yura2281 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 18:48 Поділитися #3026 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 18:48 Смачна картопля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 18:59 Поділитися #3027 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 18:59 Ну дуже смачні рулетики і легкі у приготуванні. Помазка (вершкове топлене масло, 1 ч.л. цукру, 1 с.л. гірчиці) Скручуємо та нарізаємо шматочками Смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 19:08 Поділитися #3028 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 19:08 12 годин тому, igorgame сказано: Картоплю у мультіварці готував? Неа друже, у духовці, тепер гамаю тіко так,кароч,дуже добре мию сам картофан,потім ріжу на четвертинкі і добряче солю,тому що потім додаю багато паприки, а вона повір в темку і трішки "згладжує" - короч робить солоне,прикольно солоне))),але повір,картофан обов'язково "ізначально" добре солити і додати олійки,тим паче,що картопля готується в шкоринці ,бо потім як не досолюй не буде так смачно. PS:Забув, ще смачно додавати сушену приправу розмарин, а вона "друже" з картофаном, ну і часник видушений палюбе, але тоді коли вже вийняв з духовки треба додавати,бо як даси відразу,часник буде смердіти,ось якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 19:39 Поділитися #3029 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 19:39 On 24.11.2016 at 19:56, vaz75 сказано: @Natalia Blagovirna. отвєтка горщики + запечені яловичі реберця: фотки Hide Надихнула вас))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 19:52 Поділитися #3030 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 19:52 10 минут назад, Natalia Blagovirna сказал: Надихнула вас))) Такі да. Давно хотів зробити, але все відкладав. І побачив Ваше - стався дебют. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 20:02 Поділитися #3031 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 20:02 Вчора: філе мінтая в клярі з грибами та сиром Позавчора: картопля запечена зі свининою та овочами в сметанно-томатному соусі з вином Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:12 Поділитися #3032 Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:12 Фарширована картопля з сметанно-грибною підливкою Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:43 Поділитися #3033 Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:43 33 хвилин тому, FunTom сказано: Фарширована картопля з сметанно-грибною підливкою Агонь!,підливка сметанно-грибна виглядає супер! але колір такий собі червоненький,у чьому фішка? паприка? чи томат...певно томатний соус))? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:47 Поділитися #3034 Опубліковано 1 Грудня, 2016 в 22:47 4 minutes ago, yura-patriot said: Агонь!,підливка сметанно-грибна виглядає супер! але колір такий собі червоненький,у чьому фішка? паприка? чи томат...певно томатний соус))? трохи томатного соусу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Geniee Опубліковано 2 Грудня, 2016 в 05:42 Поділитися #3035 Опубліковано 2 Грудня, 2016 в 05:42 Які грибочки найкраще обжарювати з сметаною? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 2 Грудня, 2016 в 06:04 Поділитися #3036 Опубліковано 2 Грудня, 2016 в 06:04 21 minutes ago, Geniee said: Які грибочки найкраще обжарювати з сметаною? Як показує практика - будь-які можна. Але це вже хто які любить. Я, наприклад, надаю перевагу печерицям Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 4 Грудня, 2016 в 19:30 Поділитися #3037 Опубліковано 4 Грудня, 2016 в 19:30 Моя менша доця (9 років) вперше зробила вівсяне печиво з бананом і медом, полите шоколадом і посипане кокосовою стружкою)). Ото росте хозяйка))). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 10 Грудня, 2016 в 19:14 Поділитися #3038 Опубліковано 10 Грудня, 2016 в 19:14 Бєшенство смаку: слиновиділення Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 08:36 Поділитися #3039 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 08:36 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 08:58 Поділитися #3040 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 08:58 @igorgame ... і апетит зник. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 10:51 Поділитися #3041 Опубліковано 11 Грудня, 2016 в 10:51 1 час назад, vaz75 сказал: і апетит зник. Так то ж так - по приколу Не часто таке побачиш А хіба ті владці не люди, не їдять... Перестаньте ж ви так все політизувати і так сприймати!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 18:21 Поділитися #3042 Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 18:21 Сало!, реально наркотик ,ніколи особо не любив і оце помаленьку,потихеньку присів зараза . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 19:37 Поділитися #3043 Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 19:37 1 час назад, yura-patriot сказал: оце помаленьку,потихеньку присів зараза І о-то без 50 грам? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 19:47 Поділитися #3044 Опубліковано 13 Грудня, 2016 в 19:47 10 хвилин тому, igorgame сказано: І о-то без 50 грам? Угу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 17 Грудня, 2016 в 17:57 Поділитися #3045 Опубліковано 17 Грудня, 2016 в 17:57 Власноруч в'ялене м'яско та пиво. В минулу п'ятницю купив 0,950 кг курячої грудинки. Пообрізав жир, посипав крупною морською сіллю, додав 50 грам коньяку і поставив в холодильник на добу. Періодично зливав рідину, що утворювалась. Потім сполоснув у воді, промокнув паперовими серветками, і натер меленими чилі, паприкою і гранульованим часником. Все у марлю і підвісив у на ручку кухонного шкафчика. Висіло рівно 7 днів. З недоліків: трохи засолоне, але не критично, під пиво практично не відчувається (наступного разу ретельніше промити після просолки); як на мене, то можна більше пікантності (як варіант, добавити трохи чилі і паприки при засолці). А так - люкс! Загалом оцінив би на "5-". Думав робити бастурму, але хотілось щось швидше. P.S. Вихід - 0,450 кг, тобто майже 50%. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 17 Грудня, 2016 в 19:25 Поділитися #3046 Опубліковано 17 Грудня, 2016 в 19:25 Паэлья + винчик Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 20:12 Поділитися #3047 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 20:12 Бувають у мене з@йоби,ото саме так,дуже сильно захотів смаженого карпа))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 20:31 Поділитися #3048 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 20:31 Спинку не шинкував? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:17 Поділитися #3049 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:17 38 хвилин тому, kayot сказано: Спинку не шинкував? Не поняв Макс,що значить шинкував? тіпа чи я не прорізував щоб прожарилися тонкі кісточкі в спинці?(чи що ти мав наувазі?) да в такому карпіку їх і особо немає,важив біля 700г. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:21 Поділитися #3050 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:21 Саме так - прорізи до хребта з малим кроком! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.