Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 minutes ago, yura-patriot said:

 Вотафак?

   На фото вроді би просто гречка? так цікаво, шо то за  ікра така. 

 

Та звичайна гречка, просто коли ціна її перевалили за 40 грн, прозвал її гречаною ікрою, хоча зараз вже вона і не така дорога

Опубліковано
Щойно, FunTom сказано:

хоча зараз вже вона і не така дорога

 Ну як сказать:) .

1 хвилина тому, FunTom сказано:

Та звичайна гречка, 

 Десь так і думав, про сакразмік, але думав може і щось новеньке;)

Опубліковано
В 18.02.2018 в 09:19, kroha сказал:

поділіться,будь ласка,рецептом

 

 

Молоко 300мл ,сахар 150 гр,мука 500гр,свеж. дрожжи-25 гр,4 яйца,сливочное масло 150гр,раст масло 50гр,щепотка соли,пакетик ванильного сахара,корица.

Опара:в теплом молоке разводим дрожжи,добавляем 1ст л сахара+100гр муки просеянной.Перемешать до однородности и на час в теплое место.

Сдоба:растереть до однородности яйца,сахар,щепотку соли и ванильный сахар.Влить растопленное сливочное масло.Хорошо перемешать.В опару вливаем сдобу,перемешиваем,добавляем муку порциями,перемешиваем,добавляем олию и вымешиваем тесто,подсыпая муку пока не перестанет прилипать к рукам,желательно не меньше 10 минут.накрыть полотенцем на час в теплое место.Все тесто готово.

Я с этого теста делала булочки с повидлом или плюшки.На ютубе можно посмотреть как делать плюшки с корицей.

Опубліковано
В 03.03.2018 в 18:12, yura-patriot сказал:

Продовження!!!)))

Ох ці ж українці: суші-хліб-ковбаса (сало-цибуля) :D

Японці вас тихо ненавидять :D

  • 1 місяць потому...
Опубліковано
2 minutes ago, Zevs_Isver said:

не запізно для вечері?

чи тільки до компа добрався?

 

тільки за комп сів, але деколи і вечеряю в цю пору, лягаю спати просто пізно, не раніше 3-00 зазвичай

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...