Olesya Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:00 #301 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:00 В нас сьогодні типу "Цепеліни",але смажені. Очищену картоплю натерти, віджати. Сік не виливати, почекати поки осяде крохмаль. Варену картоплю роздавити. Сиру, варену картоплю і крохмаль перемішати, посолити. Беремо трішки тіста, робимо коржик(на долоні), закладаємо начинку, краї добре притискуємо і формуємо довгастий цепелін,обсмажуємо на сковорідці з обох сторін. Начинка може бути різноманітною (сирна,грибна,фарш),можна смакувати зі сметаною,можна зі шкварочками.Кому що до вподоби. О, це неймовірна смакота! Особливо, коли запивати добрим пивом
Caprichos Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:43 #302 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:43 а у нас супчик, печінка(спеціально для любителів постібатися уточняю: не чоловікові печінку гризла )обсмажена з цибулькою, гречка і на трєтьє компот із сухофруктів...
Zerotul Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:46 #303 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 19:46 спеціально для любителів постібатися уточняю: не чоловікові печінку гризла. тану ёмаё
qaster Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 20:05 #304 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 20:05 як я його розумію!
fatamorgana Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 21:11 #305 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 21:11 solnishko,буду вдячна за рецепт пончиків.Маю один-колись в жіночок,що на Світязі продають ,взяла,але,як на мене там тісто пріснувате.І ще цікавить,чи згущене молоко не витікає при обсмажуванні.
solnishko Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 15:58 #306 Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 15:58 Пончики: 0,5 л. молока, 2 яйця, півпачки маргарина, або масла (краще маргарин), півстакана цукру, сіль, 50 грамм дріжджів (або 11г сухих), півстакана води, мука. Муку доводиться додавати на око (вона попадається різна), тісто повинно не бути тугим, але не липнути до рук. Обсмажувати в олії. Я беру варене згущене молоко, поки таких аварій не було
fatamorgana Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 17:11 #307 Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 17:11 Пончики: 0,5 л. молока, 2 яйця, півпачки маргарина, або масла (краще маргарин), півстакана цукру, сіль, 50 грамм дріжджів (або 11г сухих), півстакана води, мука. Муку доводиться додавати на око (вона попадається різна), тісто повинно не бути тугим, але не липнути до рук. Обсмажувати в олії. Я беру варене згущене молоко, поки таких аварій не було Дякую! Завтра будуть пончики.
Zheny@ Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:19 #308 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 16:19 Оскільки дома карантин. Так, саме дома. Всі мої дівчата (мама, дружина та доня) і малий на додачу - захворіли. Я цілковитий хазяїн на кухні!!! Позавчора: Борщик (легенький) із квашеної капусти. Вчора: Картопляне пюре та тушковане рибне філе із овочами. Сьогодні: Просто і сердито - суп з фрикадельками. Дівчата поїли - набираються сили. Хлопець, на апетит ніколи не жалівся
Olesya Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 19:03 #309 Опубліковано 18 Грудня, 2010 в 19:03 А я до Миколая зробила домашні трюфелі, бо це такий солодкий спогад з дитинства - бабусині ласощі. Рецепт дуже простий: змішуємо склянку цукру, 3 столові ложки какао, півсклянки молока, доводимо до кипіння, охолоджуємо. Потім туди пачку масла і , за рецептом, пачку дитячої суміші "Малыш". Інакшої років 15-20 тому, напевно, не було, а зараз їх так багато і всяких різних, спробуй вибери. Взяла білоруську кашку "Карапуз" кукурудзяно-рисову, пачка 250г. Добре, що досипала в какао-масу потрохи, бо вистачило й півпачки. Потім сформувала кульки і обваляла у вафельних крихтах. Ммм, смачно!
talja Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:00 #310 Опубліковано 20 Грудня, 2010 в 12:00 Я цілковитий хазяїн на кухні!!! Побільше б таких повідомлень від чоловіків. І не тільки, коли жінки хворі . Zheny@ , то не тебе стосується, судячи з твоїх повідомлень в Кулінарії.
talja Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 16:18 #311 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 16:18 Вчора в мене був пісненький супчик з горохом і грибами. А якраз зараз вариться свинний язик - його божественний аромат розноситься по цілій кухні .
weare Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 14:19 #312 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 14:19 Всім привіт, хто підкаже якийсь салатик на Новий рік (звізно ж окрім олів"є). Хочеться щось цікаве, але бажано,щоб і не дуже дороге!Всім буду ДУЖЕ вдячна!А поки чекаю на поради з салатиками, похвастаюсь, що у нас недавно була Паста болоньєзе по рецепту Ніки Білоцерковської. Смакота!Раджу всім почитати її рецептики в ЖЖ, ну або придбати книжечку. Правда в неї не завжди "бюджетні" рецепти. Інколи бувають такі інгрідієнти, що з цікавості аж в "вікі" доводиться заглядати, щоб дізнатись що це. І коли читаю, беруть ще більші сумнівиҐ що у нас це десь можна придбати.Хоча є доволі не дорогі і прості рецепти. Подруга нею захоплюється, тому доводилось куштувати страви по тих рецептах, то можу сказати, що вони ще й смачнющі!
weare Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 09:53 #313 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 09:53 ну люди милі, будь-ласочка, то ж скажіть салатик, а то продукти закупляти пора, а я ще не знаю які пліз...
Zerotul Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 09:59 #314 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 09:59 ну люди милі, будь-ласочка, то ж скажіть салатик, а то продукти закупляти пора, а я ще не знаю які пліз... А что ж тут подсказивать-шуба,мимоза,крабовый,огонек-это у меня из стандарта,а так в инетах рецептов за уши..
weare Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:11 #315 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:11 в инете то за уши, а хочется, чтоб был проверен и нестандартен
MOTOROLLLA Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:22 Автор #316 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:22 в инете то за уши, а хочется, чтоб был проверен и нестандартенМинулого НР робила такий:Для рецепту вам буде потрібно: * Курка (варена) - 200г * Цибуля ріпчаста - 200г * Майонез - 2 ст.л. * Зелень петрушки - за смаком * Яйце - 2 шт. * Апельсини - 2 шт. Яйця відварюють і дрібно шаткують. Апельсини, очищені від шкірки, і м'якоть птиці нарізають скибочками, цибулю - кільцями, корінь петрушки дрібно шаткують. Підготовлені продукти з'єднують, заправляють майонезом і посипають дрібно рубаною зеленню.Мені сподобалось!
Zerotul Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:40 #317 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 10:40 Ну дык откуда взяться оригинальности и новизне если ничего нового не пробовать Моторолочке данке за рецепт ,обязательно прийду и попробую
Lexys25 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 12:19 #318 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 12:19 Беремо кошку-1шт.морквину,теж одну.Пару кортоплин,цибульку.Робимо зажарку.Варимо рисову кашку,потім це все з"єднуємо,додаемо солі за смаком,перцю.варимо півгодини, отримуемо "Суп з котом". P.S. шутка.жодна кішка під час зйомок не постраждала
Varvara Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 12:23 #319 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 12:23 Я люблю такий салатик: слоями яблуко, горіхи, яйця, білу непекучу цибулю. Все перемазано майонезом і посипано сиром. Ну і грецький, звісно ж
erica Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 13:23 #320 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 13:23 Я на свята завжди готую такий салат: відварене куряче філе, ананаси консервовані,- нарізуємо шматочками, сир твердий - на тертці, майонез. Пропорції за смаком. На мою думку - безпрограшний варіант.
yurgen Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 13:40 #321 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 13:40 Мы в последнее время на НГ готовим кроме оливье и шубы ещё "белочку на ананасе".Натираем плавленый сыр и яйца на тёрке, плюс майонез и чеснок. Получаеться "белочка".Ну и "высаживаем" её на кружки консервированого ананаса.Вязкий остро-чесночный салат плюс сладкий, хрумтячий ананас - прикольный букет.К тому же салат получаеться порционным.
talja Опубліковано 3 Січня, 2011 в 15:00 #322 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 15:00 Я на свята завжди готую такий салат: відварене куряче філе, ананаси консервовані,- нарізуємо шматочками, сир твердий - на тертці, майонез. Пропорції за смаком. На мою думку - безпрограшний варіант. Може, це інший рецепт, лише трохи схожий. Я роблю так: на дно кладеться маринована цибулька, потім куряче філе, підсмажені грибочки, тоді майонез і ананаси . Якщо чесно, то так важко зараз у шлунку після Нового року. Прийшлось зварити уху
Olesya Опубліковано 3 Січня, 2011 в 16:38 #323 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 16:38 А я сьогодні страшно собою горджуся - пекла домашню ковбаску. Сама! Така смакота вийшла!
SvitlikOM Опубліковано 3 Січня, 2011 в 19:53 #324 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 19:53 А я сьогодні пів дня вдома. Не мала себе де діти. Захотілось чогось незвичного. Ну, щось такого, з чим потрібно довго морочитися: шаткувати, тушкувати, випарювати, карамелізувати і т.д. Щоб надовго і всерйоз. Надибала в неті от такий рецептик: Курка під шоколадним соусом. Ризикнула. Тим паче, що шоколаду зараз вдома ну дуже багато. Виявилось не так вже й складно. Потрібно: 6 курячих стегенець, 50 гр чорного шоколаду, 2 цибулини, гострі перчики (2-3 шт.), 300-400 гр томатів у власному соку, 350-400 мл курячого бульйону, 1 ст.л. цукру, олія для смаження, борошно, сіль, перець, розмарин. Спочатку потрібно підсмажити на олії стегенця до золотавої скоринки, попередньо їх посоливши, поперчивши та обвалявши в борошні. Потім окремо обсмажуємо цибульку з гострим перчиком (без насіння), додаємо до них томати, бульйон, подріблений шоколад, цукор, розмарин. Помішуємо, доводимо до кипіння. Цей соус додаємо до обсмажених курячих стегенець, солимо, перчимо і все це тушкуємо на маленькому вогні ще годину, щоб соус був кремоподібної консистенції. От і все. Прийшли сьогодні з друзями після катка зголоднілі, спробували, незвично, але смачно.
talja Опубліковано 5 Січня, 2011 в 09:24 #325 Опубліковано 5 Січня, 2011 в 09:24 Вчора були звичайнісінькі деруни зі сметаною - смачнючі-смачнючі . А сьогодні планую червоний борщик з реберцями
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.