kayot Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 18:09 #3401 Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 18:09 Чим менше крок шинкування, тим більше шансів дати рибу дитині!
kayot Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 18:14 #3402 Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 18:14 Чим менше крок шинкування, тим більше шансів дати рибу дитині!
yura-patriot Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 19:06 #3403 Опубліковано 5 Жовтня, 2017 в 19:06 Не сьогодні робив,а пару днів назад.Бубліки з фаршем,ну то одне з самих крутєйших приколів із їжею,бляха! супер смачно)) PS: головне бубліки у молоці вимочити,а там фаршируй і все)) Спойлер Це для Кайота)) Спойлер Макс спеціально для тебе друже!)) я майонез не використовував,купив у магазині де ми зустрілися,але це було навсяк,бо думав соус не вийде,але вийшов)) тепер я шарю у соусах)) з оливкової і не тільки олії))
kayot Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 04:11 #3404 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 04:11 Юрчик, а після вимочування бубліків в молоці, ти як їх транспортуєш на протвінь, вони не розлаяться?
yura-patriot Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 06:19 #3405 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 06:19 1 година тому, kayot сказано: Юрчик, а після вимочування бубліків в молоці, ти як їх транспортуєш на протвінь, вони не розлаяться? А тут дядьку троха тонкий момент,їх просто не потрібно залишати на довго, а кожних 5 хвилин помішувати і тоді буде відчутно на скільки вони розмякли,а ще вони зліпаються,кароч мішати полюбе і коли вони вже реально вот-вот то можна фарширувати і вони не розвалються,бо головне не перетримати до повної мякоті,але чим більше вони розмякші тим смачніше).
yura-patriot Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:47 #3406 Опубліковано 6 Жовтня, 2017 в 19:47 Коте відчув запах стейка)))) Спойлер Сам стейк у вині))
vaz75 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 06:59 #3407 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 06:59 Гречаний пиріг, простий, але ніколи не залишається нез'їдженим
vaz75 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 16:49 #3408 Опубліковано 7 Жовтня, 2017 в 16:49 Салат (смажений шпинат з часником+печений гарбуз+помідорки+листя салату+горішки+цибулька під медово-лимоно-гірчичним соусом) з пловом на білих грибах:
Валерій86 Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 16:10 #3409 Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 16:10 Дружина балує.
Zevs_Isver Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 16:25 #3410 Опубліковано 14 Жовтня, 2017 в 16:25 поставив тушкуватися фаршировані перці будуть готові - сфоткаю
Ruslana zzz Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 11:32 #3411 Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 11:32 То де ж фотки перцю?
vaz75 Опубліковано 21 Жовтня, 2017 в 04:48 #3412 Опубліковано 21 Жовтня, 2017 в 04:48 8 часов назад, Topaz сказал: о, а можна рецептик? Можна, звісно. Це страва може бути а-ля "використати що лишилося з вчорашнього дня" Ріжеш одну цибульку на кубики. Так само на кубики ковбаску (може бути печене м'яско, балик, тощо), печориці і помідор (без шкурки, якщо його немає, то просто більше кетчупу\томатного соусу далі по рецепту). На олії (але мені більш смакує на смальці) обжарюєш трішки цибулю, потім додаєш гриби і ковбаску, ще трішки підсмажити, додати помідори і кетчуп\томатну пасту (орієнтовно столову ложку), посолити, поперчити, зменшити вогонь, ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 5-10 хв до виділення світло червоного прозорого соку на поверхні. Додати гречку (варену ), перемішати, ще протушкувати 5 хв, періодично помішуючи, щоб не пригоріло. Тим часом збити 3-4 яйця з молоком, перцем і сіллю, як на омлет. Вилити це в нашу піджарку, ретельно перемішати, накрити кришкою і запікати на малому вогні 15-20 хв до готовності яйця (воно підніметься). За 2 хв до готовності посипати тертим твердим сиром. При подачі лопаткою провести по стінкам сковородки, щоб відстало від буртів, порізати на тортові скибки, посипати улюбленою зеленню (петрушка, рукола, зелена цибулька, базилік...). Сковорідку треба брати з високим бортом, бо омлет підніматиметься. Найкраще виходить в мультиварці (режим запікання). Смакота. В мене цю страву їдять всі, хоч мають різні смаки. Експериментувати дозволяється: не гречка а макарони, наприклад. Але найсмачніше з гречкою. Оновний цинус страви - отой червоний прозорий сік, що виділяється при тушкуванні. Смачного!
Валерій86 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 10:26 #3413 Опубліковано 28 Жовтня, 2017 в 10:26 Ще трохи грузії.
Ruslana zzz Опубліковано 29 Жовтня, 2017 в 17:33 #3414 Опубліковано 29 Жовтня, 2017 в 17:33 Сьогодні чебуреки на сирному тісті.
kayot Опубліковано 30 Жовтня, 2017 в 22:20 #3416 Опубліковано 30 Жовтня, 2017 в 22:20 Юрчик, а пару слов?
yura-patriot Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 07:24 #3417 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 07:24 8 годин тому, kayot сказано: Юрчик, а пару слов? Ну а шо там говорити, куряче філе з овочами,посипав базилічком,збризнув олійкою та соєвим соусом і в розігріту духовку на 20 хвилин.
silfida Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 13:52 #3418 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 13:52 Мімоза з павуками
jack74 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:30 #3419 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:30 шо ж ти фотку вверх "ногами" зробила? Допоможу-виправлю
silfida Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:35 #3420 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 14:35 3 хвилин тому, jack74 сказано: шо ж ти фотку вверх "ногами" зробила? я її перевертала, а вставляє всеодно так. То не суттєво головне, що смачно)
Slavco Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 15:36 #3421 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 15:36 Треба сьогодні кільку в томаті відкрити, "братську могилу"
Zheny@ Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 18:07 #3422 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 18:07 19 годин тому, kayot сказано: Юрчик, а пару слов? (2 фото ) Замість 1000 слів!
vaz75 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 21:04 #3423 Опубліковано 31 Жовтня, 2017 в 21:04 Романтік = гарний настрій + натхнення - діти на канікулах у бабусі:
Natalia Blagovirna Опубліковано 1 Листопада, 2017 в 14:37 #3424 Опубліковано 1 Листопада, 2017 в 14:37 Просто та смачно. Домашні голубці.
jack74 Опубліковано 1 Листопада, 2017 в 21:25 #3425 Опубліковано 1 Листопада, 2017 в 21:25 On 31.10.2017 at 23:04, vaz75 сказано: Романтік = гарний настрій + натхнення - діти на канікулах у бабусі: Спойлер https://www.facebook.com/houstonproblem/videos/1490163324425159/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.