gorik Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:04 #151 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:04 А я сьогодні вирішив змінити жінку біля плити, і приготував смажену картоплю з цибулькою, часником та укропом, і пішло це все під кефірчик за милу душу.
REDAKTOR Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:10 #152 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:10 Треба відзначити - це все ж не узбецька класика, але в нас так заведено Підрум'янив в пательні м'ясо, далі разом з м'ясом піджарив цибульку, через трошки - моркву до компанії. В процесі, за смаком - сіль, перець, трошки томатного соусу, інші приправи... Готову суміш передислокував в казан, додав води (кількість в залежності від того, скільки буде рису) і поставив на невеличкий вогонь. Потихеньку підготував рис і посипав ним те, що вже готується в казанку. Дав час крупі ввібрати воду, в процесі - ще трошки прянощів. По завершенню - перемішав. На хвилин 30--50 обмотав казанок рушником, аби плов як слід настоявся. Власне, все Переживав, чи мої вподобають. Уплітали, як має бути Тільки навідміну від попередньої страви, про яку писав в темі - добавка була
REDAKTOR Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 19:24 #153 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 19:24 А в нас сьогодні були млинці. Зізнаюсь відверто - в моїй кулінарній історії поки - найскладніший випадок. Все начебто гарно починалося і настрій кулінарний був, аж поки справа не дійшла до перевертання "блінчиків". Не знаю, в цей момент якось раптом зник і ентузізам, і позитивний настрій, і апетитЗіпсував одного, другого, третього, четвертого, йомайо хотілося викинути ту пательню з балкона або хоча б когось нею кілька раз вдарити... Допомогла кава і повернення головної домашньої господині. Мінімайстер-клас + кава заспокоїла і повернула оптимізм. Останні штук 10 мені таки вдалися Втім, відчуваю, треба буде повторити
Olesya Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 19:32 #154 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 19:32 А в нас сьогодні були млинці. Зізнаюсь відверто - в моїй кулінарній історії поки - найскладніший випадок. Все начебто гарно починалося і настрій кулінарний був, аж поки справа не дійшла до перевертання "блінчиків". Не знаю, в цей момент якось раптом зник і ентузізам, і позитивний настрій, і апетит Зіпсував одного, другого, третього, четвертого, йомайо хотілося викинути ту пательню з балкона або хоча б когось нею кілька раз вдарити... Допомогла кава і повернення головної домашньої господині. Мінімайстер-клас + кава заспокоїла і повернула оптимізм. Останні штук 10 мені таки вдалися Втім, відчуваю, треба буде повторити Ото REDAKTOR розійшовся! Ну, вдалих тобі наступних млинців!
Egoistka Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 10:19 #155 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 10:19 А я вот запеканачку думаю сделать,воть рецептик http://www.say7.info/cook/recipe/607-Zapekanka-s.htmlА еще очень вкусно,просто и не очень долгоhttp://gotovim-doma.ru/view.php?r=172-recept-Griby-zapechennye-so-smetanoihttp://gotovim-doma.ru/view.php?r=364-recept-Aromatnyi-kartofel-garnirВообще рекомендую сайтик,рецепты клевые!Если кому нада то потом напишу какие рецептики мною испробованны и одобрены=)
spanasyuk Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 10:34 #156 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 10:34 Блін, почитаєш цей розділ - слину з підлоги витирати доводиться! Але як в Вас бажання все це робити виникає? Тут мівіну в падло зварити!
sweetlena Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 14:06 #157 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 14:06 Блін, почитаєш цей розділ - слину з підлоги витирати доводиться! Але як в Вас бажання все це робити виникає? Тут мівіну в падло зварити! Ти б картопельки якої краще піджарив, кефірчиком запив, а не травиш себе...спартсмен все-таки Читай розділ з першого рецепта, думаю, знайдеш щось швидке, корисне і смачне!
Egoistka Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 17:07 #158 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 17:07 Блін, почитаєш цей розділ - слину з підлоги витирати доводиться! Але як в Вас бажання все це робити виникає? Тут мівіну в падло зварити! Ну незнаю!Мне например хватает зайти на сайтик с рецептами,так меня сразу руки чещуться готовить,причем все и сразу=)))
Zeuss Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 17:33 #159 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 17:33 Ну тоді яка ти Егоїстка? Точно не кулінарна Redaktor у нас відкриває скриті таланти! Хоча плов не перемішують!!!
Egoistka Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 18:01 #160 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 18:01 Ну тоді яка ти Егоїстка? Точно не кулінарна Redaktor у нас відкриває скриті таланти! Хоча плов не перемішують!!! Про плов правда!Хотя наверно смотря какой!Узбекский точно нет!Меня узбек учил готовить плов!Так у них все слоями,морковка нарезается соломкой,причем достаточно много.Из приправ только узбекский горох,зира и соль!
laska Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 13:54 #161 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 13:54 Починаю відчувати, що проходить моя улюблена пора салатів з грядки Дуже люблю на вечерю салати, без дотримання якоїсь рецептури, а просто побільше барв заправлених оливковою олією.
talja Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 15:01 #162 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 15:01 В мене сьогодні були смажені опеньки в сметані . Так як вечеряю я ще близько 8-9 вечора, то зроблю ще щось з фруктів. Не знаю, як це назвати, але мені подобається: на велику тертку труться яблука і морква, додається цукор і сметана. Смачно і корисно .
Bestie Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 18:27 #163 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 18:27 а я сьогодны готувала куряче філе з помыдорами і рисом. Вийшло ситно і багато. Хто хоче ділюся рецептом 500 г курячого філе 500 г помідорів 150 г рису 2 зубчика часнику соль перец рослинна олія РИс відварити др готовності (я люблю щоб був сухий і розсипний) куряче філе порізати шматочками і обжарити з обох сторін помідор порізати кубиками, вкинути коли зжариться філе (посолити-поперчити), ретельно перемішати і нехай пожариться 15-20хв на середньому вогні Добавити рис, перемішати ще разок, і нехай тушкується 5-7хв Нарізати дрібненько часник, вкинути в массу, перемішати, накрити кришкою і нехай пару хвилин постоїть. Їсти теплим обовязково Смачного!!!
Olesya Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:51 #164 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:51 У мене в духовці печуться курячі стегна в пиві. Рецепт дуже простий: стегна помити, посолити-поперчити, викласти в глибшу форму для запікання (щоб були бортики). Залити все пляшкою темного пива і в духовку хвилин на 40-50. М'ясо виходити ніжне, з гарною червонястою скориночкою. (Маленький секрет: якщо вкрасти в рецепта півскляночки пива, то процес приготування салату чи гарніру буде веселішим і натхненнішим)
Caprichos Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 19:19 #165 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 19:19 а у мене сьогодні рибка, засипана тертим твердим сиром і запечена в духовці але вона уже не в духовці, від неї уже майже нічого не залишилося, зате як приємно було чути цей ляскіт із-за вух усіх домашніх
spanasyuk Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 20:24 #166 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 20:24 а я сьогодны готувала куряче філе з помыдорами і рисом. Вийшло ситно і багато. Хто хоче ділюся рецептом 500 г курячого філе 500 г помідорів 150 г рису 2 зубчика часнику соль перец рослинна олія РИс відварити др готовності (я люблю щоб був сухий і розсипний) куряче філе порізати шматочками і обжарити з обох сторін помідор порізати кубиками, вкинути коли зжариться філе (посолити-поперчити), ретельно перемішати і нехай пожариться 15-20хв на середньому вогні Добавити рис, перемішати ще разок, і нехай тушкується 5-7хв Нарізати дрібненько часник, вкинути в массу, перемішати, накрити кришкою і нехай пару хвилин постоїть. Їсти теплим обовязково Смачного!!! Блін, не встиг! А мені до бабушкіна рукою подати! Міг би в гості вчора напроситись
talja Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 12:00 #167 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 12:00 А я зараз буду варити уху .
sweetlena Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 12:28 #168 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 12:28 А я зараз буду варити уху . І я теж А ввечері чоловік обіцяв потішити смачним пловом! Що з цього вийде-розкажу...
Caprichos Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 13:24 #169 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 13:24 аааа! що це сьогодні так всіх на плов поперло? у мене також зараз плов готується
laska Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:22 #170 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:22 Ви не повірите! І в мене! Уже в мікрохвильовці.
Phoinix Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:27 #171 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:27 сьогодні прям якийсь день плова. Я теж Жінку попросив щоб плов приготувала
laska Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:32 #172 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:32 "Жінку" з великої написав, Ігор, похвально А я для подруг готую, в честь Дня Людмили
MOTOROLLLA Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:40 Автор #173 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:40 Це - пловоМАНІЯ))) Це половоманія, це пловоманія, це-плово-ПЛОВО-манія))))
Caprichos Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 14:11 #174 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 14:11 тушкуються опеньки в сметані з укропчиком. пахнееее, язик втікає...
Dima4s Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 14:36 #175 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 14:36 Суп гороховий.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.