гомілки в сметані
Tolik_lt Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 17:38 #205 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 17:38 Знайомтесь: Киселиця супчик на кукурудзяному борошні, з картопелькою, морковкою, цибулькою і зеленню, заправлений сметанкою. P.S. Проявив нескромность. готувала страву дружинаРецепт з івано-франківщини.
sergmaestro Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 19:29 #207 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 19:29 відбивні із печеною картоплею + червоне вино та кохана людина
Tolik_lt Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 19:40 #208 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 19:40 відбивні із печаною картоплею + червоне вино та кохана людина він її вбив..вбив і з"їв..
Dream Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 20:02 #209 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 20:02 Тілько шо був успішно приготований дружиною і з'їдений білий амур, фарширований морквою, під лимонним соком, з вареним рисом і під Інкерманівську білу "Кримську рив'єру"... ммммм
sergmaestro Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 20:12 #210 Опубліковано 25 Жовтня, 2010 в 20:12 2 Tolik_lt, ти на черзі
Olesya Опубліковано 26 Жовтня, 2010 в 08:06 #211 Опубліковано 26 Жовтня, 2010 в 08:06 Вчора готувала для своїх гостей рис з мідіями. Відварюємо склянку рису. В глибокій сковорідці підсмажуємо 2 порізані цибулини, додаємо 2 морквини порізані соломкою (не терті!), 2 великі болгарські перці. Коли овочі стушкуються, додаємо до них кілька ложок консервованої кукурудзи і 400гр мідій. Через 5 хв викладаємо в сковорідку зварений рис, гарненько все перемішуємо. Страва готова - смачна і кольорова.
Zerotul Опубліковано 26 Жовтня, 2010 в 09:39 #212 Опубліковано 26 Жовтня, 2010 в 09:39 відбивні із печаною картоплею + червоне вино та кохана людина він її вбив..вбив і з"їв.. Ну надо же отбивные из чего то делать.В каждом мужике живет каннибал.Поэтому и спрос на аппетитных женщин. Сегодня забацаю себе классику-картопелька з шкварочками+молочко домашнє та шматочок коханої людини Sergmaestro)
Olesya Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 17:59 #213 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 17:59 Щось кулінари-гурмани притихли. Вечеряти перестали чи як? У мене сьогодні була така смакота! Куряче філе порізала на смужки (не тонкі), полила соєвим соусом,поперчила і відставила, щоб промаринувалось. Через 40хв на сковорідку його, смажити не довго - хвилин 20. Дати постояти під кришкою ще хвилин 15. За цей час відварила спагетті і виклала в сковорідку до м'яса. ммммм. Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу.
laska Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 19:17 #214 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 19:17 А мені сьогодні похвастатися нічим. Якийсь кулінарно невдалий день. Наробила голубців - пересолила, на вечерю зварила гречку - пересолила. Досі сама не можу зрозуміти, як так вийшло, чи то приправа підвела. Чоловік терпляче їв, поки не запив це все компотом, який я пересолодила. Тоді вже не втримався від коментарів
sweetlena Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 20:40 #215 Опубліковано 4 Листопада, 2010 в 20:40 Ну похвастаюсь тоді я Готували сьогодні піцу за отаким рецептом http://www.koolinar.ru/recipe/view/8798 Вперше тісто робили без дріжджів, і, зізнаюсь, вийшло см-м-м-мачно А може так смакувало, бо допомагали донечка і коханий чоловік...
Caprichos Опубліковано 6 Листопада, 2010 в 13:34 #216 Опубліковано 6 Листопада, 2010 в 13:34 а я сьогодні господиня вареники з сиром кролик тушкований в сметанці картопелька-пюре і борщик з квашеної капусти ...а головне - десь в глибині душі маленька крапелька надії на те, що хоч завтра, в неділю, у мене не буде танців зі сковородою та каструлями...
talja Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:17 #217 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 14:17 В мене вчора був капусняк із свинними ребрами, смажена свинна печінка і компот із сушених яблук А на завтра планую запекти в духовці кролика в шкідливому, але смачному майонезі з картопелькою .
sweetlena Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:24 #218 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:24 А в нас червоний борщик і деруни з сметанкою
Varvara Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:42 #219 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 08:42 Вчора була картопля фарширована фаршем з цибулею
barbariska Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:02 #220 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 10:02 Я сьогодні прокинулась з великим надхненням покулінарити. Планую зварити борщик з кислої капусти, плов і смажені гриби з картоплею Це так, щоб хватило на пару днів...
Phoinix Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 11:08 #221 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 11:08 Скоріш за все сьогодні приготую Гуяш і катоплю з томатною підливкою.
weare Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:31 #222 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:31 Щось кулінари-гурмани притихли. Вечеряти перестали чи як? У мене сьогодні була така смакота! Куряче філе порізала на смужки (не тонкі), полила соєвим соусом,поперчила і відставила, щоб промаринувалось. Через 40хв на сковорідку його, смажити не довго - хвилин 20. Дати постояти під кришкою ще хвилин 15. За цей час відварила спагетті і виклала в сковорідку до м'яса. ммммм. Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу. Виклади БУДЬ-ЛАСОЧКА рецепт! Дуже люблю таке! Чекаю!
weare Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:35 #223 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:35 Пробувала готувати по рецепту з рекомендованого сайтуГотувала ось це - http://gotovim-doma.ru/view.php?r=344-recept-Kurinaia-grudka-farshirovannaia-ananasami-i-syromСмакота!!!!!Рекомендую!
Dima4s Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:01 #224 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:01 плов буде. http://www.povarenok.ru/recipes/show/2632/ щось таке... тільки не так багато..мені на одного стільки не потрібно
Olesya Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 19:01 #225 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 19:01 Як салат у мене зараз йде маринована рожева капуста (в Там-Тамі називається "капуста пелюстками"). Якщо когось цікавить рецепт - викладу. Виклади БУДЬ-ЛАСОЧКА рецепт! Дуже люблю таке! Чекаю! Велику капустину ріжемо на невеликі шматочки, 2 червоні буряки - пластинками. Перекладаємо все це в каструлі шарами. Додаємо 10 зубчиків часнику і 15 горошин чорного перцю. Заливаємо наступним маринадом: 1,5 літри води доводимо до кипіння, + 1 столова ложка солі + півсклянки цукру + півсклянки оцту + півсклянки олії. Капуста має добу постояти в теплі, потім - в холодильник або на балкон. Я, зазвичай, роблю цей салат ввечері, а вранці виношу каструлю на балкон. Там вона і стоїть, поки є що з неї брати. Їсти можна десь через 2 доби, тоді все гарно промариновується. Але за цим рецептом капуста не така гостра, як в Там-тамі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.