Вoвчик Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:12 Поділитися #76 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:12 з вашими фотками... піду певне підкріплюсь... то не моє, але ось вам: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:16 Поділитися #77 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:16 ням-ням. а тільки шо попоїв свіжо-спечених пирожиків з вишеньками + молоко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:55 Поділитися #78 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:55 Ммммм... Піццццаааа!! Гат( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 6 Липня, 2010 в 08:58 Поділитися #79 Опубліковано 6 Липня, 2010 в 08:58 А я тісто на чебуреки роблю просто - вода, борошно, сіль. А у фарш додаю дрібно порізану петрушку і сиру воду (десь пів-склянки). Тісто розкатую дуже тоненько. І чебуреки виходять дуже соковитими, аж по рукам тече. І запиваю все це холодним пивом, у великих об'ємо-літражах. Просто на творожному тісті і на другий день чебуреки залишаються м'якими та соковитими.А сметанку додаю у фарш то він виходить більш ніжним. Але це справа кожної господині. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bestie Опубліковано 6 Липня, 2010 в 09:19 Поділитися #80 Опубліковано 6 Липня, 2010 в 09:19 Вчора готувала свій улюблений супчик. Рецепт - простіше простого Складники: картопля, морква, шампіньйони, плавлені сирки, зелень. Готуєм, як звичайний суп: спочатку картоплю, потім морквочку, потім шампіньйони. Сир тремо на крупній тертці. За 5 хв до завершення процесу, внєдряєм його в киплячий суп)) Далі зелень, спеції. Я ще інколи додаю помідорчик(и) порізаний кубиками. От і все)). Виходить дуже швидко (30 хв) і ну ДУУУУже смачно)) А що сьогодні на вечерю готуєте Ви? Я знаю теж варіантик. До цього всього додається ковбаска копчена, а шампіньйони обжарюються на маслі. Получається дуже вкусно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 6 Липня, 2010 в 09:34 Автор Поділитися #81 Опубліковано 6 Липня, 2010 в 09:34 Вчора вечеря була ну зовсім невибаглива: смажена картопля та бутерброди з салом. Як смажила картоплю розповідати не буду, напишу, як готувала смачну бутербродну "мазюку" з сала)): Перемолола кусень сала в комбайні до рівномірної маси, додала туди вичавлений часник, трохи перцю (можна червоного, тоді готова маса буде мати гарний червонуватий віддтінок), трошки кропу. Потім поставила на цуть-цуть в холодильниик, щоб застигло. От і все - ГОТОВО!)) Смачно і головне - натурпродукт))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 8 Липня, 2010 в 15:33 Поділитися #82 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 15:33 Почався сезон вишень. Згадала про вареники, але не звичайні, а на пару. Тісто на кефірі і трішечки соди.Ой, смак дитинства. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 8 Липня, 2010 в 16:22 Поділитися #83 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 16:22 А я на днях готував лисички смажені в сметані і молоду картопельку...На сковородку кинути ложку рослинного масла, розігріти і додати мілко порізаної цибульки. Обжарити цибульку до жовтуватого відтінку і додати зо пів кілограма лисичок (великі - порізати на середні шматки, малі - лишити як є). Посолити і помішуючи, жарити, аж поки вони не потемніють і не випарується вода. Потім додати грам 200 сметани. Зменшити вогонь, щоб тільки-тільки горів, накрити кришкою і лишити ше хвилин на 10.Смакота ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 8 Липня, 2010 в 19:37 Поділитися #84 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 19:37 Лечо інгрідієнти: 1 кг зеленого або червоного болгарського перцю 0,5 кг помідорів 100 г цибулі 200 будь-якої ковбаси 150 копченого сала 3 ч. ложки паприки 3 яйця сало ріжем кубиками і підсмажуєм його на слабому вогні до прозорих шкварок, додаєм цибулю порізану тоненькими кільцями і підсмажуєм її до золотистого кольору. Добавляємо паприки і порізані на 4 частини помідори(обчищені від шкірки, так смачніше) перець нарізаєм кільцями і сюдиж добавляєм, прикриваєм кришкою і тушкуємо до м'якості. Тоді додаєм кружальця ковбаси, тушкуєм разом з усім 5 хвилин, знімаєм кришку і тушкуємо, поки випарується більшість рідини. Тим часом збиваєм вилкою яйця і виливаєм у лечо. Декілька хвилин тушкуєм і страва готова до столу. Ось фото: фото знайшов у неті смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 8 Липня, 2010 в 19:43 Поділитися #85 Опубліковано 8 Липня, 2010 в 19:43 а я сьогодні готував на вечерю вареники із чорницями зі сметанкою. ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Caprichos Опубліковано 10 Липня, 2010 в 14:42 Поділитися #86 Опубліковано 10 Липня, 2010 в 14:42 а у нас сьогодні ось це Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 10 Липня, 2010 в 16:55 Поділитися #87 Опубліковано 10 Липня, 2010 в 16:55 А хто розкаже, як смачно запекти кабачки? Бо мені вони сьогодні не дуже вдалися. Робила так: кабачок почистила, розрізала вздовж і вибрала серединку. Начинила: тушковане м"ясо, цибуля, часник. Виклала у форму для запікання, на дно трошки налила водички, накрила фольгою і в духовку. За 20 хв страва була готова, але мене не вразила. Я вже знаю свою помилку - через фольгу кабачки вийшли не запечені, а варені. Довелось їсти і подумки вмовляти себе, що це дуже корисно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:01 Поділитися #88 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 09:01 Робила прикольні рулетики з лавашу.Сир фета змішуємо з маслом та зеленню, розмазуєму цю масу на лаваш, зверху посипаємо дрібно нарізаними крабовими паличками та скручуємо все в рулет. Нарізаємо не дуже широкими шматочками. Дуже смачно з овочами або салатом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:44 Поділитися #89 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:44 Помітила, що багато страв, що тут пропонуються, як для вечері заважкі. Я старалась останнім часом вечеряти чорницями з сметаною, правда не завжди виходило Не можу я лагяти спати з пустим шлунком - кошмари сняться, тому і тяне на щось калорійне . Зараз починається пора домашніх огірочків і помідорчиків - можна вечеряти салатиками з них і варити каші, що буде дуже корисно для організму. Я часто готую молоденьку квасолю-шпарагівку. ЇЇ спочатку треба відварити в солоній воді. Видалити хвостики, обжарити на сковорідці цибульку, моркву, додати масла і потім квасольку, в кінці- часник - за бажанням. Дехто сюди додає кабачки, сметану. Треба лише слідкувати, щоб квасоля не була стара, бо коли приготується, то будуть видні волокна. Кабачки я просто обжарюю в муці кружальцями, перекладаю майонезом з часничком і шматочом помідора. Або ж їх можна тушити , порізавши кубиками, разом з зеленню і цибулею, додавши трохи томату. Стараюсь в таку пору пити тільки компоти домашнього приготування, варити червоний і щавлевий борщ Велику кастрюлю борщу можна їсти 2-3 дні, якщо сім"я невелика, то автоматично відпаде проблема часто думати, що приготувати на вечерю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:54 Поділитися #90 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 10:54 То до кого сьогодні йти на вечерю? Хтось запрошує, чи ні? З мене до вечері - пляшка холодного Asti Cinzano. До борщика воно, звісно, може й не піде... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 12 Липня, 2010 в 11:23 Поділитися #91 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 11:23 Просто не додавайте одразу сметану і ставте в холодильник. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:02 Поділитися #92 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:02 Я теж кабачки роблю кружальцями, а щоб швидше то кубиками прижарюю в своєму соці, добавляю обжарену морквою і цибулькою і протушую в сметані. Смакота, ще та. Цим самим способом готую баклажани, на смак, як гриби.А запечені баклажани і кабачки в мене подруга класно готує, але не в духовці, а на вогнищі.Сьогодні тушені курячі пупки теж в сметані. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:16 Поділитися #93 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:16 А я сьогодні нічого не готую! Ура! Бо вчора вистояла шести годинну вахту на кухні.результат:1. Борщ зі щавелем!2. Відварений розсипчастий рис!3. Тушковані кабачки з помідорками, цибулькою, морквою, болгарським перцем і сметанкою!4. Тушковані стегна курки з цибулькою, морквою!5. Пироги домашні з сиром, чорницями і вишнями!!!Ну чи я не господинька? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:27 Поділитися #94 Опубліковано 12 Липня, 2010 в 19:27 А я сьогодні нічого не готую! Ура! Бо вчора вистояла шести годинну вахту на кухні. результат: 1. Борщ зі щавелем! 2. Відварений розсипчастий рис! 3. Тушковані кабачки з помідорками, цибулькою, морквою, болгарським перцем і сметанкою! 4. Тушковані стегна курки з цибулькою, морквою! 5. Пироги домашні з сиром, чорницями і вишнями!!! Ну чи я не господинька? О, не просто господинька, а господинька з мотором! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:34 Поділитися #95 Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:34 Я теж часто намагаюсь наготувати багато всього, щоб було що їсти хоча б на 2 дні, а то кожного дня так ліньки готувати . Сьогодні буде моя улюблена страва - гречаний суп з фрикадельками. П.С. Помітила, що багато чоловіків не люблять гречки, страв з квасолею Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:50 Поділитися #96 Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:50 Я теж часто намагаюсь наготувати багато всього, щоб було що їсти хоча б на 2 дні, а то кожного дня так ліньки готувати . Сьогодні буде моя улюблена страва - гречаний суп з фрикадельками. П.С. Помітила, що багато чоловіків не люблять гречки, страв з квасолею Квасоля і гречка завжди і в будь-якому вигляді! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaktus1990 Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:58 Поділитися #97 Опубліковано 13 Липня, 2010 в 07:58 Гречка - це супер))))) А ось квасолю не можу їсти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 13 Липня, 2010 в 16:41 Поділитися #98 Опубліковано 13 Липня, 2010 в 16:41 Я теж часто намагаюсь наготувати багато всього, щоб було що їсти хоча б на 2 дні, а то кожного дня так ліньки готувати . Сьогодні буде моя улюблена страва - гречаний суп з фрикадельками. П.С. Помітила, що багато чоловіків не люблять гречки, страв з квасолею Гречку терпіти не можу, а от квасолю треба вміти приготувати, щоб було смачно - люблю різні страви з нею і обов"язково щоб була в червоному борщі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 19 Липня, 2010 в 11:30 Поділитися #99 Опубліковано 19 Липня, 2010 в 11:30 І ще раз про кабачки, тепер уже кручені. Нарізати на шатківниці тоненько. Обжарити в яйці і в муці. Змастити майонезом, викласти тушену моркву з цибулькою і дольку помідорчика. І закрутити. Смачно і гарно. Може бути як холодна закуска. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barabas Опубліковано 19 Липня, 2010 в 13:38 Поділитися #100 Опубліковано 19 Липня, 2010 в 13:38 Таке ще можна з баклажаном робити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.