Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні так :_07: а ви думаєте лимон цукром посипати це не готувати)))

post-23661-0-14434200-1414171958_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне :)

post-2742-0-78918100-1414000133_thumb.jp

Рекомендую!)) таке викладувати піся 22.00,а може навіть і 23.00.щоб не підірвувати психіку, любящих погамати дорогих форумчан :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

збираюсь запекти курку в пиві, ням-ням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

a ja sjogodni bydy zapikatu /tyshkywatu z owochamu + selera forelj, foto potim.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

збираюсь запекти курку в пиві, ням-ням

А я курячі крильця в гірчиці з медом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в мене суп з щавлем та м'ясом качки (домашня не куплена)

6314288.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Качечка тещина запечена з яблуками, на гарнір овочі на пару.

cI9bK.th.jpg IuWhN.th.jpg Q7Jhw.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось мої крильця в гірчиці з медом):

post-23661-0-64999700-1414267717_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

+1

Я теж ділю крильце на три частини і кінцівку викидаю .

Запікаю в мультиварці , то так мені влазить 6 крилець -- 12 шматочків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви дивитесь на відкриття нової теми щодо сніданку?

У нас сніданок вихідного дня: лаваш з відварною куркою, помідорами. листям салату, маринованою в бальзаміку цибулею, тертим плавленим сирком під домашнім майонезом (або йогуртно-огірковим соусом).

RYu4y.th.jpg IKpOh.th.jpg imj7r.th.jpg GAj1k.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі я завжди викидаю кінцівку крильця, бо вона "горить" смердить,а саме крильце ділю на два, ну ви бачите))

Я не викидаю кінці крильць, бо люблю "хрустіти" ними. А щоб кінці не згоряли, я запікаю крильця в дечці, накритою фольгою, а за 10-15 хв до готовності розкриваю фольгу, щоб крильця підрум'янилися.

Згоден, багато хто так любить)) дай ще інколи продаються такі "кабанячі" що для любителів "похрустєть" то шо надо, особисто я люблю конкретний кусочок з м"ясцем :-).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас на сніданок пироги з вишнями до чаю/кави. Як казала Висоцька, вдома хоча б раз на тиждень, повинно пахнути випічкою. Це завжди найяскравіший спогад з дитинства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що таке зелене на 2-му фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що таке зелене на 2-му фото?

a ce avokado, milko narizana cubyljka, chasnuchok, petryshka, oluwkowa olija i sil-perec na smak, mozna jak legkuj salatuk, ale todi avokado dribnenko narizatu, a mozna jak y mene i na chornuj hlibchuk, ny y koznogo riznuj smak, smachnogo :D

гуакамоле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гуакамоле

pereproshyjy - scho ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гуакамоле

pereproshyjy - scho ?

так те зелене на 2гому називається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

djakyjy za widpowid, neznala scho ce tak nazuwajetsja, y nas nazuwajyt prosto po inshomy :_07:

http://eda.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піца.. перший раз без заготовок і рецептів.. результат зафоткаю.. але вже коми вспливають - тісто не підіймається(( коротше - будуть вам фото і гастрономічні висновки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печені свинні ребра з картоплею та хрусткими консервованими огірочками :ok:

6292696.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво яка в тебе вага.

Як каже моя мама - "глист в обмороці" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печені свинні ребра з картоплею та хрусткими консервованими огірочками :ok:

Крутяк!!)) від мене плюс, а не привикли всякі там:Агно де ле персиль. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...